Vijf gemaskerde rovers overvallen 87-jarige vrouw in haar woning

23
Man in slaap overrompeld bij gewelddadige woningroof

Laffer dan dit kan haast niet: vijf gemaskerde rovers hebben afgelopen vrijdag een 87-jarige vrouw in haar woning te Paramaribo overvallen toen zij lag te slapen. Ze maakten daar enkele sieraden van de vrouw buit, meldt de Surinaamse krant Times of Suriname vanmorgen.

Volgens de krant lag de bejaarde vrouw te slapen toen ze gestommel hoorde bij de achterdeur. Toen ze ging kijken trof ze één rover aan in de gang die haar sommeerde om terug naar haar bed te gaan. Daarna kwamen de andere rovers binnen.

De in zwart geklede mannen haalden vervolgens het huis overhoop op zoek naar waardevolle spullen. Volgens Times gingen ze er uiteindelijk vandoor met slechts een bracelet en drie ringen.

De bejaarde vrouw bleef ongedeerd. Van de rovers, die niet gewapend zouden zijn, ontbreekt nog elk spoor schrijft de krant. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

23 REACTIES

 1. Stelen,roven en moorden gaan hand in hand. Papa Bouta is een crimineel tevens moordenaar. Zolang deze crimineel/moordenaar de touwtjes in handel heeft zal de mentaliteit in ons land niet veranderen. Zijn masmas ingie fesie vrouwtje Ingrid Waldring, lijkt alsof iemand haar met een plank in haar gezicht heeft geslapen, kan mij ook niet voorstellen dat zij rustig op een oor kan slapen naar een moordenaar.

  Gelukkig heeft Oma dit overleeft.
  KPS moet deze abanies gauw opsporen en opbergen.


  Maak melding

 2. Waarom niet 1 gemaskerde man, 5!!!!! En dat vinden die klote ndp aanhangers het ontzettend leuk. Senioren burgers zijn de zwakste schakel in de samenleving, niet wetende dat die rovers eens een keertje ook bejaard worden . Kei harde feiten die door Bouterse en aanjagers gediend worden. Die oudjes kunnen zelf niet rustig hun pensioenen uitleven . KLERE mang !!!!!


  Maak melding

 3. Dit soort walgelijke zaken ga je krijgen je met een veroordeelde moordenaar en drugscrimineel als president. Men neemt het slecht voorbeeld over. Die rovers zullen 100% zeker behoren tot de paarse boevenbende.


  Maak melding

 4. Het zijn de figuren als Damsco, Pero, sra…..geen toegevoegde waarde in geen enkel samenleving !!

  het gaat nog erger worden …binnenkort nemen ze hun familie ook mee op rooftocht zoals hun press….


  Maak melding

 5. Hoe denk de NDP zelf over met name dit soort brutale overvallen. Je zou denken dat het aanhangers zijn van deze partij. Alles lijkt erop dat dit soort overvallen onder regie van de NDP gevoerd worden.


  Maak melding

 6. Die barbaren zitten overal. Hier in Nederland werd zo een oude vrouw niet alleen beroofd maar ook nog verkracht. Deze beestachtige roofachtige mensen hebben hun menselijkheid helemaal verloren. Geen woorden voor.


  Maak melding

 7. Het moeten nigga’s zijn. Alleen mag je dat niet hardtop zeggen anders bent je een racist. In zulke gevallen zíjn hét altijd dezelfde soort. Afschieten die mapiema’s. Stelletje k honden zijn hét.


  Maak melding

 8. Sterkte voor die Oma, heel erg , ik denk dat ze niet meer durf te slapen.
  Mensen die zoiets doen hebben niets te verliezen, alleen ze waren in het zwart gekleed, dan weet je nog niet wie het heeft gedaan, niet 100%..
  Weetje wat ook gevaarlijk is om al een schuldige aan te wijzen, het kan ook iemand uit een ander land zijn.


