Ophef over kostuum Tekisha Abel op jaarbeurs

59
Ophef over kostuum Tekisha Abel op jaarbeurs

In Suriname is er woensdag ophef ontstaan over het kostuum van Dancehall artieste Tekisha Abel, dat zij aanhad op de openingsdag van de jaarbeurs. Er is ophef ontstaan vanwege het feit dat de billen van de artieste in het kostuum te zien zijn. Een bezoeker maakte bovenstaande foto en plaatste die meteen op social media om te vragen of het normaal is.

De foto circuleert momenteel naast Facebook ook op andere sociale media kanalen zoals Twitter en Instagram en is inmiddels meer dan duizenden keren gedeeld. Velen vragen zich af hoe de organisatie de artieste op het KKF-terrein heeft toegelaten met zo een kostuum.

Daarnaast vinden zij het ook erg dat CIC de artieste niets heeft gezegd. Dit omdat Abel voor CIC OZON-producten promoot bij hun stand op de beurs.

Verschillende Surinaamse maatschappelijke groepen hebben ook hun misnoegen geuit na het zien van de foto. Zij vinden het gewoon onvoorstelbaar. Beweerd wordt dat Abel zou moeten weten dat zo een kostuum niet geschikt is voor de jaarbeurs. Dit vanwege het feit dat naast volwassenen er ook heel veel kinderen de beurs bezoeken.

59 REACTIES

 1. Opa taki, wat een huichelaars allemaal. Oma taki, ai baja na a tijdgeest van tegenwoordig. Zijn het niet nu juist de jongeren die de ouderen op moeten wijzen hoe het eigenlijk hoort. Opa taki, nou nou, maar geen paars verworden jongeren want voor hen is alles wat bij God verboden is paarskuut. Oma taki, te mi lokoe a foto, a gers New York. Iedereen klaagt en uit zijn misnoegen om deze dame haar kleding, wat hetzelfde is al je te South Beach in Miami bent te zien krijgt, moro erg srefi of na Belembeach. Of om Masha Neus haar dronkenschap, terwijl wanneer het gaat om een oproep naar de samenleving om te protesteren tegen het paars corrupt crimineel misdadig wanbeleid, blijft het muisstil. Opa taki, sranang mentaliteit na altijd mi sjie, jeri, en taki. Laa je die splinter in je oge weghale, maar laat me met die grote balk, ie sabi tog.


  Maak melding

 2. Dit is een voorbeeld van schaamteloos en goedkoop gedrag. Hier krijgen de meeste vrouwen plaatsvervangende schaamte voor het laten zien van je zwarte lelijke kont.
  Dit is wel aandacht vragen op een zeer negatieve manier. Dellerige kleding. Hopelijk nemen de kinderen niet haar voorbeeld. De organisatie had dit direct moeten verbieden en haar laten verwijderen van het terrein. Nog even en zij had poedelnaakt rond gelopen.Ook met haar lichtblauwe pruik op ziet zij eruit als een kermis attractie.
  Heeft zij geen familie die haar tot orde kon roepen? Meisje Abel Shame on you.
  Je bent een grote giller. Weg met deze poppenkast. Niet iets om trots op te zijn. Belachelijke vertoning. Black panter in red, with her black ass.
  gemodereerd

 3. Reclame voor haar in-of opgespoten kont, gemaakt van haar weggehaalde buikvet. Weet wel waar je dat doet Tekisha. Want het was ongepast tussen de zeepsoorten en plasticwaren van CIC.


  Maak melding

 4. Belachelijk….onkan….onfatsoenlijk…ongemanierd….onvoorstelbaar….waardeloos , zo een gedrag. Denkt ze op zo een manier aandacht te trekken en beroemd te worden???? Pppfffff..!!!!!! Schaam je jo onontwikkeld mens…!!!!!! Schandalig..!!!


