VIDEO: Bestuurder overleden nadat auto over de kop slaat en in trens belandt

11

Een autobestuurder is vanochtend rond 04.00u bij een eenzijdig ongeval aan de Verlengde Welgedacht C-weg om het leven gekomen. Dit nadat zijn voertuig ter hoogte van de Molhoopweg over de kop sloeg en in de trens belandde.

De Surinaamse politie kreeg de melding en ging ter plaatse. Ter plaatse aangekomen trof de politie niemand aan in het voertuig. Een sleepdienst werd ingeschakeld om het voertuig uit de trens te takelen. Van de bestuurder ontbrak elk spoor.

De wetsdienaren kregen sterk het vermoeden dat de bestuurder uit het voertuig geslingerd is en in de trens moet liggen. Duikers van het Korps Brandweer Suriname werden ingeschakeld voor onderzoek. Na meer dan twee uren zoeken troffen de duikers rond 07.00u daadwerkelijk het levenloos lichaam van de bestuurder vol met bloed aan in de trens.

Manschappen van de Forensische Opsporing zijn momenteel ter plaatse bezig met het onderzoek. Zo gauw meer bekend is over het voorval wordt het bericht aangevuld/bijgewerkt.

UPDATE – officieel bericht:

De 15-jarige Sharwesh Khedoe is in de vroege ochtend van zondag 01 december omgekomen bij een verkeersongeval aan de Welgedacht-C weg ter hoogte van de Molhoopweg.
De politie van het bureau Santoboma kreeg op de dag voornoemd de melding van het Command Center dat een auto over de kop sloeg en in de goot is beland. De Wetsdienaren die ter plaatse gingen voor onderzoek, troffen daadwerkelijk een wit gelakt personenauto in de goot aan.

De wetsdienaren hebben een onderzoek in de goot die dicht begroeid is ingesteld, echter troffen zij niemand aan. Het voertuig werd vervolgens met een takelwagen uit de goot gehaald. Na een hele tijd te hebben gezocht, kregen de wetsdienaren hulp van een graafmachinist. Bij die gelegenheid werd het lijk van de jeugdige geborgen.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de jeugdige zonder toestemming en medeweten van zijn ouders met het voertuig over straat is geweest. Volgens verklaring van getuigen hebben zij op het moment de jongen wegreed de gierende banden gehoord. De jongen heeft vermoedelijk door zijn rijgedrag controle over de besturing van het voertuig verloren, met het noodlottig gevolg.

Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast. Het lijk van de 15-jarige is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie voor obductie in beslag genomen.

Hieronder een foto van het voertuig nadat het uit de trens was getakeld:

https://www.instagram.com/p/B5hy5pHl-Gs/?utm_source=ig_web_copy_link

11 REACTIES

 1. Als Men Op Een Weg Waar Je In Feiten 50 Km p/u Mag Rijden Een Snelheid Boven De 130 Km p/u Probeert Te Halen Dan Is Men Op Een

  Suicide Mission

  Ik ben ht hartstikke eens met Politiek Neutraal.


  Maak melding

 2. Beste reageerders het zal jullie kind maar zijn. Het was dus een 15 jarige jongen die zonder toestemming de auto van zijn vader pakte.
  Misschien beter opletten dan meteen alleen maar negatieve reacties plaatsen.


  Maak melding

 3. Jammer hoor wat er gebeurt is, nu hebben de ouders een zoon van 15 jaar verloren! Niemand vetrekt uit huis om nooit meer terug te keren. Sterkte aan de fam.toewenst!
  Ps: BESTE OUDERS BLIJF PRATEN TOT JE KINDEREN EN BLIJF ZE STIMULEREN, DIT HELPT VEEL!
  BLIJF ZE WIJS MAKEN DAT ALLES ZIJN EIGEN TIJD HEEFT!!!!!


  Maak melding

 4. Maar ff serieus. Al met al is het ongepaste opmerking van mij Ray. Het valt op dat het verkeer niet serieus word genomen in Suriname. Door dit tragische ongeval laat zien dat de vader slecht communiceerde met zijn zoon van 15. Anders was dit nooit gebeurd. Laconiek omgaan met een puber heeft grote gevolgen.


  Maak melding

 5. Je zou bijna denken dat te veel chauffeurs in Suriname een slechte hand-oog coördinatie hebben. Hand-oog coördinatie is belangrijk bij autorijden.

  Gelukkig hebben de meeste van ons dat wel.

  Misschien een idee om toekomstige chauffeurs daarop te testen voor ze weg op gaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.