maandag, juni 17, 2024
HomeFotoAankomst president Bouterse en delegatie uit Suriname in China

Aankomst president Bouterse en delegatie uit Suriname in China

-

Does Travel - naar Suriname

President Desiré Bouterse en zijn delegatie uit Suriname zijn woensdag gearriveerd in de Volksrepubliek China. Het toestel landde omstreeks 09.00 uur plaatselijke tijd. Het staatshoofd werd op de Beijing Capital International Airport op plechtige wijze verwelkomd (foto). President Bouterse werd begroet door Qin Gang vice minister van Buitenlandse Zaken namens president Xi Jinping. 

Op het moment van schrijven is het bijna 19.00u in de avond in Beijing, 11 uren tijdverschil met Suriname. Tijdens de eerste dag hebben het staatshoofd en de first lady een krans gelegd bij het Tian’anmen Plein. In de middag ontmoette ons staatshoofd de Chinese president Xi Jinping.

Tijdens dat moment hebben de regeringsleiders gesproken over een aantal punten op het gebied van de bilaterale samenwerking tussen de beide landen. Hierna volgde de ondertekeningsceremonie inzake deze documenten, plaats.

De Surinaamse president vertoeft in China voor een staatsbezoek op uitnodiging van de president van de Volksrepubliek China, Z.E. Xi Jinping. First Lady Ingrid Bouterse- Waldring werkt een apart programma af.

Mooi om te zien was dat terwijl president Bouterse en delegatie naar de Diao Jutai State Guesthouse reden, de vlaggen van beide landen over de hele route wapperden.

https://www.facebook.com/clif.limburg/videos/2601577529908057/

opening
Fernandes Express
Passion in concert

73 REACTIES
 1. De Moordenaar en delegatie zijn goed aangekomen in China.Wat ik niet snap dat de Chinezen niet zien dat hun te maken hebben met een Moordenaar en drugs Baron.


  Maak melding
 2. Hahaha een derderangs president wordt verwelkomt door de vice minister van buitenlandse zaken. Wat een afgang.
  Ze mogen hem daar houden of beter bij het grof vuil dumpen.


  Maak melding
 3. Kondremangs,

  DiDiBri is aangekomen bij zijn meester, de nieuwe kolonisator…….visumvrij vliegen en nog meer invasie van kolonnes chinezen………nog meer uitverkoop van Su…..ondertussen op 1 januari 2020 20 % verhoging van EBS tarieven…….wo ka moro…….
  TIME WILL TELL!!!
  NOBRUYA


  Maak melding
 4. Bij zijn vertrek had de president het kostuum van Parmessar aan. Hij zwom zo al in de broekspijpen. Zal hij nu een andere pak aan hebben???????

  We blijven kritisch volgen.


  Maak melding
 5. Als de van moord verdachte Drugscrimineel terug is in Suriname gaat hij te horen krijgen wanneer het vonnis tegen hem wordt uitgesproken.

  Hij zal natuurlijk vertegenwoordigd worden daar zijn Halve Kat Barba Papa.

  Iemand met enig respect voor het ambt zou zijn functie hebben neergelegd.


  Maak melding
 6. Verwelkomd door de zus van de neef van de nicht van de onderminister……

  Zo veel respect heeft China voor deze corrupte, criminele analfabeet


  Maak melding
 7. Ok, ik snap jullie punt.
  Twee opmerkingen
  – Waarom reageren op schipper, hij heeft nog nooit iets zinvols gemeld. Het meest zinvolle zijn de……..
  – Welk alternatief heeft Suriname. Nederland?
  De Nederlandse overheid bedankt voor de eer
  De Nederlandse burger zegt; vergeet het maar, geen cent van mij naar die gasten daar.
  Je moet dus een land zoeken die iets van je wilt hebben en je daarvoor wat wil toeschuiven
  Wat willen de Chinezen? Ruimte, grondgebied voor de toenemende bevolking
  Wat bieden ze? Technologie om de verkiezingen te winnen, wat centjes ,know-how, arbeiders met en hoog arbeidsethos.
  Win win


  Maak melding
 8. Ja Switi Sranan het viel mij ook op dat de president niet aangekomen is met het toestel van Atlas maar een Chinees vliegtuig.
  Alleen maar drama gedoe. verder een ontvangst die aangeeft dat Bouterse in China niets voorstelt en alleen maar langskomt voor een foto moment met Xi .
  NII laat aub de vlagen langs de route zien. Schrijven zonder bewijs is niet meer geloofwaardig.

  Vraag is nu wel moet Bouterse nu als een bedelaar thuis gebracht worden na het tekenen van allerlei Allonges en sideletters die pas na 25 mei uit de kast zullen komen als er andere regeerders komen.