  Maak melding

 5. Nee hoor Datra Visie. De Chinezen komen niet meer want de president van Suriname heeft asiel aangevraagd. Hij is gewoon vluchteling geworden.


  Maak melding

 6. Dat zijn haar omgangsvormen en principes.
  Deze achterlijke figuren zie je dagelijks in het straatbeeld.
  Vaak hebben ze ook nog het idee dat ze mooi zijn.
  Suriname vandaag de dag.


  Maak melding

 7. Bepaalde bevolkingsgroepen nemen de fatsoen normen helaas niet in acht. SCHANDE van deze K.U.T dame. Helemaal geen opvoeding gehad…ga terug naar het bos daar mag je met je blote kont en tieten lopen, zal me een worst wezen!!!MPP.!!!!


  Maak melding

 8. Sranan.. Ik zie een vrouw in zijn blote kont , maar niet bepaalde bevolkinggroepen. Wat heeft een heel bevolkinggroep mee te maken? Dus wees aub zorgvuldig met uw reactie.


  Maak melding

 9. Political Neutral ,ik ben ook op Flora A opgegoeid myn kleding is heel anders.Is all in the mind and they copy other countries.Een heel verandering zie ik nu.Vroeger droegen zy geen short maar nu well.Ik heb lang geen half naakte klederdracht gezien hier in America.The clubgoers well maar overdag no


  Maak melding

 10. en dan lopen ze hier te klagen en te schreeuwen over een blanke die zich zwart sminkt als zwarte piet nee een zwarte met blauw haar en een hang kont dat is normaal !!!!


  Maak melding

 11. mense mense wat een reacties..en niemand heeft het begrepen…negatieve publiciteit is ook publiciteit…haa..dus mevr. abel heeft het heel dik aangezet…en t is gelukt..goed gedaan..dit is een techniek uit de comminicatie wetenschap….als ze maar over je praten….ik weet t ..t is ook moeilijk als artist die exposure..te krijgen..dus soms moet je t zo doen..en beste mensen..Madonna heeft t ook gedaan en doet t nog steeds als t even niet meezit…maar wel op een higher level…met haar milf krent….dus goed gedaan meid..alleen moet je je je billen goed wassen en change your underwear every day….hihihaaa


  Maak melding

 12. Kijk om haar heen …alleen maar kids van 14 a 15 jaar!!!
  Dit is aso niet gepast en deze kleine….moet geband worden in openbare ruimtes.
  Begrijpt ze zelf dat het niet kan?
  Ook dit is suriname ….ik vraag me af of ze dr school heeft afgemaakt.


  Maak melding

 13. Onvoorzichtig, want je kunt een fikse blaasontsteking oplopen.
  Maar, het is haar keus. Over zwarte billen getreurd?. Nee toch. Als het
  witte billen waren dan was het mode en normaal.


  Maak melding

 14. @Hetty Martimar. U zegt het heel goed” u bent in Flora opgegroeid ” dus niets mis mee. Maar die dame met haar billen blood komt uit de achterbuurt, ik bedoel de Getto van Flora. En we weten allebei welke gedeelte van Flora dat ligt.


  Maak melding

 15. Uhm prachtig kostuum voor op een hip hop of dance party. Alleen sorry dat ik het zeg. Als ze nog een paar mooie billen had !!!! Misschien iets voor het Sinterklaas feest in NL ipv zwarte Piet? Alleen wel ff de billen bedekken, en anders worden ze wel rood van de kou.


  Maak melding

 16. Jullie vergissen ze heeft in de vorm van haar billen een zwarte stof laten naaien, dat iedereen zou denken dat haar billen zijn. Ze heeft de lelijke tropen prijs gewonnen, niet te vergeten schaamteloos prijs en prijs voor wie heeft een modernste kapsel. Dus ze heeft al prijzen gewonnen. Ook de prijs gewonnen om de naam van familie in de eer te houden. Wat zullen haar ouders trots op haar zijn, ze heeft alle media gehaald op één dag πŸ’
  Gefeliciteerd Tekisha Abel


  Maak melding

 17. Totaal niet mijn stijl, vind het wel lachwekkend.
  De mannen die hun afschuw over uitspreken, dat zijn toch degene die langzaam achter zulke vrouwen aanlopen en stiekem checken.
  Fantaseren hoe ze haar ferme mepjes op haar billen geven.


