UN SDG Jeugdambassadeurs roepen op tot vaderlandsliefde onder jongeren

6
UN SDG Jeugdambassadeurs roepen op tot vaderlandsliefde onder jongeren

De UN SDG Jeugdambassadeurs Sivern Hammen en Chermain Pansa hebben deze week, in verband met 44 jaar staatkundige onafhankelijkheid van Suriname, opgeroepen tot vaderlandsliefde onder Surinaamse jongeren. In een verklaring zeggen ze:

Wij als jongeren van Suriname zijn de toekomst, en moeten de eenheidsgedachte als nooit tevoren koesteren. Als jonge natie is het belangrijk dat wij als volk van Suriname ons bundelen en vertrouwen in elk potentieel van het land.

Wij als de “toekomst” van Suriname, moeten ongeacht ras, kleur en geloof ervoor zorgdragen dat wij als broeders en zusters samenwerken aan de ontwikkeling van ons land. Wij hebben al bewezen dat wij Suriname op diverse gebieden waardig hebben kunnen vertegenwoordigen.

Laten wij elkaar ondersteunen in alle opzichten en als collectief ons geliefd land vooruitbrengen. Wij moeten het verschil/de verandering uitmaken/zijn en ervoor zorgdragen dat wij vaderlandsliefde voortzetten. Hiermee kunnen wij ervoor zorgdragen dat Suriname grotere hoogtes bereikt.

“Jongeren van Suriname laten wij klaar staan voor elkaar, met de gedachtegang Suriname voorwaarts te brengen door te bundelen en hard te werken!” Aldus de ambassadeurs.


6 REACTIES

 1. De jongeren van tegenwoordig kijken op naar hun president.
  Hij is hun voorbeeld, de hoofdverdachte 8 decembermoorden en drugsveroordeelde.
  Deze jongeren willen ook snel rijk worden en tonen hoe goed wij het nu hebben in Suriname.


  Maak melding

 2. Deze ambassadeurs doen er goed aan langs alle hoeken van de straten langs te gaan, onder de balkons van de chinezen de hangjongeren aan te spreken zich nuttig te maken in onze verloederende maatschappij. Zet ze om de begraafplaatsen schoon te maken en de omrasteringen te maken. Ze lopen doelloos rond hebben geen toekomst perspectief. Daarom beroven ze mensen. Lopen anderen lastig te vallen door te bedelen. Op enkele begraafplaatsen na is het overgrote deel overwoekert met onkruid.
  Er is genoeg werkgelegenheid voor deze jongeren. Het is bekend dat de meest ongeschoolden president willen worden of een baan op financien.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.