VIDEO: Man tankt voor 30 srd en rijdt weg zonder te betalen

20
VIDEO: Man tankt voor 30 srd en rijdt weg zonder te betalen

Deze automobilist in Suriname heeft vanmorgen rond 04.00u z’n auto bij GOw2 aan de Gemenelandsweg laten tanken. Toen hij moest afrekenen besloot de bestuurder echter gewoon weg te rijden. En dat voor het bedrag van slechts 30 srd.

De Surinaamse wanbetaler wordt nu aan de schandpaal genageld, want beelden van een beveiligingscamera zijn door iemand online gezet. Daarop is de auto goed te zien. Ook het kentekennummer is doorgegeven. De video werd verspreid met de tekst:

“..Te i no ab monie no kon tanken
Dang oenh skeer
49-70zp pajero kom betalen gow2 gemenelands weg
Skeer no ka
30srd ino mang pai
Sari torie
..”

Bekijk het filmpje hier:

https://www.instagram.com/p/B5VMWWHldf3/?igshid=1gfn7anqtxrlf

20 REACTIES

 1. A man Skeer: Fu 5 liter a mang no mang pai.
  Dang a mang e rij wan Mitsubishi Pajero.

  A mang no mang sorgoe na wagie maar hij denkt niet aan weg doen die wagen.

  Ik hoop niet dat hij in mei 2020 voor de Nationale Devaluatie Partij gaat stemmen.


  Maak melding

 2. Kondremangs
  Moro sani o pesa. ……triest dat voor 30 SRD je een dief wordt. …terwijl die strontzakken van DiDiBri en zijn boevenbende zich maar verrijken en graaien en ons land nog verder in de stront helpen met overal leningen. …..wo ka Moro nanga DiDiBri. ….
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 3. If yu no mang pai 30 SRD boi dang yu e ka werkelijk. Monie no dé en yu wang rij wang oto.
  Shame on you.
  Ik zou op een groot bord het kentekennummer laten schilderen met de tekst foefoermand djie 30 SRD


  Maak melding

 4. 100% ndper, leki vorig ndp regeerbeleid, na oom Vene pai tot de laatste cent de schuld aan Brazilie die baas en roversbende hadden gemaakt in de jaren tachtig. Alleen schulden maken en op grote voet leven op andermans kosten, land en volk, daar zijn baas en rovende elitie 100% paars kuut in.


  Maak melding

 5. Fucking lachwekkend. De pompbediende helpt de bestuurder keurig. En de bestuurder rijdt weg met hoge snelheid. Sneu voor de bediende en de inkomsten die gemist zijn en waarvan die later weer verhaald zullen worden. Doe dit zeer systematisch en de prijzen zullen omhoog gaan. Dan gaat de minister niet alleen maar spreken over concurrentie en de vrije markt. De nodige accijnzen loopt men dan mis op deze manier. Dan zal wel duidelijk blijken dat je als overheid beleid maakt en niet alleen komt met populaire taal. Maar dit; mi lafu! Ai, mi lobi mi Srananman. En toch vraag ik me af wat in die kop van de bestuurder zat. Na yu e rij a wagi. Na yu frantwortu! Yu teki a besroiti dati. A no lanti! Desnoods i ben kan leg a problema fu yu uit nanga a pompstation. Desnoods yu e libi a wagi na oso. Maar haal deze rotstreken niet uit! En toch mi lafu. Strei de fu strei! Wi no sa pai! Strei de fu strei! Wo har’ a dan.


  Maak melding

 6. Dom, dommer, domst.
  Camera’s overal, you can run but you can’t hide.
  In het bericht staat dat de beelden online zijn gezet door iemand!
  Zo lijkt het net alsof het door iemand opgenomen is die toevallig in de buurt was en vervolgens openbaar gemaakt zijn.


  Maak melding

 7. Die Beste Man Had Een Date.. Hij Moest Hastig Naar Een Schatje Hij Moest Het Op Zo Een Manier Doen

  Eind van de maand als die geld heeft ontvangen gaat hij zijn schuld aflossen

  Nix mis mee hoor


  Maak melding

 8. Teng kon tranga…

  Als je niet eens genoeg geld hebt voor brandstof. Hoe doe je dan met autoservice. Is een gevaar op de weg, zoals zovelen. Taxi’s en die grote trucks zijn nog erger. Rij so meni broko wagi.

  Sari tori…


  Maak melding

 9. Als hij niet kan tanken, waarom een zo een bak rijden. 1 Jan 2020 gaat het echt voelbaar zijn, want electra , water en brandstof worden verhoog tot Max 20%. En dit is geen katte pis voor een gemiddeld sranang mang.


  Maak melding

 10. @Brantimakka,

  Ik heb wel gelezen dat in 2020 de prijs voor electra verhoogd zal worden met 20% op 1 januari 2020.

  Gaat dit ook gelden voor water en benzine zoals jij vermeldt?

  Mag ik van jou die link?

  Het volk gaat deze drastische prijsverhogingen niet accepteren en dan is het echt einde verhaal voor de Nationale Devaluatie Partij.

  Ze worden compleet weggevaagd op 25 mei 2020.


  Maak melding

 11. Als je in een dikke auto de Macho-man kan uithangen,tja hoe zou je dat dan moeten doen,met een lege tank kom je niet verder, en op urine gaat de auto zeker niet lopen. De meeste van deze losers hebben liever een dikke auto, wat enigszins aanzien geeft en hebben amper een dak boven hun hoofd, wat voor hun minder belangrijk is..😎


  Maak melding

 12. Volgens goed Surinaams gebruik was het niet de eigenaar van de auto die wegreed zonder te betalen.
  Hij had zijn auto uitgeleend aan een bakra, die op vakantie was en nu weer in Nederland zit
  Zijn auto was trouwens ook gestolen.
  Hij was het in ieder geval niet


  Maak melding

 13. Picolaas, het kan makkelijk een (blaka) bakra zijn. Sommigen lenen geld om echte mang/vrouw te komen spelen in Su. Ik ken ook iemand die geld bij me heeft geleend om naar Suriname te komen en nu vermijdt hij mij. Ik ben nu een soort vijand geworden van die persoon, als doel om niet terug te betalen.


  Maak melding

 14. Het valt me op dat de systeem fout is. Het moet zijn eerst betalen dan tanken. Cash betalen binnen en de bediende zet het bedrag in.
  Of met een credit/debet card betalen of het swipen ermee en dan tanken . Na 5 srd of full tank vullen stoppen . Hose terug zetten en kwitantie komt uit de machine .
  Geen wegrijden probleem.


  Maak melding

 15. Henry al gaan de pryzen mt 50% omhoog mr toch gaat deze lamlendige volk niet op straat om zyn stem te laten horen.iedereen is bang vr rancune wordt er gezegd.ht is n schande vr deze regering dat ht zyn bevolking in gyzel neemt middels rancune n dan predikt men nationaal n democratisch te zyn.deze oerdomme lamlendige blinde achterlyke volk mkt zich nu al op om weer die moordenaar regeermacht te geven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.