  Maak melding

 18. In Carnaval tijd is zo’ n dress gepast Voor een KkF is dat niet. Mensen dragen konservatief voor dat rvenement.
  Off topic: Bij de ontvangst op het vliegveld in China is de president bouterse verwelkomt door de Vice minister van buitenlandse zaken van china. Een foetoe boi wordt begroet door een foetoe boi. Zijn zwarte billen waren bloot. Sarie torie.


  Maak melding

 19. Je kan een hoer uit haar isolement halen.. lees motjo kamra.. T is en blijft een hoer.. de organisatie bewaking en alles erom heen hebben flink gefaald.. misschien moeten ze voortaaneen dresscode hanteren en vooral de kleur van het haar benadrukken. Jaarbeurs heeft een internstionaal karakter. Grootste schande is dit met deze clown .


  Maak melding

 20. Boeboe, Asoe, Sranang, Denpa, Tunggak,
  Ik ben het met jullie eens dat het niet kies is om je zo te presenteren op zo’n event, maar waarom scheren jullie alle creoolse vrouwen over een kam? Jullie haat kun je niet verbloemen en met jullie bekrompen geest, kunnen jullie geen onderscheid maken tussen fatsoenlijke en onfatsoenlijke creoolse vrouwen. Denken jullie echt dat alle andere soorten perfecter en fatsoenlijker zijn? Wake up and smell the coffee. Graag in de toekomst commentaar leveren zonder te generaliseren. Hiermee tonen jullie alleen hoe onderontwikkeld en racistisch jullie zijn. Het leven is kort en maak er samen iets moois van in plaats van de ander de grond in te boren om je beter te kunnen voelen. Verbeeld je niets, want jullie zijn niets meer en niets minder waard dan de ander stelletje ezels. Aj baja.


  Maak melding

 21. Als zij het niet erg vindt, vind ik het ook niet er. Er loopt een jonge hindoe zwerver tussen de Wilhelminastraat en Gompertstraat elke dag soso bal op straat en school kinderen lopen ook deze 2 straten elke dag, zie je iemand hem aanklagen. Er loopt ook een creoolse zwerver die huisvesting naast Benny’s heeft gemaakt en die ook naakt rond loopt.


  Maak melding

 22. Maar ze is toch Surinaams? Dit is toch normaal bij hen die leven van de lusten van het leven?

  Je hebt figuren die hier en daar kinderen maken en vrouwen lasting vallen op straat. En je hebt het ander geslacht die haar tijd besteed aan nep haar en billen schudden.


  Maak melding

 23. Als je meent dat tout le monde zit te wachten om je onbedekt reet te zien, om aandacht te trekken , wees er dan van overtuigd dat je mars er onberispelijk mooi mooi is. Niet alleen een vorm , maar zeker de cellulite, putjes, die t onappetijtelijk maken . Maar goed , ze heeft haar five minutes of fame and glory gehad, wat waarschijnlijk de opzet was, over tot de orde van de dag.


  Maak melding

 24. Nederlander, je neemt me de woorden uit de mond. En maar druk maken over zwarte Piet en sinterklaas. Surinamers houden ervan om zich zo bloot te geven, maakt niet uit waar het allemaal hangt. Ze vragen vaak naar aandacht.