  Dit deel was nog niet wat belooft is.


  Maak melding
 9. Velen die de onberechte moordenaar, bij verstek veroordeelde drugscrimineel, staatskasrover, bedrieger en volksverlakker, die zichzelf als president heeft gemaakt en denkt met zijn amnestiewet onschendbaar te zijn voor wie dan ook, zullen nooit van hun leven deze misdadiger vereren die dankzij oerdomme dwaze debiele idioten aan de macht is gekomen.
  ondertussen kijkt heel de wereld toe hoe land en volk verder zullen worden verpand, verkocht en gekoloniseerd. Veel ndp paria’ s en zombies die aan gratis pakket, een bordje eten genoeg hebben zijn trpts op hun president met een misdadige criminele inborst. Vele ndp delinquenten hebben ook zoon en pleegzoon als grote idolen der misdaad. WAt kan men verwachten na terugkeer uit China, Cuba en Servie.? Opa taki, lokoe, baas heeft weinig tijd en koste wat kost zal hij alles doen om aan de macht te blijven en al moet het op frauduleuze wijze de komende verkiezingen winnen. Hij is naar China gegaan voor nog meer geld, zgn voor land en volk, maar nafoe seti eng srefi als zijn plannen anders verlopen. Naar Servia gaat hij een chip ophalen waarmee hij digitaal de komende verkezing zal manipuleren en naar Cuba om al zijn ingewanden te resetten. Zijn gevolg heeft strikte geheimhouding de werkelijk gang van zaken publiekelijk openbaar te maken. Het zal zijn als ten tijde van de mislukte revo, met berichtgevingen, hoe goed baas zijn best doet en heeft gedaan land en volk te bevrijden uit handen van de blanken, grote inversteringen zullen na negen jaren van loze beloften, corruptie, drugscriminaliteit, roof, fraude, misdaad op misdaad, valse profetieen paars werkelijkheid worden, als jullie, me lieve dwaze, goedgelovige oerdomme debiele idiote ndp paria’ s mij de baas der misdadigers ( me zoon en pleegzoon zijn ook misdadigers, naast me elite leger en adviseurs) wederom vijf jaren geven om eeeh me leugens te realiseren. Oma taki, na hem de zondvloed en Chinese invasie.


  Maak melding
 10. Bouta, uncle chin als nieuwe variant van Uncle Tom. Op een spiegels en kralen bedeltocht. Santhokhi moet even de chinese amba bellen en vertellen als ze bouta gaan trakteren gaat Suriname maar richting Taiwan. Leve de democratie in Hong Kong.


  Maak melding
 11. Europese centrale bank en EU geven gratis geld weg .

  NDP en Bouterse gaan op bedel reis om geld te lenen .

  China moet je terug betalen .

  EU hoeft je niet meer te betalen wel moet je een project indienen .

  Sedert dat zalig Laking in 2012 ruzie heeft gemaakt met EU tijdens de ACP meting in Suriname heeft EU zelf de hoofd kantoor verplaats naar Guyana .


  Maak melding
 12. Niet vermeld op de reis plannen maar Boefdraad stond ook in het gelid.
  jammer dst NII geen vertaling er bij deed en uitlegde waar om er Bouterse maar 2 saluutschoten waard is.

  verder is het aantal overeenkomsten en de onderwerpen niets zeggend en kan ook op ambassadeurs niveau afgedaan worden.
  Heel interessant dat Xi feliciteerde met een succesvol staatsbezoek direct na de ontvangst. Dat betekend niet anderrs foto moment geweest je gaat nu doen waar voor ik je geroepen heb en ik ga nu interessantere ding doen.

  Het echte bezoek is een psychogische test voor wie gaan wij steunen op 25 mei as. Kan Bouterse nakomen wat hij roept of kan Chan het beter


  Maak melding
 13. Je zult zien deze man komt ná 8 december terug. Konsens fong fong. Vorig jaar was ie zgn. in Cuba om vakantie te vieren. Nu dokt hij onder het mom van staatsbezoeken afleggen. It’s getting hot. Sarie tori


  Maak melding
 14. Welk land heeft de zogenaamde minister van buitenlandse zaken Yildiz Pollack nog voor Suriname op het oog om kaal te plukken. Al deze snoepreisjes heeft zij in orde gemaakt.Het kost onze gemeenschap klauwen vol met geld. Bouta en Ingrid spreken en verstaan geen woord Chinees,Engels nog minder.Alles zal vertaald moeten worden in sranang tongo met een wereld vertaler. Dat China zijn manschappen voor een parade heeft opgetrommeld, zijn zij gewend te doen voor elke aap die hun land bezoekt. Onze Gezondheidszorg ligt al jaren op zijn gat. Patienten zitten in de wachtkamer in het AZ de hele dag op een arts te wachten.Sommigen vallen door het lange wachten dood te plekke. Wachttijd hoort 10 minuten te zijn. Een vrouw vertelde mij dat zij vanaf 8:30 uur zat te wachten. Toen ik haar sprak was het 01:30 uur. Schandalig. De wachtkamer zat vol.Wachtruimte vies en gore op bankjes moeten zij zitten. Mensonterende toestanden. Zelfs bij een dierenarts wordt je sneller geholpen. En de zogenaamde president en aanhang genieten van hun snoepreisjes.

