Dronken echtgenoot (47) steekt gezinsauto in brand

7
VIDEO: Brandweer rukt uit voor bosbrand in Coronie

Een 47-jarige man is vorige week door de politie van het bureau Santo Dorp aangehouden, nadat hij te Leiding 21 zijn gezinsauto in brand had gestoken toen hij dronken was. Dat meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

In beschonken toestand legde de man Dewkoemar P. oude kledingstukken van zijn vrouw en dochter aan de voorzijde van de auto op de grond, besprenkelde die met benzine en stak ze in brand. Het vuur sloeg over naar het voertuig, waarna deze is afgebrand.

Dewkoemar gooide in zijn dronken bui ook een bouwsteen tegen de voorruit van de auto. Het motief tot zijn daad moet in de relationele sfeer liggen.

De verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na zijn ontnuchtering is hij voorgeleid en in verzekering gesteld, na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie.


7 REACTIES

 1. Alleen dwazen, debielen, imbecielen, idioten oerdomme stommelingen vermoorden zichzelf en vernietigen hun eigendommen. Maar ook zo de gehele Na Dwazen Partij elite. Ze zijn bezig hun eigen land te vernietigen en te verpanden aan China, daarnaast hebben ze sinds 1980 hun eigen srananmangs vermoordt of laten vermoorden, naast het verbranden van huizen, radiostation’ s en overheidsgebouwen w.o het plotiebureau. Alleen dwazen hebben gestemd op de ndp en 100% a mang disi na wang aanhanger van De nationale Dronken Partij waar ome Julleke wat zuipen de kroon spant.


  Maak melding

 2. Liever aan de Chinezen dan aan de blanken dong frustu beest.
  Woon je nog in het land oom Ludwig rot toch op naar het land van melk zonder honing waar het veel beter is toch.
  Brabbel niet als een baby idioot.


  Maak melding

 3. Suriname is love 25 november 2019 At 23:32
  Liever aan de Chinezen dan aan de blanken dong frustu beest.
  Woon je nog in het land oom Ludwig rot toch op naar het land van melk zonder honing waar het veel beter is toch.
  Brabbel niet als een baby idioot.

  Joe moes de wang blakka dongman.


  Maak melding

 4. Oom bert en oom Ludwig. Is families van elkaar noh. Taante Es en taante Sjaane ontbreekt alleen nog. Dan was er ook af en toe een verdwaalde omu snesie en een owpa en owma.

  Den famiri lai.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.