  Maak melding

 25. Haha, opzichtig gekleed. Geen moeite om met een zwerver te kuieren maar met iemand die zo opzichtig gekleed gaat, zou ik het niet aandurven. En die persoon moet het maar zelf weten. Anderen vinden het leuk en anderen weer niet maar zij vond het goed op dat moment. De richtlijnen voor wat betreft kleding bij deze gelegenheid weet ik niet maar ze is er doorheen gekomen. Nu neemt iemand een foto van haar. Boeien hoor. De organisatie moet het weten, zij moet het weten en de rest kan openlijk of stiekem naar haar billen kijken. Just look and don`t touch. Vraag het gewoon netjes aan haar en indien ze toestemming geeft kun je haar billen betasten. Heb je het gehad. Waarom een foto nemen?


  Maak melding

 26. Deze artieste is zich van doordrongen dat zij publiek bezit is en daarom zal zij ook haar uiterste best doen om haar marktwaarde te vergroten. Het is een kwestie van psychologie. Zij zoekt de grenzen op. Het is mijn inziens gewaagd in de de Surinaamse samenleving. Dat levert natuurlijk publiciteit op.


  Maak melding

 27. @Een Nederlander heb je wel eens gehoord van KIND VAN DE MELKBOER.
  Verder zou ik me schamen je hier mee te bemoeien. Waren het niet je voorouders die een hand hierin hebben. Even dimmen hè. Massa gebruikte onze mannen toch als dekhengsten.


  Maak melding

 28. Gelukkig maar dat ze niet in een islamitisch land woont. Men zou de sharia nakijken en beslissen dat op deze overtreding bijvoorbeeld twintig zweepslagen van toepassing waren. ‘Arme’ beul die de zogenaamde straf moet uitvoeren. Ik wed dat hij eenentwintig zweepslagen uitdeelt in plaats van twintig. Later zal hij op het matje geroepen worden waarom hij 21 en geen 20 slagen uitdeelde. Ja ja, ma ma ,mi ben lobi a fatu , mi las mi srefi. Sorry yere.


  Maak melding

 29. Dat vn die pak is zo bedacht om die zwavelachtige luchtjen n winden die ze loslaat snel in de atmosfeer te laten opgaan.jammer vr die ozonlaag die dunnen n dunner wordt door zulks gedoe.


  Maak melding

 30. Als deze kont een beetje licht van kleur zou zijn en mooie lichte bil spleet dn zou ik er geen moeite mee hebben om er naar te kijken.

  Maar hoe smerig kan een zwarte kont en nog zwarter bilspleet zijn?
  Absoluut goor om naar te kijken!
  Yuckk….en dat van een moeder. Nog smerigere dus!


  Maak melding

 31. Mi frede nak ing wang backpoen….alles onder de stront,want deze billen zijn moeilijk schoon te houden.
  Cheap cheap cheap ..dis na banga styl!
  Jammer dat ze niet durft te kijken in de spiegel…maar is wel handig als ze moet schijten.
  Die string is echt diep in je go ….a sa smerie!!!!!!


  Maak melding

 32. Tekisha Abel zegt een zangeres te zijn.
  Dus waarom hangt zij haar kont naar buiten? Haar talent zit niet in haar zang?
  Maar in haar p*epg*t? Tekisha noem jezelf dan gecamoufleerde h*er.
  Maar goed wij begrijpen de hint. Je hebt jezelf te koop gezet. En maar hopen dat de vent die toehapt geen kat in de zak koopt.
  gemodereerd

 33. Een stijlvolle vrouw kleedt zich met stijl en klasse en denkt goed na over hoe welke kleding zij aantrekt. Dit is geen stijl en toont weinig diepgang. Geen normen en waarden. Jammer, slecht voorbeeld voor haar fans.
  gemodereerd

 34. Correctie:

  Een stijlvolle vrouw kleedt zich met stijl en klasse en denkt goed na over hoe zij zich gedraagt en over welke kleding zij aantrekt. Dit is geen stijl en toont weinig diepgang. Geen normen en waarden. Jammer, slecht voorbeeld voor haar fans. Saarie toorie hoor.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.