VIDEO: Één gewonde bij aanrijding tussen personenauto en bus

3
VIDEO: Één gewonde bij aanrijding tussen personenauto en bus

Deze personenauto raakte vanochtend zwaar beschadigd bij een heftige aanrijding met een lijnbus in Suriname. De redactie van Waterkant verneemt dat het verkeersongeval rond 05.30u in de vroege ochtend plaats vond.

Op de kruising van de Gemeenelandsweg en de Pengelstraat verleende de personenauto geen voorrang aan een PL bus. Hierdoor kwamen de twee voertuigen met elkaar in botsing. De personenauto raakte zwaar beschadigd en de bus had schade aan de rechtervoorkant.

Één persoon raakte hierbij gewond en moest afgevoerd worden naar de Spoed Eisende Hulp van het Surinaamse Academisch Ziekenhuis. De personenauto moest door een bergingsbedrijf afgevoerd worden.

Beelden op de plek van het ongeluk vanmorgen:

3 REACTIES

 1. Veel autobestuurders zijn levensmoe en trachten zo een eind aan hun leven te maken. De wilde bussen. De chauffeurstoep stoppen gewoon niet langs de weg maar op de weg om passagiers te laten in en uitstappen. Dagelijks levensgevaarlijke taferelen en de politie sluit zijn ogen en rijdt gewoon voorbij.
  Vaak zit de politie te chillen achter hun bureau met hun mobiele telefoon in hun handen. Gaan tijdens diensttijd hun privé dingen doen of rijden doelloos rond zonder echt in te grijpen in het verkeer. Het is hun dagelijkse kost, daarom neemt het volk hun niet serieus. Wanneer de KPS harder gaat optreden zullen zij als vol worden aangezien. Hoop dat dit beeld snel veranderd.

  Sarie Torie


  Maak melding

 2. Het verbaasd mij steeds dat er zo vroeg in de morgen al botsingen tussen auto’s plaatsvinden!
  In Ned gebeurt dat ook wel (vooral) zaterdagnacht, dan is het een auto met 4a5 jongeren erin die na het uitgaan tegen een boom aanknallen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.