dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJongeman (18) steelt SRD 18 duizend en verbrast die aan prostituees

Jongeman (18) steelt SRD 18 duizend en verbrast die aan prostituees

-

Does Travel - naar Suriname

De 18-jarige Daniello B. alias Dalo is afgelopen zondag door het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) aangehouden voor diefstal van SRD 18 duizend uit een winkel.

Na goed speurwerk van de RBT-manschappen in Suriname wisten zij de verdachte in beeld te brengen en aan te houden aan de Coesewijnestraat. Vervolgens werd hij overgebracht naar het bureau.

Bij ondervraging heeft Daniello toegegeven dat hij het geld heeft buitgemaakt. Verder verklaarde hij dat hij met een deel van het geld kleren had gekocht. De rest had hij verbrast aan commerciële sekswerkers.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

24 REACTIES
 1. Typisch NDP gedrag. Hij doet gewoon Bouterse na. Van Bouterse is bekend dat hij sexblaadjes verkocht en naar de hoeren ging toen hij in het nederlandse leger diende.

  Daniello schopt het nog tot president van Su


  Maak melding
 2. Helaas is dit het niveau van de gemiddelde 18 jarige in Suriname. Een intellectueel ver denkend jonge man zou( in eerste instantie niet stelen) maar éénmaal zo’n misdaad begaan, waarom niet investeren.


  Maak melding
 3. Goed voorbeeld doet goed volgen….deze jongeman heeft oa ook de “normen en waarden” van press en zyn omringende vrienden overgenomen…

  In mijn tijd ging ik auto wassen, grond wieden om aan een extratje te komen om naar de cino te gaan en zondag naar stadion ….


  Maak melding
 4. @ kolibri

  Volkomen eens met jou. Dit soort zijn de parasieten die overheerst en hebben altijd een grote bek. Je moet maar 2 stappen te zetten en het valt meteen op wat voor soort voor de winkels en hoeken staan.


  Maak melding
 5. Zijn hersenen zijn kennelijk even groot als zijn eikel die alleen maar niets produceert. 18 jaar en nu reeds al zijn geld uitgeven aan de hoertjes. Deze jongen heeft werkelijk geen rooskleurige toekomst in zicht.
  Je zou hem hoogstens als fokvee kunnen gebruiken.
  Maar zie waar hij vanaf stamt en dat zegt genoeg.


  Maak melding
 6. Precies zo is het wangedrag van het gros der ndp elite. Enig en groot verschil is dat ze door oerdomme dwazen, zoals deze dief en hoerenloper de macht is gegeven om de staatskas leeg te roven, zonder te worden opgesloten.


  Maak melding
 7. Triest dat hij heeft gestolen. Dat hij naar de hoeren is gegaan tot daaraan toe in plaats dat hij mensen kinderen is gaan verkrachten om aan zijn trekken te komen. Het is een verschrikkelijk beeld om op alle hoeken van de straten in de binnenstad en andere woongebieden te zien,dat juist zwarte jongeren zich hier ophouden. Het is een grote overlast. De chinezen zijn deze ratten beu.De boslandbewoners hebben hier een grote hand in. Kleine kinderen die ook s’avond laat op straat rond dartelen. Moeder en vader zijn nergens te bekennen. Deze zwarte ratten zie je overal rondhangen waar verkooplieden hun waar verkopen. Suriname is echt niet veilig.

  Sarie Torie


  Maak melding
 8. Een les?
  De les zal zijn, hmm ik ga het weer doen, ze straffen me toch weer niet.
  En als ze me straffen dan heb ik tenminste te eten en een dak boven mijn hoofd.
  Nee, ik hoefde niets te doen in jail mang.
  Deng mang lieb mie, deng beng fredi mie


  Maak melding
 9. wie laat SRD 18.000 zomaar liggen in een winkel? werkte de 18 jarige daar?
  welke winkel was dat? jammer, een en al jammer. hopelijk zal hij tijdens zijn detentie, normen en waarden worden bijgebracht en vooral een vak leren, zodat hij niet meer vervalt


  Maak melding
 10. ………hopelijk zal hij tijdens zijn detentie, normen en waarden worden bijgebracht en vooral een vak leren.
  Van wie dang
  Hij heeft tenminste er iets aan overgehouden ; een soa


  Maak melding
 11. Aan sekswerkers??😱Deze jongen heeft een heel groot probleem. Niet eens om zijn arme moeder of broertjes en zusjes te helpen, of zichzelf enige zelfstandigheid te verschaffen, maar gewoon alles uit zijn eigen domme pik halen. Wat een ziek kind, helaas weer een voorbeeld wat de grootste prioriteit voor deze achterlijke figuren is.😕


  Maak melding
 12. En Boeboe shit story,
  Je bent zelf een zwarte rat. Ook nog een racistisch varken. Leugenaar en bedrieger eersteklas. Praat niet over normen en waarden wanneer jijzelf blijkt geeft ze aan je laars te lappen.


  Maak melding
 13. Geldt ook voor de lage lieden kolibrie en R. Kolibrie ,jij moet gewoon blijven fladderen. Van boom tot boom. Kom niet aan mijn guaveboom! R, je bent een onbenul! Wegwezen man!


  Maak melding
 14. Ouders handelen vanuit hun beste weten, maar soms lukt het gewoon niet.
  Verwachting en teleurstelling gaan hand in hand .
  Seks, leidt sommige mensen naar de duistere kant van het “IK”.


  Maak melding
 15. Wat een oversekste idioot. Let op mijn woorden: deze gast zal als gewone burger zonder politieke macht/invloed/connecties uiteindelijk wel een gevangenisstraf opgelegd krijgen v.d. rechter (en terecht ook) maar in het geval v.d. EBS fraude zaak waar er voor miljoenen in valuta gestolen is geworden heeft men slappe voorwaardelijke straffen geeist tegen de Surinaamse verdachten Vasseur en Duiker (figuren met politieke invloed/connecties). Er wordt in dit land helaas duidelijk met 2 maten gemeten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES