Boa constrictors aangetroffen bij schoonmaakwerkzaamheden

15
Boa constrictors aangetroffen bij schoonmaakwerkzaamheden

Dit is één van de vijf Boa constrictors die op donderdag 28 november zijn aangetroffen bij schoonmaakwerkzaamheden in een kanaal in Suriname. Met toestemming van een bewoner van de Badoellaweg, is via zijn terrein het kanaal dat langs Fernandes softdrinks loopt opgeschoond.

Er werden meer dan vijf boa constrictors uit het kanaal gehaald meldt het districtscommissariaat. De boa constrictor is een slang uit de familie reuzenslangen. De boa is een van de bekendste soorten wurgslangen en wordt veel in dierentuinen gehouden.

Verder werd uit een vergaarbak flessen en andere troep weggehaald. Districtscommissaris Grauwde doet een dringend beroep op de burgers om geen flessen en andere troep te gooien in de vergaarbakken en of de trenzen. Dit zorgt alleen maar voor verstoppingen.

15 REACTIES

 1. Wanneer gaat het volk het leren om onze mileu niet zo te vervuilen. Op driekwart van hun percelen ligt heel veel troep en afbraak waar men niets mee doet. Te lui om schoon
  te maken. Juist hierin voelen ongediertes zich op hun gemak. Mooie schuilplaatsen voor dit soort wordt er gecreëerd. Snap niet hoe men zo kan leven. Velen leven met een grote vuilnisbelt op hun erf. Dit is vragen om problemen. Het hebben van is een groot probleem en opruimen van alle troep is een nog groter probleem. Op alle fronten brengen zij hun eigen leven in gevaar en schaden het milieu. Kennelijk zitten hun hersenen op de verkeerde plaats of ze zijn ver zoek. Hopelijk hebben ze de slangen naar de dierentuin gebracht en niet gedood.
  Vernietiging van de natuur is vernietigen van jezelf.

  Sarie Torie


  Maak melding

 2. Gelukkig dat de slangen geen mensen kinderen hebben opgeslokt.
  Waar moet de boer de rommel dumpen? De overheid moet nou inspringen. De grof vuil ophaaldienst moet nu helpen.


  Maak melding

 3. Onderhoud! In de tropen wonen Boma,s! Surinamers binnenkort stijgt het water!! Geen nood; Boma,s zullen sneller thuis op de bankstel plaats nemen; de sommeldijkse kreek ( met de schop gegraven, door de voorvaderen van de mensen die tot slaaf waren gemaakt!!! ) Het enige respect wat de bewoners van de kreek aan de voorvaderen kan geven is om de kreek schoon te houden!!! Doe het!!! Er is zweet en levens voor gegeven om de kreek gestalte te geven!!! Bouta zal het niet doen;;; hij is een bedelaar die helemaal in China geld is gaan vragen.


  Maak melding

 4. Kan me vergissen hoor. Er is helaas maar een foto en daardoor te weinig invalshoeken. Het lijkt me een anaconda (aboma) en geen boa constrictor (dagwe sneki). Een boa houdt zich niet de hele dag in het water bezig terwijl de aboma dat wel doet. De vlekken lijken op die van een anaconda. Maar ik durf het niet te beweren aan de hand van maar een foto . Er is vaker voorgekomen dat van sommige dieren ( en foto’s) ,verkeerde benamingen gebruikt werden. Vandaar de vraag. Hoor graag of het echt wel een boa constrictor is en geen anaconda. Anyway, keep it clean. Voor het gezicht en milieu, je veiligheid, anderen en huisdieren .


  Maak melding

 5. Snap dat het vervelend is om vuil overal te laten slingeren.maar dit is echt levensgevaarlijk dat dit soort dieren nu tussen mensen leven en niet meer in het oerwoud er konden genoeg slachtoffers vallen..de stad is gewoon een openbare dierentuin geworden..


  Maak melding

 6. Off Topic:
  De Turkse luchtvaart maatschappij Atlas Global die president Bouterse heeft opgehaald voor het bezoek aan China heeft al haar vluchten tot 21 december opgeschort. Het bedrijf is niet falliet maar moet financieel geherstructureerd worden. Lease maatschappijen zijn begonnen met het terugnemen van hun vliegtuigen. De winstmarges van het bedrijf blijken zeer klein te zijn. Afgelopen jaar zijn er al 15 Europese vliegmaatschappijnen falliet gegaan. AtlasGlobal bestaat sinds 2001 en heeft het hoofdkwartier in Istanbul. De maatschappij vliegt met een vloot van Airbus A320’s, A321’s en A330’s naar een groot aantal bestemmingen in Turkije, Europa en het Midden-Oosten. AtlasGlobal vliegt dagelijks tussen Amsterdam en Istanbul met een Airbus A330. Op die vluchten heeft de maatschappij een codeshare-samenwerking met KLM.


  Maak melding

 7. @RobG
  Wat heeft de Turkse vliegmaatschappij met de Boa constrictor in ons land te maken?
  Kennelijk zal je bedoelen dat er veel boa’s in het vliegtuig zitten die van Suriname naar China zijn gevlogen.De boa’s die ons land in een wurggreep houden en geld blijven lenen.

  Sarie Torie


  Maak melding

 8. Sommige inwoners van Su, die van Cola Kreek komen of White Beach of Overbridge smijten alles in het hoge gras langs de bermen. Plastic flessen en de tassen van Omoe Snesie warden langzaam of niet afgebroken, dus blijft het zwerfvuil.


  Maak melding

 9. Gelukkig is niemand opgeslokt door een Boa.
  Tuurlijk worden de sloten, kreken, kanalen en riolen opgeschoond want de verkiezing staat voor de deur. Dus iedereen moet zien dat NDP alles doet voor zijn bevolkingen. Hij had geld om een vliegtuig te huren uit Turkije, was dat geld niet genoeg om huizen te bouwen voor armen.

  Hebben jullie niet afgevraagd waarom hij in deze tijd weg moest uit het land, moest de volksvertegenwoordiging niet in het land blijven voor de uitspraak van de rechter?
  De rechter had moeten zeggen niemand mag het land verlaten die mee hebben gedaan met de 8 december.


  Maak melding

 10. De uitspraak van de rechtbank word een app of een mail dat geleerde Kanhai zal sturen naar de belanghebbende die in het buitenland zijn .

  Mooier kan het niet zijn om je uitspraak in het buiten te lezen .


  Maak melding

 11. Wat een troep, zelfs chinezen willen niet daar wonen. Ze zouden al die slangen vangen en als vis in minsoep goedkoop verkopen aan die ndp paria’ s.


  Maak melding

 12. @Oom Ludwig foe Abra Broki je praat een hoop m.a.r.s! Wat hebben de Chinezen ermee te maken? Het zijn onze eigen blakkamangs die de rotzooi in al die kanalen en goten dumpen!!!


  Maak melding

 13. Het komt wel dichtbij hoor.
  Ik en slangen zijn vijanden.
  Allemaal opruimen aub en verkoop ze aan mensen die ze lusten dan weet ik dat ze echt weg zijn.
  😲😨


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.