  Weg met deze hele regering.

  Sarie Torie


  Maak melding
 15. @ K.A schipper
  Scherp hoor om als 1e uit racistische overweging te reageren…dat zal SU vooruit helpen…goed voorbeeld en liefde voor SU..
  De volgens jou perfecte situatie geeft een mooie visite kaartje af:

  OMOE QIN … KUNT…U…ME…LATEN…OPHALEN…IN…NAIROBI? … DIE…GEHUURDE….PLANE…MOCHT…NIET…VERDER…


  Maak melding
 16. Wij Chinezen weten dat wij met deze mensen makkelijk kunnen onderhandelen, In Afrika kopen wij deze mensen ook om met spiegeltjes en kraaltjes. Wij bouwen een spoorlijn waar nooit een trein rijdt en die arme sloebers kunnen ons niet terug betalen, dan exploiteren wij hun grondstoffen. Wat die blanken toen gedaan hebben doen wij nu beter. Wij geven en nemen !!!


  Maak melding
 17. M’o tak’ ing ini Sranan Tongo….Na so Bouta kong fadong ini grontapoe brada nanga s’sa! Wang sani de kari protocol, te héhé sama ai mitie, sobung ‘uitnodiging’ dang volgens na protocol na President Srefie ai kong mit’ yu na plain-mofo tapoe na ‘redi matta’….. No-no a no Pres kong tek’ Bouta, nogoe vice President, nogoe minister fu Dorisei Afersie, ma na moro lagie vice minister fu Dorosei Afersie kong wakting na plain-mofo! Dat wang tak’ yu kong begie, ie n’a monie yu no belangrijk! Sjeng torie! Yu denki te a bing de Trump of Poutin a san’ bong waka so!


  Maak melding
 18. Welke andere afgang staat Delano nog te wachten de komende dagen? Wie weet! Dan bij thuiskomst nog die datum van de uitspraak! STRESS! Y’abi ‘f snoifi wang toe lijntjes fu kalm’ ie srefie! (Joke)


  Maak melding
 19. @Koos

  27 november 2019 At 17:28
  Wat kost dit reisje nu ? Neem dat Bouterse en consorten geen Airbnb verblijf hebben. Belastingbetaler gaat ervoor moeten bloeden.

  ///////////////////
  Koos,
  Volgens Nina kost het de staat niks. En ze heeft gelijk ook nog. Daar heb ik me later kunnen heugen dat de Surinaamse Plesident en consorten heel goed en gediplomeerde bedelaars zijn.


  Maak melding
 20. @Boeboe bit Sjorie

  “Een vrouw vertelde mij dat zij vanaf 8:30 uur zat te wachten. Toen ik haar sprak was het 01:30 uur. Schandalig.”
  Een direct familie lid heeft met een accuut probleem zich om 7 uur ’s ochtends gemeld bij de spoedeisende hulp. verging van de pijn, etc. Pas om 15.30 een arts gezieb eb de volgende dag pas onder het rontgenapparaat.
  3 dagen opname zonder service, in vieze kamer, zelfs geen toilet papier, toilet te vies om aan te raken, geen klink aan de deuren etc. Vriend RobG stelde dat het wel mee viel etc.
  Dit voor een patient die deviezen brengt en waarvoor extra kwaliteit en aandacht betaald zou worden. Met antibiotica probleem goed opgelost.
  Om op vrijdag middag gewoon zelf weg gegaan omdat er niemand was die vragen kon beantwoorden.
  De woensdag er na tegen euro 80 papieren kunnen krijgen voor de huisarts.

  Duidelijk waarom lackin en Hooghart naar Colombia gaan, incl, vliegen zijn ze daar eerder aan de beurt.

  De mensen zijn apathisch en hebben geen idee meer van medemenselijkheid.


  Maak melding
 21. Off topic, KLM toestel keert terug naar Schiphol vanwege mankement.
  U leest het goed mensen, KLM dus geen SLM.
  Dit voor de mensen die KLM op een voetstuk hebben geplaatst.


