Haastige bestuurder die achter ambulance ‘kleeft’ raakt voertuig kwijt

13
n vroeg naar zijn rijbewijs en voertuig bescheiden. De bestuurder is niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Voertuig was niet gekeurd en geen voor kentekenplaat.

De bestuurder van deze auto dacht vrijdagmiddag slim te zijn en het drukke verkeer te ontwijken, door direct achter een ambulance met sirene ‘zuiging te nemen‘. Zijn voertuig werd in beslag genomen door de Verkeersunit Regio Midden van het Korps Politie Suriname.

De ambulance was met loeiende sirene onderweg om een slachtoffer van een aanrijding op te halen aan de Indira Gandhiweg. De bestuurder zag dat en kleefde achter de hard rijdende ambulance. Toen de politie dit door had werd de man gesommeerd om aan de kant te gaan.

Op het moment dat er werd gevraagd naar zijn rijbewijs en de papieren van het voertuig, bleek dat de bestuurder niet in het bezit is van een geldig rijbewijs. Ook was het voertuig niet gekeurd en had het geen kentekenplaat aan de voorkant.

De auto werd daarom in opdracht van de Surinaamse politie onmiddellijk afgevoerd door een sleepdienst.

Dit is het resultaat wanneer je zuiging achter een ambulance met loeiende sirene neemt. Voertuig in beslag genomen door de politie. Geen rijbewijs Geen keuring Geen voor kentekenplaatRijden op zodanig wijzeSleep kosten Good Job kps

Geplaatst door Klaas Anthonio op Vrijdag 6 december 2019
- Advertentie -

13 REACTIES

 1. En zo hoort dat!!! Al wie je ook bent, direct actie ondernemen. Hoop dat de politie op deze goed hun werk doen en ook beloont worden. Succes!!


  Maak melding

 2. Sommigen zullen het ook nooit leren. Ze kijken de dood in de ogen aan en nog harder gaan rijden.Hebben geen begrafenis en autoverzekering en ook geen rijbewijs.

  Negre ede tranga. Vraag mij af waarom er zoveel hersenloze gasten in on land rondlopen en er ook geboren worden. Het is jammer dat er niet bij elke geboorte van zo’n gast, geboren wordt met een rode stempel op zijn/haar voorhoofd.Bijvoorbeeld een D voor deugdelijk en een O voor ondeugdelijk.Kan de moeder direct overgaan tot een bepaalde actie.


  Maak melding

 3. En toch beweerd men hier dat als je in Suriname kan rijden , kan je overal ter wereld rijden .
  Ik zou alle auto verhuur bedrijven ter wereld de wijze raad geven niet eens een 3 wiel fiets of een step te verhuren aan gasten met een Surinaamse Rijbewijs , feit is je weet niet HOE ZE ER AAN HUN RIJBEWIJS GEKOMEN ZIJN ….
  Een andere fenomeen in SU is als je een voorrang weg nader, je gewoon je neus van de auto naar voren steek om zo voorrang af te dwingen … dit zou Ideaal zijn in Europa, om mensen van hun oude auto af te helpen door gewoon de neus van de auto te rammen hij is toch fout iemand op een voorrang weg heeft voorrang . dit begrip wordt in Su niet altijd begrepen ..
  maar goed Suriname zit vol met HELL DRIVERS


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.