woensdag, april 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Opnieuw ongeluk met lijnbus in Suriname

VIDEO: Opnieuw ongeluk met lijnbus in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Na een ongeluk donderdagochtend met een lijnbus, werd er in de avond opnieuw een ongeluk met een bus vol passagiers gemeld. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het zou gaan om een aanrijding tussen een staatsbus een ander voertuig.

Er is nog weinig informatie bekend, maar op beeldmateriaal van Facebook gebruiker Shivas Shivasevents is te zien dat de bus op z’n zij ligt in een greppel langs de weg. Omstanders proberen passagiers uit de bus te halen. Ook is er een tweede voertuig met schade te zien.

Het ongeluk zou gebeurd zijn in Para, omgeving Hilly’s Farm. Facebook gebruiker Tevin Bisje heeft het over voorbij Bernharddorp en plaatste ook beeld van het ongeval online en wel dit filmpje:

https://www.facebook.com/tevin.bisje.9/videos/161308641909607/

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
 1. Al die onnodige ongelukken. Ik snap niet waarom mensen niet voorzichtiger omgaan met andermansleven in het verkeer en in het dagelijkse leven.


  Maak melding
 2. Er is 1tje die nog vrolijk staat te roken. Omgeving moet maar blij wezen dat er geen brandstoflekkage in de buurt aanwezig is van dat omgevallen bus. Wat een bende!!


  Maak melding
 3. En niemand van de Overheid diensten bekommert zich omtrent dit roekeloos rijden. Kwalijke zaak . Bouta blijft lachen met zijn breedst kant van zijn smoel .


  Maak melding
 4. De wilde bussen die hier in ons land rijden zijn allemaal in zeer slechte staat. Kan mij niet voorstellen dat zij niet van de straat worden afgehaald en naar de schroothoop worden gebracht en vernietigd. Ze rijden als idioten hier rond. Niemand bekommert zich om een ander zijn leven. Geen mens nog dier. Mensen hier zijn heel diep gezonken en doen maar. Wreeddadige taferelen, zie je hier dagelijks in het verkeer. Soms vraag ik mij af of de mensen hier hun hersenen overhit zijn geraakt door de zon, waardoor ze de realiteit kwijt zijn geraakt. Van s’morgens vroeg tot midden in de nacht worden alle wegen gebruikt als een racebaan. Er zijn zoveel auto’s waardoor er elke dag meer file’s zijn ontstaan, ondanks dit wordt er ingehaald met alle gevolgen van dien. Ik hoop voor de passagiers in deze bus, dat zij lichamelijk inorde zijn. En Bouta met zijn gevolg slaapt er geen dag minder om, gaan lekker op snoepreisjes. Het volk kan barsten en zich dood rijden.

  Sarie Torie


  Maak melding
 5. Wat een lef heeft die man met een sigaret en hij gooit het ook in de buurt zonder uit te maken. Je weet maar nooit dat benzine of motorolie is gelekt en iedereen die aan het helpen is direct geroosterd. Ik zag ook een militair op de video waarom heeft hij niet ingegrepen. Of kent men geen veiligheid voor jezelf en anderen niet?


  Maak melding
 6. Mijn inziens moeten de verkeerskundigen in Suriname ander verkeersgedrag gaan afdwingen bij automobilisten die zich niet aan de regels houden. Deze automobilisten zijn niet alleen een gevaar voor zichzelf maar ook voor anderen op de weg. De regering heeft haar best gedaan om het wegennet te verbeteren. Maar deze verbetering heeft niet gewilde effecten tot gevolg. De uitdaging voor verkeerskundigen is nu om te onderzoeken of er naast infrastructurele oplossingen ook andere oplossingen zijn tegen lagere kosten die minder dwingend zijn en ook het gewenste effect opleveren. Misschein heeft Bigi Sma wel een slimme oplossing voor dit vraagstuk.


  Maak melding
 7. In een ander onderwerp had ik reeds aangeven dat zolang er geen ramp onstaat in het verkeer,
  blijven al die instanties maar slapen.
  Ai boi, Suriname is een rotzooi geworden!
  Jammer van zo’n mooi land.


  Maak melding
 8. Dit soort ongevallen is tegenwoordig aan de orde van de dag. Men lijkt geen lering te trekken uit andere, soortgrlijke ongevallen. Het is vrijwel elke dag raak.
  Om steeds weer een link te leggen met paars moet je zelf wel een paarse tik hebben.


  Maak melding
 9. Bijna wil ik gaan geloven, dat er iets mis is met het asvalt.
  Als je ook in een bus niet meer veilig bent.
  Wat is er toch aan de hand???
  Elke dag is het weer raak.
  Lord have mercy!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES