Nu ook iDEAL betaling mogelijk bij aanvraag E-Visum en E-toeristenkaart Suriname

9
Paspoort Suriname toeristenkaart

Het Surinaamse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft vandaag bekend gemaakt dat het sinds kort ook mogelijk is om bij het aanvragen van een E-Visum en E-Toeristenkaart voor Suriname, te betalen met iDEAL naast de reeds aanwezige opties. iDEAL is dé Nederlandse standaard voor het verrichten van internetbetalingen.

Het ministerie heeft ook bekendgemaakt dat ter verbetering van de gebruikerservaring, aanpassingen zijn doorgevoerd bij de aanvraagprocedure van elk visumtype. Dit door het inkorten van het visum- en toeristenkaartformulier alsook de gevraagde documenten.

De verkoop van de toeristenkaarten op de Johan Adolf Pengel Luchthaven, te Saint Laurent du Maroni en te Canawaima, zal na 31 december 2019 definitief worden stopgezet. Vanaf 1 januari 2019 zullen het visum en de toeristenkaart alleen via de officiële E-Visa- en E-Toeristenkaarten website suriname.vfsevisa.com aangevraagd kunnen worden. 

De officiële website is te onderscheiden aan het logo van VFS Global aan de linker kant en aan de rechterkant de vlag en het wapen van de Republiek Suriname, aldus het Ministerie van Buitenlandse Zaken vandaag.

- Advertentie -

9 REACTIES

 1. Wanneer de visa aanvragen via deze site gaan kan de Surinaamse ambassade in Amstelveen opgedoekt worden. Ze hebben dus geen recht van bestaan. Trouwens de site werkt voor geen meter. Sommige mensen hebben dit diverse keren geprobeerd en mislukt. Stel iets niet in werking dat niet werkt.


  Maak melding

 2. Vanaf 1 januari 2019 zullen het visum en de toeristenkaart alleen via de officiële E-Visa- en E-Toeristenkaarten website suriname.vfsevisa.com aangevraagd kunnen worden.
  SLAMPAMPERS! 1 januari 2019 is 11 maanden geleden!


  Maak melding

 3. Heel dom en vooral toerist onvriendelijk om de toeristenkaart maar via 1 kanaal te verkopen!! De verkoop op de luchthaven in Su zouden ze instant moeten houden!!


  Maak melding

 4. Visum en E-Toeristenkaart voor Suriname, te betalen met iDEAL naast de reeds aanwezige opties. iDEAL is dé Nederlandse standaard voor het verrichten van internetbetalingen.
  want in vele landen NORMAAL is , is in SU zo een spektakel.

  NU NOG EEN NORMALE, BELEID VAN EEN LAND, KOPIËREN, MAAR DAT IS WEGGELEGD VOOR SLIMME MENSEN.


  Maak melding

 5. Ik vind de Surinaamse beslissers onvoorstelbaar dom. In plaats de kaartuitgifte te vergemakkelijken, waardoor meer mensen voor vakantie naar het land toe kunnen, wordt deze nodeloos ingewikkeld gemaakt. En ze blijven maar ambassadeurs benoemen in nietszeggende landen, waarvan de inwoners nooit gehoord hebben over het dorp Suriname en zijn stamoudsten. Die minister van Buitenlandse Zaken doet mij vooral denken aan Bessie Turf, een vrouw zonder uitstraling en visie. Ze moeten zo gauw mogelijk het veld ruimen. Want wie bedenkt het nou een niet-residerende ambassadeur in Mexico te benoemen of met een van de voormalige Sovjet republieken diplomatieke banden aan te gaan. Niemand uit dat land zal ooit Suriname bezoeken, maar natuurlijk wordt er vanuit Suriname gedacht dat ze misschien wat zouden kunnen krijgen of vragen (begie-mentaliteit). Ik heb last van plaatsvervangende schaamte.


  Maak melding

 6. website is gebrekkig, niet klantvriendelijk, ouderwets. verzoek aan ministerie van Buza hier wat aan te doen.vraag professionals om een website voor u op te zetten..er zijn genoeg kleine surinaamse jongens in sur en nederland die goed met ict overweg kunnen. vraag ze om een mooie werkbare snelle website voor u te maken..jullie zoeken en willen toch geld ,ero’s en dollars hebben..ja toch?


  Maak melding

 7. Ik heb het gedaan! Die iDeal werkte voor geen meter! Na betaling krijg je geen bevestiging niets.
  Het is bijna 55€ per visum en op zanderij is het 30-35€ dus ik zou het niet via hen kopen maar zolang het kan nog op zanderij!!
  Heb spijt!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.