  Maak melding

 9. Vloeken mag niet .Deze rovers moeten verterend lijden als ze hun oude dag ten minste halen.
  Vroeger kon je ze bewerken ,nooit meer zouden ze deze rotzooi kunnen uithalen. Ik hoop dat ze gepakt worden en voor hun leven in de aller smerigste gevangenis dumpen. Ai boi


  Maak melding

 10. de mensen die hier zo lelyk reageren zyn doorgaans ook de grootse boeven
  als alle boeven op de bewuste party gaan stemmen kunnen jullie remigreren
  want er zyn meer boeven dan die party groot is dus zo schoon zyn jullie helemaal niet
  jullie moeten niet stoken ,olie op vuur gooien is gevaarlyk ,stelletje idioten


  Maak melding

 11. De kolonisten waren vreedzame blanke. Bouterse is de beul, rover, moordenaar.
  Winnen gaat hij zeker dat staat vast ala ding mofo go in ding ass.
  President love you, God bless Suriname 🙏👍


  Maak melding

 12. Suriname is op alle fronten kapotgemaakt behalve op het gebied van de criminaliteit. Dat floreert welig. Ik schaam me. Dieer valt kan niet.Dank zij ons klote president c.s.


  Maak melding

 13. Suriname is op alle fronten kapotgemaakt behalve op het gebied van de criminaliteit. Dat floreert welig. Ik schaam me. Dieper vallen kan niet.Dank zij ons klote president c.s.


  Maak melding

 14. Bouterse !! Je hebt geen verbetering gebracht maar alleen maar armoede!! Mijn advies is aan de gehele NDP top, sluis de miljoenen gauw weg want wij komen eraaan!!!


  Maak melding

 15. Kijk maar om je heen Bouterse en jou hielenlikkers Ndpers geen vooruitgang, maar een aftakeling van zo’n mooi land!! Man jullie hebben totaal geen visie!!! De NDP aanhang is een stelletje ongeschoolde onhygiënische rotzooi troep bij elkaar die niet naar de toekomst kijken en niet inzien dat ze misbruik worden… Denk aan de toekomst van jou kinderen mensen! Hou elke partij verantwoordelijk! Politiek is geen spelletje en gaat om het welzijn van het volk en niet om een zogenaamde president die nauwelijks geschoold is en niet uit zijn woorden kan komen in een gesprek en alleen maar haat zaait! Ik snap niet dat er nooit is geïnvesteerd in de jeugd of de hosselaars in de stad door werk te creëren vanuit deze hersenloze oplichters partij… Surinamers hoe hebben jullie het zover laten komen.. Bouterse jou houdbaarheids datum is al heel lang verstreken jongen!! Wegwezen lul!!! Elke maand weer moet ik financieel bijspringen naar mijn familie in Suriname omdat deze regering bestaat uit een stelletje brulapen die te lui zijn om werk te creëren en dus maar geld lenen terwijl er genoeg capaciteit is om je eigen mensen op te leiden . NDP = #N/ietD/ezeP/artij MEER!! Weg ermee!! De tijd van idoliteit van Bouterse is voorbij..

  Deze man met zijn hersenloze militaire billenboys hebben 15 vooraanstaande echte Surinaamse helden vermoord mensen! Vergeet dat nooit Ndpers!!! Suriname zou er vandaag de dag succesvoller en anders zijn als deze mensen niet koelbloedig vermoord werden door deze man Bouterse en zijn doorgesnoven gang mislukkelingen.. Lachwekkende president dat je bent! Je bent samen met je zogenaamde NDP top een stelletje gangsters…. Shame one you!! Stelletje bangerikken en lafbekken zijn jullie….


  Maak melding

 16. Deze 15 vermoorde Prominente intelligente Surinamers verdienen een groots monument in het hart van Suriname!!!

  #John Baboeram, Kenneth Goncalves, Eddy Hoost en Harold Riedewald, de journalisten Bram Behr, Lesley Rahman, Jozef Slagveer en Frank Wijngaarde, vakbondsmannen Cyrrill Daal en Fred Derby, de universitair docenten Gerard Leckie en Sugrim Oemrawsingh, de soldaten Surendre Rambocus en Jiwansingh Sheombar, oud-minister André Kamperveen en zakenman Robby Sohansingh_____________________

  Lang leve Suriname!

  Investeer in onze jeugd het onderwijs, opleidingen, werkgelegenheid, gezondheidszorg, inovatie, infrastructuur enz laten we de Bouterse periode afsluiten en onze diepe wonden schoonlikken…

  Someone Who Cares!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.