Sport- en Jeugdzaken huldigt 160 jubilarissen

1
Sport- en Jeugdzaken huldigt 160 jubilarissen

Het ministerie van Sport- en Jeugdzaken in Suriname heeft 160 jubilarissen gehuldigd voor hun bewezen diensten. Het ging in deze om personeelsleden die 25, 30, 35 en 40 dienstjaren achter de rug hebben. De jubilarissen hebben een gouden speld, oorkonde en een bloemstuk in ontvangst mogen nemen op donderdag 28 november in Shadien. Minister Lalinie Gopal heeft samen met haar directie de personeelsleden in de bloemetjes gezet.

Namens de jubilarissen hebben Ivanildo Samon en Sherida Bourne het woord mogen richten tot de aanwezigen. Zij hebben elk hun ervaring gedeeld en dankbaarheid getoond voor de huldiging. De waarnemend directeur jeugdzaken, Ricardo Pollard, heeft ook zijn dankbaarheid getoond voor de bewezen diensten van de personeelsleden.

Gopal gaf aan dat zij samen met haar directie de prestaties van de personeelsleden niet onopgemerkt voorbij wilden laten gaan. Zij stelt het op prijs dat er elke keer weer gerekend kan worden op de inzet, betrouwbaarheid, gedrevenheid en teamspirit om resultaten te behalen. Zij heeft benadrukt dat waar er gewerkt wordt er fouten worden gemaakt, maar de kunst is om daaruit te leren.

De Surinaamse minister heeft de jubilarissen bedankt voor hun onmisbare bijdrage.

1 REACTIE

  1. Gopal en directie hoe zit het met de automatisering op deze ministerie. Hebben alle werknemers een computer te beschikking om hun werkzaamheden in deze digitale tijdperk te kunnen verrichten. Want 90% wordt nog met de handgeschreven inclusief gebruik van een carbonboekje uit de jaren 40. Zelfs een uittreksel uit het bevolkingsregister moet men uren of dagen wachten. Mensen worden van het kastje naar de muur gestuurd. Sport en Jeugdzaken moet de jeugd hetzelfde pad afleggen als deze mensen die nu een schouderklopje, speldje en een bloementje krijgen.
    De tijd is duidelijke in ons land stil blijven staan. Hopelijk komen er betere tijden voor de Jeugd en hoeven zij dit niet mee te maken .


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.