Opnieuw onhygiënisch fast food restaurant in Suriname gesloten

17
Opnieuw onhygiënisch fast food restaurant in Suriname gesloten

Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst in Suriname zijn op vrijdag 6 december overgegaan tot sluiting van een Fast food restaurant in het ressort Rainville. Bij controle werden er diverse misstanden waargenomen.

Zo konden er geen bescheiden overlegd worden, de hygiëne in de keuken laat te wensen over en lediging van de vetput is nagelaten. De zaak is tot nader orde gesloten.

De Surinaamse vergunninghouder is opgeroepen om zich maandag op het districtscommissariaat aan te melden.

- Advertentie -

17 REACTIES

 1. Te gek voor woorden! Sommige surinamers kunnen voor geld hun eigen moeders en dochters op de hoek van watermolenstraat tot diep in de nacht op klanten laten wachten. Precies zo slordig gaan ze met gezondheid van de ander om.


  Maak melding

 2. Deze controlerende instanties horen ook na te gaan of restaurants de vereiste vergunningen in hun bezit hebben om voedingsmiddelen te verkopen. Juist doordat zij niet geschoold zijn en geen papieren hebben krijg je dit soort mis toestanden. Voedsel Hygiene, hebben velen geen kaas van gegeten. Ze doen maar en spelen met anderen hun gezondheid en leven. Fikse boetes opleggen en de schoolbanken weer in. Het moet wettelijk geteld worden. Sommige mensen denken hoe smeriger hoe lekkerder. Speel niet met je gezondheid. Kook zelf dan weet je wat je eet. Er zitten spetters urine en ontlasting op de muren. Het is raadzaam zulke zaken voorgoed te sluiten.


  Maak melding

 3. Wie met zijn zuur verdiende centjes troep wil eten dat is hun zaak wie ben ik om te oordelen wat of waar ze moeten eten.wat de ene lekker vind dat hoef de ander niet lekker te vinden laat de klant in zijn waarde dat is zijn zorg.


  Maak melding

 4. @peter helemaal met je eens , als je zulke grote risico’s neemt met de gezondheid van je klanten dan hoort de deur van de zaak permanent op slot te gaan en wat mij betreft nog een fikse boete en een gevangenisstraf er overheen. Dit is gewoon misdadig gedrag.


  Maak melding

 5. Vraag me steeds af waarom dit soort zaken niet met naam cq toenaam worden vermeld in de berichtgeving. De zaak wordt tot nader order gesloten, vergunninghouder wordt opgeroepen, betaalt een boete ruimt de gore troep op en men gaat over tot de orde van de dag. Terwijl wat de foto’s tonen er tenminste sprake moet zijn van misdadig gedrag in deze het moedwillig in gevaar brengen van anderen.


  Maak melding

 6. Pai furu moni fu njan morsu.
  Sranan sma lobi morsu njan. Alla dei njan dorosei. Te kisi lusubere no musu bari.

  Zelden worden de etablissementen bij naam genoemd. Wat voor nonsens is dat. Iedereen heeft recht om te weten wie morsu njan verkoopt.


  Maak melding

 7. Dit zijn allemaal lessen voor mij om niet buiten te eten als ik ooit op vakantie kom. Ik wil sowieso niet duurder betalen dan €600,- voor een ticket.


  Maak melding

 8. Huhhh???? Ik heb wel eens bij Golden Wings gegeten. En dat zijn geen Chinezen! Nu ben ik er helemaal KLAAR MEE !!!!! Ik zal zelfs niet meer bij Celina eten aan de bonie straat te Geyersvlijt. Ik heb het gehad met alle smeerlappen, ik vertrouw geen enkele restaurants meer in Su.


  Maak melding

 9. Golden Wings of Golden Shit.
  Kom bij ons eten, je krijgt gegarandeerd een acute loesbere of diarree.
  In Su kan volgens mij nog steeds iedereen eten verkopen of een restaurant beginnen. Er heerst nog altijd een bakba winkrie mentaliteit.
  Het is een taak van de overheid om deze branche te reguleren.
  De overheid moet zijn burgers in bescherming nemen tegen deze beunhazen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.