Politie pakt voortvluchtige Cubaan op die verkeersregels aan zijn laars lapte

13
gevangenis suriname

Een 35-jarige Cubaan in Suriname, heeft het de afgelopen maand niet zo nauw genomen met de verkeersregels in ons land. De man Carlos C. werd een maand lang door de politie gezocht omdat zijn auto twee keer betrokken was bij aanrijdingen, waarbij de plaats van het ongeval beide keren verlaten werd.

In het eerste geval werd zijn auto door een vriend bestuurd, die op 4 november een aanrijding veroorzaakte aan de Henck Arronstraat. Na de aanrijding is deze vriend gewoon doorgereden. De man in kwestie is intussen terug naar zijn land gekeerd, meldt het Korps Politie Suriname.

Hetzelfde voertuig van Carlos werd op vrijdag 15 november door zijn vrouw bestuurd. Zij veroorzaakte ook op haar beurt een aanrijding op de hoek van de steenbakkerij- en Zwartenhovenbrugstraat. Bij die gelegenheid maakte zij contact met haar partner Carlos die ter plaatse verscheen.

Op een onbewaakt moment stapten Carlos en zijn partner in het voertuig en reden door, terwijl de wetsdienaren die aldaar bezig waren met het onderzoek nog bezig waren met de andere partij.

Het voertuig van Carlos werd op vrijdag 29 november door de benadeelde gesignaleerd aan de Keizerstraat. Hij schakelde gelijk de politie in, waarna de politie van het bureau Centrum de Cubaan aldaar kon aanhouden.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie werd Carlos, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld.

13 REACTIES

 1. Met dank aan het paars buitenlands wanbeleid kan men nog meer buitenlanders verwachten die laars hebben aan regel en wetgeving zolas baas zelve en het gros der paarse zombies. Cubaan dacht , tu líder también hace eso, no respeta la ley y la ley, y yo también.


  Maak melding

 2. O.M, Mag hij wat langer in jullie hotel te Santobomma blijven. Dit namens de onschuldige mede weggebruikers die het slachtoffer kunnen worden van een verkeersmisdrijf. Alvast bedankt.
  Hoogachtend: Politiek Neutraal.


  Maak melding

 3. Jammer dat zelf een buitenlander door heeft dat het een grote chaos is in het verkeer. Als de pakkans groter was had hij niet tot twee maal toe het risico genomen om aan te geven dat de politie in Suriname niet deugt.


  Maak melding

 4. Het is allemaal ziet doen gaat doen. Het goede voorbeeld wordt ook niet gegeven hoe het wel moet. De straten zijn om te huilen. Een ieder parkeert lukraak en heeft letterlijk schijt aan KPS. KPS wordt zelf verrot uitgescholden. Er is geen respect voor elkaar.


  Maak melding

 5. @Laat me ‘ dan moet je ogen dicht doen en niet reageren als je last van hebt.
  @Ray, Laat me is een vrouw. En je …weet vrouwen zitten anders in elkaar dan echte mannen. 😂😂😂


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.