  Maak melding
 22. Hanu

  27 november 2019 At 18:22
  Off topic, KLM toestel keert terug naar Schiphol vanwege mankement.
  U leest het goed mensen, KLM dus geen SLM. Dit voor de mensen die KLM op een voetstuk hebben geplaatst.

  ==============================

  Hoe vaak heeft SLM de afgelopen 3 jaar technische problemen gehad met haar vliegtuigen ? Een KLM toestel met problemen is een uitzondering. Het is simpel, service en ticketprijzen zijn goed bij KLM. Wij vliegen met KLM !


  Maak melding
 23. Bouterse staat op de internationale opsporingslijst. Bouterse durft niet te reizen want dan zal hij worden aangehouden. Waar is Bouterse nu? Is hij op Brokobaka? Naar mijn weten ligt China in Azië. Daarbij heeft hij een tussenstop gemaakt in een bevriend land. Bouterse vertegenwoordigt de soevereine staat en republiek Suriname. Het protocol is leuk en aardig en is gelijk aan het protocol. De doelen en resultaten tellen.


  Maak melding
 24. @pakiratigri
  Jou baasje kan alleen reizen naar landen waar een dictator voor
  het zeggen heeft.Hahaha….hij reist naar cuba en de afrikaanse landen,landen die zelf hulp nodig hebben.Hahaha…en die crimineel reist niet zoals wij de rest het doen.We reizen via Nederland of Amerika voor ons connection flight naar verdere bestemmingen.Geen enkel speciale vliegtuig komt ons halen uit turkije. cuba. afrika of venezuela.Waarom maak jij je dagelijks belachelijk hier?Hoe lang nog ben je van plan die criminelen als held te zien.Hahaha…en met amnestie…schande ..
  Newsflash voor je….China wilde zeggenschap hebben over Hong Kong.Wel de people of Hong Kong hebben China verdreven ze willen democratie en geen dictatuur.Met hun staart tussen de poten moest China zich terugtrekken en misschien is je baasje daar zodat de dictator van china op de amnestie schouder van je baasje kan huilen na nederlaag geleden te hebben.
  Voor jou informatie..niemand in Suriname is geinterreseerd in wat je baasje in china aan het uithalen is.Die zal zeker terug keren met miljarden aan leningen en onze nog te komen nakomelingen nog meer belasten met schulden die zij moeten aflossen.
  Leer de feiten kennen en doe ons ren genoegen..je kop heeft een tune up nodig.


  Maak melding
 25. NPD vloek op AltlasGlobal

  De Turkse budgetvliegmaatschappij AtlasGlobal schrapt alle vluchten tot en met 21 december, meldt het bedrijf dinsdag. Ook is het tot 17 december niet mogelijk om een ticket te kopen.
  De vluchten worden geschrapt vanwege aanhoudende financiële problemen bij de vlieger. Hierdoor is er een herstructurering nodig, aldus het bedrijf. “We zijn een nieuwe fase ingegaan om u een unieke vluchtervaring aan te kunnen bieden”, schrijft de maatschappij op de website.


