Dodelijk slachtoffer bij zware aanrijding met truck op de Afobakaweg

15
Zware aanrijding met truck op de Afobakaweg
Foto (c) Fayah Shule/Facebook

Bij een zware aanrijding met een truck op de Afobakaweg in Suriname, is donderdagmiddag rond 17.45u één dode gevallen. De redactie van Waterkant verneemt dat het gaat om een 43-jarige man, die een Vitz bestuurde.

Het vermoeden bestaat dat de bestuurder van de personenauto, die vanuit Afobaka naar de stad reed, de controle over het stuur zou zijn verloren. De auto, die met een behoorlijke snelheid in de regen reed, kwam op de andere weghelft terecht en zou tegen een tegemoetkomende truck zijn aangekomen.

Bij de botsing zou de truck de personenauto bijna 15 meter het bos ingeduwd hebben, waarna deze tegen een boom geplet zou zijn. Volgens de ooggetuige waren er menselijke resten te zien na de botsing.

De Surinaamse brandweer heeft het stoffelijk overschot uit het voertuig gehaald. Een woordvoerder van het Korps Politie Suriname zegt aan Waterkant.Net dat een een arm en delen van ingewanden inderdaad vast zaten aan de overzijde van de trekker:

- Advertentie -

15 REACTIES

 1. Hij heeft weinig zicht en het is spek glad op de weg door de regen; deze man hoeft in principe niet bedelen voor een uitvaart, want hij wordt sowieso ter plekke begraven. Echt sari tori …eigen schuld …


  Maak melding

 2. Het is basale, nieuws.
  Nabestaanden en andere betrokkenen, gecondoleerd en veel sterkte bij het verwerken van DIT leed.
  Mensen, weet dat er veel mensen zijn die van jullie houden en wachten op jullie.
  Ken ik je, of ken ik je niet, dat laat mij koud. Elk leven is kostbaar en waard.
  EEN, MOEDER kan het heel goed, uitleggen.

  Naast het aantal doden in het verkeer, waren berichten de afgelopen tijd en ook nu vol met mensen die zich op een andere manier van het leven hebben beroofd.

  Het niet samenwerken,
  in het verkeer tussen, bestuurders, andere weggebruikers, de verwaarloosde wegen, het niet anticiperen en vele andere obstakels, is het aantal gewonden en doden, hoog te noemen.


  Maak melding

 3. Hardrijders zijn terecht doodrijders. Ooit Wiene habi wang mati sa altijd beng lobi race na motrofiets. Eens keer reed hij mee, en daarna nooit meer. Wiene reed zijn ddo tegemoet met een snelheid van 220 Oost West verbinding te Moengo in de jaren tachtig. Soso patjapatja.


  Maak melding

 4. Hardrijders zijn terecht doodrijders. Ooit Wiene habi wang mati sa altijd beng lobi race na motrofiets. Een keer reed hij mee, en daarna nooit meer. Wiene reed zijn dood tegemoet met een snelheid van 220km per uuu te Oost West verbinding nabij Moengo in de jaren tachtig. Soso patjapatja, lichaan plus motorfiets.


  Maak melding

 5. Een bekende ‘ niet gemeende, zin van vier woorden ” hardrijders, zijn dood rijders “, klinkt voor mij, als, eigen schuld dikke bult.

  Maar is dat ook zo? In mijn fantasie, heb ik veel goede oplossingen, alleen ik begrijp het niet, als ik niet begrijp, zeg ik altijd ” het is een kwestie van GELD ” .

  Oeps, ik kijk te veel naar TOM EN JERRY.


  Maak melding

 6. Triest voor woorden. Mensen snappen niet dat aan auto een rijdende doodkist is.
  Je kunt er plezier in beleven tot op zekere hoogte dat het je van A naar B brengt.
  Ik zie elke dag hoe mensen in het verkeer elkaar inhalen, echte waaghalzen. De wegen zijn veel te smal om in te halen en toch wordt het elke dag gedaan. Gevaar voor eigen leven en die van de ander. Gebrek aan verkeersinzicht, de verkeersregels aan hun slippers lappen met alle gevolgen van dien. Er zijn gigantisch veel auto’s dan nodig is.
  Sommige mensen raken te snel geirriteerd waardoor zij brokken gaan maken. Er worden teveel risico’s genomen in het verkeer. KPS is onzichtbaar. De flitspalen doen het niet of zijn vernietigd en hier wordt niets aangedaan. 99% van de wegen is het wegdek erbarmelijk om te rijden. Grote gaten waardoor men hiervoor uitwijkt.
  Er zijn geen duidelijk zichtbare doorgetrokken strepen op de wegen, waardoor je het krijgt dat men roekeloos van de ene naar de andere kant switchen op de wegen. Russische roulette. Mensen rijdende zich letter te pletter. Het is merkbaar in het verkeer dat veel autobestuurders levensmoe zijn.

  Hoop dat hij een begrafenisverzekering heeft afgesloten en mooie begrafenis krijgt.
  Familie sterkte.


  Maak melding

 7. Doodrijders…

  Let op je snelheid, rij niet als je alcohol hebt gedronken. Let goed op de weg.

  Sma no man taigi mi neks. Mi doe sa mi wani….

  Daarom ie nak panja tu lek wan roadkill…


  Maak melding

 8. Oom Ludwig, erg om zoiets gezien te hebben. Ik kan me nog herinneren toen we met onze wielrenners vereniging naar moengo reden in de jaren 70, zagen we borden langs de weg die aangeduid waren met het aantal doden en autowrakken.


  Maak melding

 9. Hoe hard kun je rijden op zoeen weg.
  Het verbaasd me telkens weer de auto’s helemaal in de kreukels te mogen zien.
  Hoe krijgen ze dat altijd weer voorelkaar.
  Een auto is een dodelijke wapen mijnsinziens.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.