Militair gewond bij ongeval vanmorgen in Suriname

5
Militair gewond bij aanrijding vanmorgen in Suriname
Foto (c) Waterkant/Bombelman.com

Bij een ongeval vanmorgen in Suriname is een lid van het Nationaal Leger gewond geraakt. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het verkeersongeluk vanmorgen rond 07.45u zou hebben plaats gevonden te Nieuwe Grond.

Het ongeval gebeurde tegenover politiepost Nieuwe Grond, dus de politie was snel ter plaatse. Hoe het ongeluk heeft kunnen plaatsvinden is nog niet bekend. De militair zat vermoedelijk op een bromfiets.

Het slachtoffer moest aan zijn verwondingen worden behandeld.


5 REACTIES

 1. Hij kon zeker niet uitwijken voor een boa contrictor die uit de goot kroop. Zie hoe dat perceel en de goot er misrabel uitziet. Hopelijk vallen zijn verwondingen mee en knap hij gauw op om weer aan het werk te kunnen gaan.


  Maak melding

 2. Het valt me op dat elke keer dat er een agent bij een ongeval waarbij mensen leven op het spel staat aankomt staat hij met Schrift en potlood te schrijven . Ik heb nooit een agent eerste hulp zien bieden aan een slachtoffer. Mogen ze dat niet of is het ze nooit geleerd. .


  Maak melding

 3. @Sm
  ze hebben dit nooit geleerd. Hoort niet in hun takenpakket thuis. EHBO is hun vreemd. Het is meer erbij staan,kijken en schrijven. Meer komt er niet bij.
  Wat erg jammer is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.