  Maak melding
 26. Ik zal de vhp’ers diaree geven, hun onderbroeken zullen vol zitten.
  China, Suriname establish strategic partnership of cooperation
  Source: Xinhua| 2019-11-27 18:01:13|Editor: huaxia
  CHINA-BEIJING-XI JINPING-SURINAME-PRESIDENT-TALKS (CN)
  Chinese President Xi Jinping holds a welcome ceremony for Suriname’s President Desire Bouterse before their talks at the Great Hall of the People in Beijing, capital of China, Nov. 27, 2019. (Xinhua/Yue Yuewei)
  BEIJING, Nov. 27 (Xinhua) — China and Suriname on Wednesday decided to upgrade their relationship to a strategic partnership of cooperation.
  The announcement came as Chinese President Xi Jinping held talks with Surinamese President Desire Bouterse at the Great Hall of the People in Beijing.
  During the talks, Xi said Suriname is one of the first Caribbean countries to establish diplomatic relations with China. The relations can be considered a model of friendly relations and equal treatment between countries of different sizes.
  The development of bilateral ties is in an important historical period, and China is willing to work with Suriname to take the opportunity of the Belt and Road cooperation to uplift the ties to new heights, said Xi.
  Xi stressed that the two countries should maintain support on issues involving each other’s core interests and major concerns.
  Xi called on the two sides to deepen cooperation in areas such as infrastructure construction, agriculture, forestry, fisheries, communications and energy, and explore cooperation in new areas such as new energy, digital economy, tourism and ocean economy.
  “China encourages more capable Chinese companies to invest in Suriname,” said Xi.
  Noting that Suriname is one of the countries with the largest overseas Chinese population in the Caribbean area, Xi said it is necessary to promote cultural exchanges, facilitate personnel exchanges and strengthen cooperation in areas such as education and law enforcement. China will also send a medical expert panel to Suriname.
  The two sides should maintain communication and coordination on global issues, practice multilateralism, build an open world economy and safeguard the common interests of both countries and all developing countries, said Xi.
  China is willing to continue to speak out from a sense of justice for Suriname on multilateral occasions and work together with the international community including Suriname to constructively participate in the multilateral process on global climate issues, he said.
  Xi added that China has always respected the right of Latin American people to choose their own development path and supported the process of Latin American integration and the handling of regional issues through dialogue and consultation.
  China is willing to work with Latin America to promote the construction of the Belt and Road and deepen China-Latin America cooperation by the principles of equal treatment and mutual benefit, said Xi.
  Bouterse extended congratulations on the 70th founding anniversary of the People’s Republic of China, and said under Xi’s leadership, socialism with Chinese characteristics will be a success and will bring benefits to the Chinese people and people around the world.
  Underscoring the historic and political significance of his visit, Bouterse said Suriname will firmly uphold the one-China principle and support China’s national reunification.
  He said Suriname is grateful for China’s help in his country’s economic and social development, and ready to work with China to enhance exchanges at all levels, cement political mutual trust, expand economic and trade cooperation, deepen people-to-people exchanges and take the joint construction of the Belt and Road as an opportunity to upgrade bilateral strategic relations.
  Suriname stands ready to work with China to safeguard multilateralism, international law and basic norms of international relations, Bouterse said.
  After the meeting, Xi and Bouterse witnessed the signing of several cooperation documents.


  Maak melding
 27. Robert

  27 november 2019 At 21:18

  Lezen jullie het goed Strategic partnership, dit terwijl Nederland een kleine Ambassade gaat bezetten.

  Zou lachen zijn als China het op zou kopen.

  =============================

  Waarom zou je als kolonisator een ambassade gebouw moeten kopen ? Make no sense.⁹


  Maak melding
 28. Als de vakbeweging en de oppositie de Republiek willen platleggen, dan is nú de kans! Stress de criminele die op bedeltocht zijn en leidt ze af van hun missie! Strategie?


  Maak melding
 29. Hij, DDB, is gewoon gevlucht. Hij moet zich op 29 november melden bij het gerecht.
  Maar dan zit hij nog in China. Het is allemaal boze opzet met voorbedachte rade.


  Maak melding
 30. @Robert,
  De vraag is of jij dat allemaal snapt wat je daar gekopieerd heb. En je opmerking over het bezetten van een kleiner ambasade gebouw door Nederland betekend ook minder geld uit geven in een failed state…maar ook dat zal je niet begrijpen met je stomme kop. Als jullie maar groot kunnen doen met andermans geld, in dit geval van het volk dus.
  We blijven jullie onderwijzen, maar het wil helaas niet overkomen. En geloof me het gaat ook niet meer lukken. Het is te laat voor jou soort…


  Maak melding
 31. Ik schaam me voor alle negatieve reacties van onze nep surinamers .als of ze niets anders hebben om te doen ,ga planten of iets dergelijks .het is onze gekozen President, like it or not .


  Maak melding
 32. HEERLIJK AL DIE JALOERSE REACTIES IK GENIET ER VAN opvallend hoe een aantal op elkaar lijken wat aangeeft dat die door 1 en dezelfde persoon geschreven zijn.zo erg veel pijn doet het.President je bent geweldig .Je krijgt van mij een dikke 10.By the way niemand praat over de waarschuwing van china aan de vhp.Waar is chan? Is hij weer Surinamers aan het Veraden? Zal me niet verwonderen want hij hoopt nog altijd dat anderen het werk voor hem zullen komen doen zo lui is hij.


  Maak melding
 33. Allemaal oplichters joh Santoki bouterse noem maar op allemaal het zelfde die Santokie gaat er ook een puinhoop van maken lijkt me ook zo een Rat die ze eigen mensen zal voortrekken Suriname
  zal pas wat worden als NL het weer overneemt en aangezien dat niet zal gebeuren zal het ook nooit wat worden met Suriname nu gaan die F Chinesen bepalen wat er met mijn geliefde Suriname gaat gebeuren


  Maak melding
 34. @ praserie
  ” HEERLIJK AL DIE JALOERSE REACTIES IK GENIET ER VAN ”

  dat getuigt van geestelijke ziekte NARCISME genoemd… dat zal de huidige en toekomstige leiders niet helpen en het volk helemaal niet…

  @ Robert

  Als je denkt van chinese regering centjes te gaan leven, zal je ook volgens de chinese wetgeving gaan leven als je op/met hun bezit leeft ( Binnenkort? )… enkele voorbeelden o.a.

