Zwaargewonde motorrijder op intensive care na eenzijdig ongeval

2
Zwaargewonde motorrijder op intensive care na eenzijdig ongeval
Archieffoto - ambulance Suriname draagt zwaargewonde weg

Een motorrijder en zijn vrouwelijke bijrijder zijn afgelopen weekend in een goot langs de weg terecht gekomen na een eenzijdig verkeersongeval te Coronie. Beide personen raakten daarbij zwaargewond, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De politie van het ressort Coronie kreeg op zondag 1 december omstreeks 14.15 uur in de middag de melding van het verkeersongeval te Soemboredjo. Onderzoek wees uit dat de motorrijder de controle over de besturing van zijn motorfiets moet hebben verloren en terechtkwam in de langs de weg lopende  goot.

Zowel de bestuurder als de duorijder hebben daarbij zware lichamelijke letsels opgelopen en zijn met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis meldt de Surinaamse politie. De motorrijder is overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo  en is opgenomen op de afdeling Intensive Care.

De duorijder is naar het Mungra Medisch Centrum te Nickerie overgebracht alwaar zij eveneens ter verpleging is opgenomen.

- Advertentie -

2 REACTIES

  1. Het is alweer raak.Sommige mensen weten gewoon niet te rijden. Het is steeds weer de macht over het stuur verloren met alle gevolgen van dien. Had deze gast wel een motor certificaat. Ik zie vaak motorrijders genadeloos razen over de weg. De meesten stoppen ook niet voor overstekende voetgangers op het zebrapad. Ik hoop voor deze mensen dat zij goed opknappen en met hun gezond verstand weer kunnen deelnemen in het verkeer. In het verkeer is een ieder zeer kwetsbaar. Sterkte en beterschap.

    Sarie Torie.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.