Diaspora Oorkonde 2019 naar DNA voorzitter Jennifer Simons-Geerlings

21
Diaspora Oorkonde 2019 naar DNA voorzitter Jennifer Simons-Geerlings

De Rotterdamse Stichting Satya Dharma heeft bekend gemaakt dat de Diaspora Oorkonde 2019 wordt uitgereikt aan drs. Jennifer Simons-Geerlings, voorzitter van de Nationale Assemblee van de Republiek Suriname. De Diaspora Oorkonde wordt jaarlijks uitgereikt aan personen die zich op bijzondere wijze verdienstelijk hebben gemaakt aan het versterken van de band van Surinamers in de diaspora aan de republiek Suriname.

Satya Dharma meent dat mevrouw Simons de Diaspora Oorkonde heeft verdiend omdat zij zich sterk heeft gemaakt voor historische wetgeving die de diaspora een formele wettelijke band heeft gegeven met Suriname. Via de wet Personen van Surinaamse Afkomst is er een speciale status voor de diaspora ontstaan en is er sprake van exclusieve voorzieningen. Daarmee is recht gedaan aan de onverbrekelijke band die de diaspora heeft met het vaderland Suriname.

De Diaspora Oorkonde is een initiatief van president van Satya Dharma, de heer Ramon Ramsodit en wordt ondersteund door voormalig premier Dries van Agt, gewezen Tweede Kamerlid Harry van Bommel en Ram Rambaratsingh, de oud-voorzitter van Satya Dharma Nederland.

Eerder werd de Diaspora Oorkonde uitgereikt aan de heer Chan Santhokhi en aan musicus en artiest Edgar ‘Bugru’ Burgos.


21 REACTIES

 1. Vind dat Mevr Jennifer Simons-Geerlings ook een veterdiploma heeft verdiend. Net als de President die in aanmerking moet komen voor nobelprijs voor de vrede.


  Maak melding

 2. Satya Dharma heeft het mis met dit diaspora oorkonde,want dit gast verdiend het totaal niet.Zelfs veterstrik diploma ook niet ,want normaal is ze arbeidend met een Moordenaar.


  Maak melding

 3. Ric

  2 december 2019 At 16:01
  Waneer gaan ze die suris die in het buitenland wonen visum vrij naar su mogen reisen ik vind het belachelijk dat het nog steeds niet is gebeurd

  ============================

  Visumvrij reizen werkt 2 kanten op. Geloof niet dat Nederland zit te wachten op Suri’s die met kilo’s arriveren op Schiphol. Wat mij betreft komt Visumvrij er niet. Controles op Schiphol moeten nog verder opgeschroefd worden.


  Maak melding

 4. De mensen van de organisatie hebben met een lasbril gekeken.Deze ss mevrouw kan alleen in aanmerking komen voor een oorkonde als vernietiger en moordenaar ondersteuner.


  Maak melding

 5. Hoe dan, zij ondersteunt een anti-Nederland houding. De NDP wilt niks met Nederland te maken hebben.

  Deze oorkonde is politike beladen. Om de NDP te promoten.


  Maak melding

 6. Ik ga ervan uit dat mevrouw Simons uit beleefdheid de prijs zal accepteren. Of ze er blij mee is blij is ‘ blijft het geheim van de smit ‘. Maar neem van me aan dat de gevers van deze prijs er een bedoeling mee hebben. Het is geen publiek geheim dat deze organisatie gelieerd is aan de VHP. Ze ondernemen pogingen om met de stroopkwast mevrouw Simons mogelijk los te weken van de NDP. De actie van deze VHP organisatie is zo doorzichtig dat zelf een blinde en dove schlemiel alert om zich hen gaat kijken.


  Maak melding

 7. Haha, mie lob a boi dies. Rob joe na mie mang.
  Ye para no go
  BTW
  het is meneer en mevrouw Smit
  Maar het is de smid, van smederij. ye graboe
  En je bedoelt natuurlijk het is een publiek geheim en NIET het is geen publiek geheim.
  Hoe kunnen we dingen van iemand aannemen, die zoveel fouten maakt en para is.
  Als laatste dang
  het moet zijn om zich heen gaaNNNN kijken. Dies na meervoud toch,


  Maak melding

 8. @ Ric
  Suriname is niet meer
  Niemand, maar dan ook niemand zal nog 1 voet op Surinaamse boden willen en kunnen zetten.
  De despoot schijt bagger en zal alles doen om het land te vernietigen
  ” als ze mij willen vernietigen, so be it, maar ik ga niet alleen. Ik neem jullie allemaal mee”
  Hongersnood, moorden, ziektes enz dit staat de bevolking allemaal te wachten.


  Maak melding

 9. Beste RobG
  Lees de volkskrant en u zuit zien dat zelfs NDPers het vonnis onder schrijven en niet zo zwaar tillen aan alle complot theorien die uit de duim van Limbo etc komen.

  U weer met u comploten. Simons vaart een eigen lijn en die is zo nu en dan best sterk. Zij heeft de regering gecoacht en DNA vergaderingen gestuurd naar NDP resultaten. de laatste tijd is ze erg in de weer om nog wat wetten geregeld te krijgen en de laatste tijd wordt zij door haar partij terzijde geschoven en veel in de DNA vervangen door praatjes maker en grammafoonplaat Bouva en schreeuwster Coutino.

  By The Way De DNA is in deze bijzondere tijd heel weinig actief,.Schandelijk hoe weinig er op de agenda staat terwijl de begroting van 2020 behandeld moet worden en er heel wat schulden op de agenda zouden moeten staan. Omdat onder tussen ook de 95% ratio overschreden zal zijn.

  Het zou ook van goed beleid spreken als de oppenheimer voorwaarden voor haar bridge loan met de DNA besproken zouden worden alsmede het bedrog in de prospectus of begeleidende documentatie waar mensen opgevoerd worden die er van hun werkgever en gezien hun belang niet in mogen staan.

  Al is een touw nog zo lang er komt een eind aan.


  Maak melding

 10. Onderlinge schouderklopje op bevel want het was haar beurt. Ze maken diaspora moeilijk om terug te komen, zo professioneel dat als je problemen hebt met een gmail address contact moet maken. Giem wan brik.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.