VIDEO: Houten woning volledig verwoest bij brand

5
Houten woning volledig afgebrand in Suriname

Bij een brand zojuist in Suriname is een houten woning te Menkendam volledig verwoest. Een verslaggeefster van Waterkant verneemt van buurtbewoners en omstanders dat zij begrepen hebben dat de brand ontstaan zou zijn doordat kinderen met vuur zouden hebben gespeeld.

Het gaat om een woning aan de Josephine Krishnedathstraat in het ressort Latour. De brand begon aan het eind van de middag. Manschappen van het Korps Brandweer Suriname waren aanwezig, maar konden niets meer doen omdat bij aankomst bijna alles al was verwoest.

De bewoners hebben wel snel een aantal spullen uit de woning kunnen verwijderen.

Beelden van de brand:

- Advertentie -

5 REACTIES

 1. Na Abra Broki sma no habi teng foe loekoe pikien, die overal op straat spelen en rennen. Deng moes hossel en waarschijnlijk hadden de ouders geen oppas, want tegenwoordig is niemand meer te vertrouwen. Misschien hadden de kinderen honger en wilden koken met dit gevolg. Na ndp schuld a mama bari, ai na ndp schuld dat mi moes wroko day nanga nitie, mi no habi moni foe oppas.


  Maak melding

 2. Hopelijk zijn de eigenaars tegen brand verzekerd. De huurders hopelijk hebben hun inboedel verzekerd tegen verlies door brand en andere calamiteiten. Nee ik ben geen insurance man.


  Maak melding

 3. De meeste mensen hebben geen brandverzekering. Het is alleen voor de rijken die het kunnen permitteren. Het is overleven nu voor de meeste mensen. Ellendige situatie.


  Maak melding

 4. Goedkoop is duurkoop, hiermee bedoel ik dat mensen meer tijd hebben om te werken, maar geen geld uitgeeft voor kinderverblijf of maar wel voor short time.
  Vooral geen aandacht voor de kinderen.
  Is de realiteit, wanneer er dingen worden gezegt wordt men boos, als men over andere praten is het wel prettig.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.