Slachtoffer woningbrand Nickerie overleden

5
Foto (c) Actionnieuws Suriname

Een man die zaterdagochtend ernstige brandwonden opliep, toen zijn hoogbouw woning in brand vloog aan de Walabastraat Oost in het district Nickerie, is gisteravond overleden in het Mungra Medisch Centrum. Dit zegt een woordvoerder van het Korps Politie Suriname aan Waterkant.Net.

Het slachtoffer Radjoe Soekhoe (foto) en zijn vrouw liepen brandwonden op en werden zaterdagochtend beiden per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis voor medische behandeling. Radjoe verkeerde in kritieke toestand.

Hoe de woning precies in vlammen is opgegaan is nog onduidelijk. De brand werd ontdekt door buren. Zij hoorden een enorme knal en zagen plotseling het pand in lichterlaaie.

Het bovenste gedeelte van de woning is compleet afgebrand. Een belendende woning liep schroeischade op. Twee voertuigen die op het erf geparkeerd waren zijn ook getroffen door de brand. Één is volledig verwoest en het andere heeft schade opgelopen aan de achterbumper.

Beide woningen waren niet tegen brand verzekerd.

- Advertentie -

5 REACTIES

 1. Triest om deze drama weer te vernemen. Hopelijk komt men erachter wat de explosie heeft veroorzaakt. Een begrafenisverzekering, woningverzekering, autoverzekering,ongevallenverzekering, zijn de meesten niet voor verzekerd. Dit moet verplicht worden gesteld bij de wet. Vaak draait de familie op voor begrafeniskosten, geen familie dan wordt er een beroep gedaan op 1 voor 12 en overige giften. Sommigen denken wanneer ik dood ben, ziet men wel hoe zij mij gaan begraven. Je vraagt je dan af hoe men zo kan denken en leven.
  In elk geval R.I.P.
  Fam. sterkte met dit verlies en de echtgenote wens ik een spoedig herstel.

  Sarie Torie


  Maak melding

 2. Al heb je brandverzekering. Je huis moet eerst platbranden dan pas keert verzekering volledig bedrag uit. Waarom denk je dat eigenaars op gewilde locaties “plotseling” hun pand tot aan de grond laten branden. Binnen enkele maanden staat er al een gloednieuw gebouw…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.