  -Nette verkeersregels anders boeten ( dus niet zomaar parkeren hier en daar ), zebrapad is heilig
  -Kinderen moeten zwaaien naar passerende auto, zodat ze ze zeker hebben gezien…en niet afgeleid zijn ( bijv andere dingen te bedenken of nutteloos op je tel ” zakenman” te spelen)
  -Flirten met collega’s ( voor diegene die een baan hebben ) en ander mans vrouw is verboden
  -Om naar hogere opleidingen te gaan MOET je intelligent zijn
  -Overheid bekritiseren / vrije meningsuiting kan je de kop kosten, dus ook rotzooi / foto’s op het internet zetten die het land benadelen
  -Mensens die 70 jaar of ouder zijn moet je gedag zeggen en prijzen
  -zomaar je kind een gekke naam geven mag niet

  Misschien niet eens zo’n gek idee voor jou type, want die verdeeldheid ziekte waar jij nog in leeft gaat geen enkele leider, land en volk vooruit, nu niet in de toekomst ook niet…


  Maak melding
 35. Vandaag 29 november moet “onze” plee-sident zich voor het gerecht verantwoorden. Hoezo moest hij juist nu heel dringend staatsbezoeken in het buitenland afleggen. Mensen zijn jullie echt achterlijk, of worden jullie nu toch echt, al is het maar een heel klein beetje….. wakker!! 🙄


  Maak melding
 36. @Pakiratigri

  “De doelen en resultaten tellen.”

  Heeft u het lijstje overeenkomsten, MOU etc gelezen. Niets van waarde. Bouterse moest gewoon langs komen om zijn stem in de VN voor One China etc. te verkopen en krijgt daar voor terug een foto moment. iedereen moet braaf zitten voor wat foto’s.
  NII laat niet zien of X1 aan de vergadertafel nog aanwezig is of vertegenwoordigd is door een deputy onderminister van de bank van lening.
  Boefdraad staat niet op de lijst van trip genoten maar is er wel.

  Pakiratigri. Toen Bouterse I begon kwam Abrahams terug met een MOU voor investeringen van $ 5.000.000.000 van China in Suriname. Ondertussen heeft China NIETS geinvesteerd maar geleend en totaal nog geen $ 500.000.000 omdat meer een te groot risico wordt.

  Het Doel is vaag (aanwezig zijn bij 2 maal 14 handtekeningen van diplomatieke bullshit)en het resultaat is een fotomoment en daar houdt het mee op.


  Maak melding
 37. Al die leningen zullen maken dat men wederom voor 1 US dollar men srd. 4.000 zal moeten dokken, net als begin jaren 2000. Ma kuut, men verdiend de komende Venozolaanse wantoestanden, en helpt China Venzuela, no boi, want Maduro is geen gek als baas en oerdomme hebzuchtige trawanten dat hij zijn land en volk als onderpand geeft aan China, ook Cuba niet, ook Servie niet. Alleen die luie Afrikaanse verarmde landen waar dictators worden aanbeden door oerdomme aanhangers, net als in verworden begibegi, lenileni narco failed state Suribabwe. Ndper’ s houden meer van de verderver en verdelger didibri en zijn roversbende dan van land, volk, familie, zichzelve en kinderen. Alles waar het deze paars vervloekt misdaadaanhangers om draait en gaat is, eeh baas doro, eeh baas taki so, eeeh baas o do so, eeh baas no wanni so, eeh baas no lobi so, je mag nog zoveel waarschuweningen geven aan ndper’ s, net als een drugsverslaafde zullen ze antwoorden, soso lobi soso libi ddb drugs, neks no fout efoe mi srebi na strati, mi no wasi, mi no njnang op tijd, mi tingi, zolang mi habi mi droga ( baas), NEKS NO FOUT. China e go poero ka di deng dongdong ndp paria’ s en zombies.


  Maak melding
 38. Kijk wat de Chinezen doen in Afrika. De lokale bevolking werkt als slaaf voor de Chinezen. Helemaal niet om trots op te zijn.
  Er zal een tijd komen wat wij voor de Chinezen moeten werken. Hopelijk worden we op tijd wakker om in actie te komen. De Generatie hierna de leningen van China moeten terug betalen.


  Maak melding
 39. “Praserie 28 november 2019 At 03:19
  HEERLIJK AL DIE JALOERSE REACTIES IK GENIET ER VAN opvallend hoe een aantal op elkaar lijken wat aangeeft dat die door 1 en dezelfde persoon geschreven zijn.zo erg veel pijn doet het.President je bent geweldig .Je krijgt van mij een dikke 10.By the way niemand praat over de waarschuwing van china aan de vhp.Waar is chan? Is hij weer Surinamers aan het Veraden? Zal me niet verwonderen want hij hoopt nog altijd dat anderen het werk voor hem zullen komen doen zo lui is hij.”

  Praserie,
  Als je zit te reflecteren, moet je het goed doen en niet het volk proberen te misleiden. De werkelijke verraders komen uit de NDP en nergens anders vandaan. Het is je president die andersdenkende oprechte Surinamers tot verraders heeft bestempeld, intussen zit hij zelf samen met zijn kornuiten het land en volk naar de gallemiezen te helpen…wie zijn nu de verraders?


  Maak melding
 40. Harry, de volhing in Afrika vaart er goed bij met de Chinezen in ieder geval beter dan met de Europeanen. Ze kennen eindelijk economische groei in Afrika, er worden ziekenhuizen, wegen, havens, rails, huizen fabrieken gebouwd enne heel belangrijk we zien geen ondervoede kinderen met opgezwollen buikjes meer op tv.


  Maak melding
 41. En zo zie je maar weer
  Al het goede komt van de Chinezen.
  Suriname en haar inwoners mogen dankbaar zijn dat China naar hen omkijkt.
  Ik spreek met opzet over haar inwoners. Surinamers bestaan niet. Te veel verdeeldheid, afgunst, haat, discriminatie.
  Nu ik China schrijf zie ik de gelijkenis met
  Chin a Sen en iets verder af
  Chan


  Maak melding
 42. De vhp’ers hier zijn niet alleen jaloers, ze zijn woedend en razend. Jojo in al zijn razernij zegt dat de mou en verdragen geen waarde hebben. Deze clown heeft ze gelezen, geanalyseerd en beoordeeld. Niets is minder waar, hij bezit gewoon niet het vermogen iets aangaande Suriname objectief te beoordelen gewoon omdat hij verblind is door haat. Jullie zijn gewoon ziek.

  Sabaku durft het woordje reflecteren te gebruiken in verband met verraad. Sabaku vhp’ers zijn de grootste verraders van Suriname. Ze hebben Nederland en Amerika verzocht militair in te grijpen in Suriname, al de Surinaamse doden kon ze geen bal schelen, deze verraders schrijven de hele wereld rond om Suriname in zijn ontwikkeling te boycotten, ze hebben een paar jaar geleden de ACP aangeschreven niet in Suriname te vergaderen, vhp’ers zijn geboren verraders. Daarom wil zelfs Nederland niet dat ze aan de macht komen, onbetrouwbaar volk.


  Maak melding
 43. Picolaas niet al het goede komt uit China, maar het is beter voor Suriname en bewoners om naar China te kijken. China ontwikkelingsmodel zou als voorbeeld kunnen dienen voor Suriname en de rest van de ontwikkelingslanden in de wereld. China heeft geen kolonisatieverleden, China is zelf gekoloniseerd geweest. Het westen is behoorlijk tekortgeschoten en hebben nooit als doel gehad de ontwikkelingslanden tot ontwikkeling te brengen.

  Vandaag de dag waarschuwt Amerika en Europa de arme landen om wat ze noemen Debt Trap van China, terwijl ze zelf grote schulden hebben bij China. Het westen heeft liever dat je een schuld bij ze hebt, sturen ze IMF op je af om je hele samenleving te ontwrichten, ontwikkelen kan je daarna vergeten.


  Maak melding
 44. @Robert.
  Toen Bouterse net begon kwam Abrahams terug uit China met een MOU van $ 5.000.000.000 aan beloofde investeringen

  Een MOU betekend niets anders dan dat je elkaar begrijpt en dat je daarna aan de slag moet om aan de voorwaarden van de verstrekkende partij te voldoen.

  leest u eens wat de onderwerpen waarvoor getekend is. Dat is allemaal abstract en niets concreets. Helaas hebben de Bouterse fans niet het vermogen het verschil te zien tussen fraaie intenties en het resultaat van bloed zweet en tranen.

  >> Rijdt de trein van ergens naar nergens.
  >> Wordt het Saramacca kanaal en de Suriname rivier uit gebaggerd.
  >> Is het AZP volledig vernieuwd of heeft IsDB zich terug getrokken omdat Suriname niet voldeed aan haar voorwaarden.
  >> Draait de Woningbouwfabriek die 5 jaar geleden jubelend in bedrijf gesteld is.
  >> Is het zieken huis in Albina open.
  >> Is 5 jaar na de start van de bouw het ziekenhuis in Wanica een ziekenhuis of een gebouw midden in een modderpoel. China heeft gepresteerd, Suriname heeft niet gepresteerd (geen wegen, geen energie, geen water, geen personeel, geen terrein afwerking.
  >> Wordt Affobaka om niet overgedragen of moet SU eerst nog even $120.000.000 lenen en minimaal $ 138.000.000 terug betalen omdat er weer eens geen openkaart gespeeld is.

