Plagen en slaan loopt uit de hand: 10-jarige verwondt jongen met mes

14
Plagen en slaan loopt uit de hand: 10-jarige verwondt jongen met mes

Een jongen van slechts 10 jaar oud is deze week door de politie in Suriname aangehouden, nadat hij een andere jongen met een mes verwondde. De jonge verdachte zou zijn geplaagd en geslagen waarna hij een mes pakte en de plaaggeest verwondde, meldt de Surinaamse krant Times of Suriname.

Volgens de krant begon het slachtoffer zonder enige aanleiding de verdachte te plagen en een bijnaam te geven. Toen deze herhaaldelijk vroeg om met dit getreiter op te houden, ontstond er ruzie tussen de twee.

Daarbij pakte het slachtoffer eerst een eind hout waarmee hij de verdachte op het hoofd sloeg. De twee werden daarop door andere jongens uit elkaar gehaald, die de ruzie probeerden te sussen.

De 10-jarige verdachte pakte echter een mes en verwondde het slachtoffer ermee, waarna hij de benen nam. De politie werd erbij gehaald, die de verdachte wist aan te houden, schrijft Times.

Hij werd meegenomen naar het politiebureau. Welke straf hij kan verwachten is nog niet bekend.


14 REACTIES

 1. Agressie al op zeer jonge leeftijd. Hoe zal het deze jonge jongens op latere leeftijd vergaan? Wat voor een toekomst hebben zij. Waar zijn de ouders van deze kinderen?
  Heropvoeden is nog niet te laat. Ze vroeg al proberen een ander de hersens in te slaan of neer te steken. Opa Doelie kan beiden helpen op het rechte pad te blijven.

  Sarie Torie


  Maak melding

 2. Ik herken dit. Vroeger op school ,hield ik van om anderen te pesten, te treiteren en bijnamen geven. Op een gegeven moment stak een van m’n slachtoffers mij met een potlood. Maar ik nam mn verlies en deed niets terug omdat ik wist dat ik fout was. Anderen pesten is vernederend en kwetsend. Ik ben nu absoluut tegen pesten.


  Maak melding

 3. Politiek neutraal,
  Fouten, maken wij iedereen. Plagen mag, vernederen, absoluut niet. Geweldig van je. Weer wat van je geleerd.
  Zal overbrengen aan kinderen in mijn omgeving en ook aan volwassenen.


  Maak melding

 4. In de USA dan komt die met een automatisch wapen en doorzeefd tientallen mensen met kogels…
  Zelfs de POTUS schroomt niet om via twitter anderen te pesten.

  Heb gemerkt dat pesten steeds erger word in Surinaam. Of ze breken en stappen uit het leven of ze worden gevuld met haat en gaan over tot extreem geweld.

  Je weet nooit waar het naartoe kan leiden.

  Maakt pesten sterk of zwak, is moeilijk te zeggen. Wie zwak is die breekt, wie sterk is die overleefd.

  Het blijft survival of the fittest, only the strong survive. The weak will die…


  Maak melding

 5. Ik woon in een gebiedt waar ik zie dat kinderen zelfs door ouders worden aangezet om een oudere man te plagen lelyke dingen naar hem toeroepen. Terwyl men op school hun best doet om plagen uit tebannen doen de ouder het omgekeerde
  dan kryg je dit soort momenten en iedereen roept nu ,wat jammer , maar als men door blyft gaan is er geen andere optie


  Maak melding

 6. Sjonge,sjonge
  Een kind van slechts 10 jaar en hij kan.het niet verdragen?!
  Hij heeft nog een heel leven voor zich ,hoe gaat hij het in doen als hij wat ouder wordt?!


  Maak melding

 7. En dit schreeuw ik al jaren. Ik maak het steeds van dicht bij mee. Er is een pester en een slachtoffer. Als de slachtoffer zich uiteindelijk verdedigd op welke manier dan ook word het slachtoffer dubbel de slachtoffer want die krijgt straf omdat hij zich heeft veededigd
  en de pestkop die gaat altijd vrijuit… en maken dan op nieuw andere slachtoffers.. niemand komt op voor de slachtoffers en de pester komen altijd uit als helden of krijgt men super medelijde met ze omdat hun slachtoffer ze wat heeft gedaan. Hmmm
  Dit ding moet eens goed aangepakt worden..


  Maak melding

 8. Is dit de toekomst voor morgen?
  Ik zie al wat in de gebeurd.
  Zo’n persoon wordt president. Hij gaat termen gebruiken wanneer een minister wat fouten maakt. Zo’n persoon moet niet eens in aanmerking komen als president kandidaat.


  Maak melding

 9. Leek, thanks. ik ben eerlijk. Als ik stomme dingen heb gedaan geef ik eerlijk toe. Het moet echt een les zijn voor iedereen zodat het ander niet hoeft overkomen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.