  Beste Robert een MOU heeft ook twee zijden. China kan van alles afspreken met Suriname. Zij weten ook wel dat ze niets hoeven te doen omdat Suriname haar deel niet zal kunnen invullen.

  Robert u bent intelligent genoeg om te weten dat Bouters het niet kan en alleen maar praatjes verkoopt.

  De situatie is vrij ernstig maar het parlement vergadert niet. Kan dit zijn omdat Bouva ook met Baas op reis is. Baas vertrouwt Simons niet meer als DNA voorzitter beste Robert.

  Ik sprak gisteren twee hardcore boutisten, nu die zijn nu anti. Ze waren duidelijk We stemmen hem weg, hij is een verrader.
  Bouta heeft voor elkaar gekregen dat hij het lans tegen zich verenigd en hij niet meer wil of kan delen met zijn achterban omdat de staatsruif leeg is.

  Hoefdraad is ook in China en bedelt er op los.

  Xi spraak over het hoofd van Bouterse heen en memoreerde de lange relatie en niet aan de NDP relatie.
  Met alle commotie die gaande is en de leugens van Boefdraad jegens de Oppenheimer bridge loan lijkt het mij sterk of er iemand gaat inschrijven. De oppositie is duidelijk dat zij de lening als illegaal zal beoordelen.

  Alcoa is ook duidelijk geen geld geen feestje.
  Mooie poppenkast is deze regering.


  Maak melding
 45. Jojo je bent een clown eersteklas zoveel is mij nu duidelijk.

  Je reactie is duidelijk van een totaal ongebalanceerde haatdrager, het staat bol van suggesties en stommiteiten. Je bent een lange reactie Niet waardig.

  “Xi spraak over het hoofd van Bouterse heen en memoreerde de lange relatie en niet aan de NDP relatie.”

  Met bovenstaande ben je helemaal door de mand gevallen, je verdient de kwalificatie ezel niet eens, zou dom en achterlijk is je reactie. Je bent ziek jojo, zoek professionele hulp.


  Maak melding
 46. Beste Robert.
  De realitie met China is van direct na de onafhankelijkheid en niet vab de hand van Bouterse en kornuten.
  Vene had met China ook een betere relatie als met Nederland beste Robert,

  Dat de realiteit voor u zuur is en u geen repliek heeft zegt veel over u zelf,
  Dom, ongebalanceerd, haatdrager, achterlijk, ziek, clown en zoek professionele hulp zijn uit uw pen goede recensies want u heeft heen antwoord.

  U heeft gelijk ik schrijf wel eens suggestief omdat ik niet helemaal zeker ben echter in 90% van de gevallen is mijn gedachte de juiste.


  Maak melding
 47. Robert,

  Als ik je reactie op JoJo lees en even niet in ga op je frustaties en kleineringen jegens hem, dan blijft er maar héél weinig over van je weerwoord. Als ik jou was dan zou ik JoJo punt voor punt aantonen dat hij onzin verkoopt. Sla hem met de échte feiten om de oren en snoer zijn mond. Ik weet dat je kunt en je gelijk achter je hebt staan. Toch?


  Maak melding
 48. “90% van de gevallen is mijn gedachte de juiste”. Wat een toestand hier op waterkant.net.🥺Maar goed, gelukkig dat jij, dat over jezelf beweerd en niet een ander. Ik ben in ieder geval een heel andere mening toegedaan.

  Dat jij repliek van mij verwacht op zulke achterlijkheden, zegt meer dan genoeg over je geestelijke toestand, je bent niet een beetje gek, maar goed gek.


  Maak melding
 49. DiDiBri/Bouta (foetoe boi van China) zal daar ongetwijfeld een grote uitverkoop van SU houden t.b.v zijn Chinese meesters. SU zal nog verder gekoloniseerd worden door China met medewerking v.d. paarse landverraders die in ruil daarvoor wat “spiegeltjes en kraaltjes” zullen krijgen.


  Maak melding
 50. Ai baja, wat een toestand hier op wtk. En dat alleen maar omdat een man met zaagsel in z’n hoofd z’n land in de uitverkoop heeft geplaatst in China. Benieuwd wat al z’n aanhangers hier op wtk voor verwachtingen hebben, want er is nog niks in nieuws behalve bilaterale samenwerking. Dus maak jezelf maar blij met dooie mussen hor…,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES