woensdag, juni 19, 2024
HomeNieuws uit SurinameTurks vliegtuig om Bouterse naar China te brengen aangekomen in Suriname

Turks vliegtuig om Bouterse naar China te brengen aangekomen in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Een vliegtuig van een Turkse luchtvaartmaatschappij is zojuist in Suriname aangekomen. Het gaat om KK6935 van de Turkse low cost-luchtvaartmaatschappij Atlas Global blijkt op Flight Radar 24.

De redactie van Waterkant.net verneemt dat dit het vliegtuig is waarmee de Surinaamse president Bouterse naar China vertrekt. Het vliegtuig vertrok eerder op de dag vanuit de Turkse stad Istanbul.

Eerder werd bekend dat Bouterse op maandag 25 november samen met zijn echtgenote en een grote delegatie naar China vertrekt voor een officieel staatsbezoek. De president en zijn delegatie vertrekken richting Beijing nadat hij de parade heeft afgenomen in Moengo.

Met hem reizen onder ander mee zijn echtgenote en de ministers Ydilz Pollack-Beighle (Buitenlandse Zaken), Stephen Tsang (Handel, Industrie en Toerisme), Antoine Elias (Volksgezondheid) en Stuart Getrouw (Justitie & Politie).

opening
Fernandes Express
Passion in concert

57 REACTIES
 1. Hoop voor het land Suriname, dat het onderweg van het radar verdwijnt, daar zal minder om gerouwd worden, dan eerdere vliegtuigen die van het radar verdwenen.


  Maak melding
 2. Het volk misleiden daar is deze regering héél goed in. Suriname is onafhankelijker dan ooit tevoren. Afhankelijk van leningen híer en daar. Hij gaat met een hele delegatie naar China waar is dit voor nodig. Staatsbezoek. Hoeveel bezoeken gaan Surinamers nog afleggen in China? Al die snoepreisjes kosten de gemeenschap klauwen vol geld. Onze Gezondheidszorg ligt letterlijk op zijn gat. Criminaliteit, roven, moorden, is aan de orde van de dag en Bouta gaat met een hele delegatie naar China. Hopelijk wijkt het vliegtuig uit richting Holland.


  Maak melding
 3. Opa en oma vinden het heel a nationalistisch en zeer vreemd dat op de onafhankelijksdag baas met vrouw en garde naar China gaan. Opa taki, met een chartervlucht natuurlijk op staatskosten. Oma taki, met garde en al no? Dang na behoorlijk monie a sa tja gwe foe stort na China. A kondre datie lai Amerkhan dalla no? Opa taki maar ai long to gi a decembermoorden proces tog? Een ding staat vast en duidelijk, zes maanden voor de verkiezingen, baas e go regel ooktoe wang vluchtroute likie Morales foe Bolivia. Oma taki, God molen draait langzaam maar zeker.


  Maak melding
 4. Yu dagoe

  Wie betaald deze shit!!!

  A kaolo mang dis no ab sjing ..of na drugs monie of na curruptie monie mik a ka mang go reis.

  Hopelijk a plain ontplof of a fadong!!! Dan zijn we een zieke dictator kwijt laat hij zn bitch ook meenemen dan is de cirkel rond.

  Bouta yu nanga yu ka famiri na wang koenoe ..dede na ka.


  Maak melding
 5. De Heer Desiree Delano Bouterse is de beste president van Suriname tot nu toe en is onze taak om hem als ware profeet van Ram.Krishna of Boedha te zien dus een avatar van Vishnu God.Lang leve onze goddelijke President Bouterse en mocht hij 100 worden.

  Hoogachtend

  Sunil Baldewsing Mahonielaan 44 Combe.


  Maak melding
 6. Wat kost dit geintje allemaal. Een president die geen gebruik kan maken, of wil maken van reguliere vluchten belast met volk met zijn dure reizen. Wanneer gaan de ogen open van het volk. Ik hoop op 25 mei, anders is het een verloren zaak.


  Maak melding
 7. Sunil Mahabiersieng. Toen Egypte een machtige wereld macht was voelde de koning , Farao zich ook als een god en onsterfelijk. Maar mijn almachtige God ‘JHWH heeft hem vernietigd met al zijn strijders toen ze achter de Israëlieten gingen. Binnenkort zal hetzelfde weer gebeuren. In het bijbelboek Daniël 2:44 staat ” In de dagen van de koningen zal de God van de hemel een koninkrijk oprichten dat nooit vernietigd zal worden. En dat koninkrijk zal nooit aan een ander volk worden overgedragen. Het zal al die koninkrijken verbrijzelen en er een eind aan maken. Als enige zal het eeuwig blijven bestaan ” Maar ik heb respect voor alle regeringen en autoriteiten. Het ligt niet aan mij om te oordelen. Daarom ben ik politiek neutraal. Odi odi brada.


  Maak melding
 8. Sunil Mahabiersing 25 november 2019 At 05:41

  De Heer Desiree Delano Bouterse is de beste president van Suriname tot nu toe en is onze taak om hem als ware profeet van Ram.Krishna of Boedha te zien dus een avatar van Vishnu God.Lang leve onze goddelijke President Bouterse en mocht hij 100 worden.

  Hoogachtend

  Sunil Baldewsing Mahonielaan 44 Combe.

  =============================

  Kunt u mij 8 voorbeelden van grote projecten geven die onderleiding van Bouterse zijn geslaagd ? Volgens u zou Bouterse een fantastische president zijn. Die 8 voorbeelden moeten dan geen probleem zijn. Uw reactie zie ik met belangstelling tegemoet.


  Maak melding
 9. Die man gaat heus wel een keer dood hoor. Ieder op zijn tijd.
  Wie weet gaan wij wel eerder dan hij.
  Heleboel namen zie ik niet meer hier die hun gal spuugden als het om Bouterse ging, misschien zijn ze de pijp uit, ik bedoel maar.
  Ik weet waar hij voor beschuldigd wordt, ooit zal iedereen verantwoording moeten afleggen.


  Maak melding
 10. Dit bezoek hoeft per definitie niet verkeerd te zijn. Alleen moet de president het volgende goed in zijn hoofd printen. Lees bericht van vandaag in een buitenlandse media:”” Australische premier verontrust over Chinese inmenging in nationale politiek””
  De Australische premier Scott Morrison maakt zich grote zorgen over aantijgingen dat China heeft geprobeerd een agent in het Australische parlement te krijgen. Dat meldde de Australische tv-zender Channel 9 zondag.Spion
  Een andere man, Wang ‘William’ Liqiang, claimt dat hij in Australië een spion is geweest voor China. Hij heeft samen met zijn vrouw en kind asiel aangevraagd in het land. China ontkent dat de man spion was en zegt dat de man een veroordeelde oplichter is.
  “”De banden tussen Australië en China zijn de afgelopen jaren verslechterd door beschuldigingen dat China zich bemoeit met binnenlandse aangelegenheden.””””


  Maak melding
 11. Prive 25 november 2019 At 05:40
  Niet zo negatief zijn he.. we zijn alle surinamers en ons leider gaat goede zaken doe in china

  ===

  Hoe dom kun je zijn…..PAARSE TROL


  Maak melding
 12. @Kemp.
  met $ 500.000 kom je niet in de buurt het zijn alleen al 60 vlieguren via Istanbul plus rust tijden. Dan is het de vraag of het vliegtuig in china blift of weer gewoon russische toeristen gaat vliegen naar Turkye. en de pres weer komt halen. dan komen er nog 20 vlieguren bij.

  reken rustig $ 10.000 / vlieg uur en nog wat voor de wacht en rusttijd die de bemaning van daag neemt en de rekening voor het vliegen alleen komt in de buurt van een $ 1.000.000 en dan nog de bijkomende kosten.

  De president kan nu wel ervaren dat een A330 200 beter is dan een B777 200.


  Maak melding
 13. Mensen met wrok wat je een ander toewenst gaat jij zelf voor boeten.
  Denk maar wat jij wens aan een ander als je in een vliegtuig zit of in je auto.
  Als je ernstig ziek wordt dan is het je smoel die de ziek maakt en niet de economische situatie of omdat ze iets meer op de ministerie kunnen jatten als rioolratten.
  Blijf in Nederland of Oprotten daarheen want ze pienaren in Nederland als kerkratten.
  Allemaal wonen ze in flats vol kakkerlakken.
  Degene die het goed hebben zijn hardwerkende.
  Ga werken dan heb je wat en niet parasiteren op de staat.


  Maak melding
 14. Turkije haalt Europa door het slijk deporteren terroristen gewoon.
  Ben blij dat Suriname voor China en Turkije kiest.
  Er zijn genoeg die bidden voor dit land dus niks wat uit Duits mond komt zal geschieden.
  Heb je een trauma van deze regering zoek een psychiater op want je bent een kwaadaardige ziekte aan het kweken elders in je lijf.
  Jij graaf een graf voor jezelf.
  Al gaat deze regering weg de zogenaamde redders komen om te jatten zoals ze dat gewend waren met ontwikkelingshulp.
  Noem mij een land op zonder schulden en 1 Surinamer met uitzondering van Sardjoe(de rijkste Hindoestaan) en Kirpalani dat zijn allemaal Hindoes.
  Ze zullen na verlies van deze regering nog meer uit bomen neerknallen die manja gaan stelen omdat ze liever van anderen gaan stelen dan gaan werken.


  Maak melding
 15. Ondanks het feit dat ik heel kritisch ben over Bouterse en zijn wanbeleid hoeft voor mij het toestel niet van de radar te verdwijnen of in zee te storten zoals door menigeen geopperd wordt. Prettiger zou ik het vinden als hij ooit terecht staat en veroordeeld wordt voor alle ellende die hij het land berokkend heeft. Deze reis naar China zal door de NDP tot groot succes gebombardeerd worden. Maar wij weten wel beter dat met de talloze en roekeloze leningen die men gaat afsluiten Suriname nog verder in de wurggreep van de chinezen komt te zitten. Je zou bijna hopen dat de piloten van het Turks vliegtuig geheim agenten zijn en linea recta naar Schiphol vliegen 😂😂😂


  Maak melding
 16. Kondremangs,
  Het vliegtuig moest eerst uitgerust worden met alle nierdialyse apparatuur voor zijn wekelijkse behandeling………hopelijk gaat DiDibri niet de pijp uit in Turkije of asiel aanvragen….hij moet hier in Su verantwoording afleggen voor zijn wandaden…….of fidie moet hem komen halen……………..
  TIME WILL TELL!!!
  NOBRUYA


  Maak melding
 17. Kondremangs,

  Herstel…China……of Turkije…whatever….mensenrechten worden in beide landen vertrapt…….DiDiBri is master daarin….
  TIME WILL TELL!!!
  NOBRUYA


  Maak melding
 18. Mensen doodwensen gaan we niet doen. Wil je dat zo graag? Wens je eigen mensen maar eerst dood. Wacht niet op een vliegreis. Dat hoeft niet. Wens ze gewoon ter plekke dood. Wens jezelf ook dood. Dat gaat men niet doen toch? Nou ,zo ook niet met je vijand. We praten niet over een terrorist of wat dan ook. Het kwade gaat je vandaag van dienst zijn en morgen je doodsvijand. Wacht rustig de komende tijd af. Gedraag je desnoods als een ijsbeer en kruip in je winterhol en kom tevoorschijn op 24 mei. Poets je tanden ,neem een douche en wacht dan op 25 mei. Wie weet, ben je misschien eerder opgeschrikt.


  Maak melding
 19. Lieve Mensen,
  Vergeet niet dat dit weer geleend geld is, waarmee alle kosten worden betaald door de Surinaamse overheid.
  De lasten zullen worden gedragen door toekomstige nakomelingen.

  LANG LEVE DE LOL $$$$$


  Maak melding
 20. Is een mooi gelegenheid om de berg Euro’s in te wisselen voor dollars. Wedden, naar zijn terugkeer koers omlaag, omdat er weer dollars zijn. Zaken gaan gewoon door in SU tot de verkiezing de Euro’s worden bij een van de Chinese Banken gestort ten behoeve voor de correspondence banken. Deel wordt in dollars weer meegenomen. Dus na terugkeer van Baas, gaat alles smooth in Sur. De AOV / pensioen gaat omhoog dus. Komt iedereen ten goede in SU.


  Maak melding
 21. Hahaha….die crimineel durft niet via Nederland naar China te reizen.Zo erg dat een vliegtaxi uit turkije moet komen om de crimineel te vervoeren.Sang ,de dictators helpen elkaar hoor in nood…hahaha…
  Slapen jullie verder surinamers..jullie worden genaaid elke dag door bouta en jullie merken het niet…


  Maak melding
 22. Nou Nina, dan ben ik blij, dat ik niet verstoken bent van informatie.
  Tenminste, ik kraai geen onzin dat het de staat hele niks kost.

  “Voor niks gaat de zon op” dat weet ik wel.
  Jij niet zeker???
  En als je toch zo zeker bent, dat het de staat niks kost, leg dit eens effe uit.


  Maak melding
 23. Met zulke “hulp” probeert die spleetoog Bouterse in te palmen. Ik hoop dat de Surinaamse bevolking gaat inzien, dat China langzaam bezig is om Suriname opdeze wijze in te palmen en het land communistisch te maken. Ook dit is een wijze van omkoping en er is maar een manier om het te voorkomen, nl volgend jaar in het stemhokje. Giod zij metons geliefd land. Wij willen toch niet andermaal in een slavernij belanden?


  Maak melding
 24. En alle posters: niemand is gerechtigd om een anderte doden en/of dood te wensen.Hoe goed of slecht iemand ook is. Het einde van een ieders leven ligt in de verborgeheid van de Almachtige God, die hemel en aarde geschapen heeft.Hoezeer je iemand ook hebt, een “deadwish” is aan NIEMAND toevertrouwd.


  Maak melding
 25. En alle posters: niemand is gerechtigd om een anderte doden en/of dood te wensen.Hoe goed of slecht iemand ook is. Het einde van een ieders leven ligt in de verborgeheid van de Almachtige God, die hemel en aarde geschapen heeft. Hoezeer je iemand ook haat of niet mag, een “deadwish” is aan NIEMAND toevertrouwd. er is een die gehaat mag worden,en dat is de “vader” van alle kwaad, satan, de afvallige die ons doet geloven dat hij macht heeft. Niet waar dus, zijn macht wordt hem door de mens zelf gegeven. zonder onze persoonlijke toestemming kan hij niets, want het is een tandeloze tijger en MISBRUIKT mensen om bepaalde dingen te doen.
  WEDERSTA hem, een ieder kan dat.


  Maak melding
 26. Alleen mensen met een vervuilde ziel kunnen anderen de dood wensen. Wie een kuil graaft voor een ander, kan er zelf in vallen, passen jullie maar op.

  Bouterse is 74, velen van jullie moeten die leeftijd nog zien te bereiken. I rest my case


  Maak melding
 27. Pe a moni de ?

  Bouterse gaat niet voor niets naar China en Cuba. Hij gaat zijn gestolen kapitaal en zijn onbezorgde pensioen veilig stellen ! De kans is nml reeel dat hij niet herkozen wordt. In dat geval heeft hij een veilig leven in Cuba waar niemand hem iets kan maken. Nog Europa nog Amerika nog de krijgsraad en nog Santokhi de sherrif gaat hem iets kunnen doen.

  Zijn vlucht scenario heeft hij al klaar staan voordat er uitspraak is !


  Maak melding
 28. Welja dat mag niets kosten, su is al leeg geroofd, nu nog even goed misbruik maken van de gelegenheid. Wat n lachertje. Waar staat die vent voor!!! Alleen grootheids waanzin. Wat n domme uitstraling, je zou je toch diep moeten schamen, en die voelt zich trots. Zo zie je maar weer, je kan heel ver komen zonder opleiding.


  Maak melding
 29. Een Surinaamse Plesident op staatsbezoek naar China met een Turkse vliegtuig.

  Het moet niet gekker worden. Hij zou zich toch diep en diep moeten schamen…
  Hoe de Plesident schaamteloos is is zijn aanhang een tikkeltje erger.


  Maak melding
 30. JK Je koning Willem Alexander ging op staatsbezoek naar het midden-oosten en vloog met de Emirates, zo schaamteloos en hij zou zich diep moeten schamen toch.

  kijk en dat is het verschil, geen enkele Surinamer kan het schelen hoe of met wie je koning heeft gevlogen. Maar jij maakt je druk hoe of met wie de President van Suriname vliegt, get a life of zoek een baan.


  Maak melding
 31. @Robert,

  Jullie houden ervan, om een land en een koning te vergelijken met Suriname.
  Beste Robert, de koning in Nederland heeft nog een regeringsvliegtuig, wat heeft jou Plesident hier in Suriname?????
  Hij heeft nog geen bakfiets om naar de stad te fietsen. Best Robert de koning in Nederland wordt óveral op de wereld met open armen ontvangen. Waar wordt jou Plesident met open armen ontvangen????
  Beste Robert, De koning gaat niet op staatsbezoek voor een Lening, om zijn land in de etalage te zetten. Jou Plesident wel!!!

  Dus kraai geen uit Nederland. Je vreet daar ook nog van de koning.


  Maak melding
 32. hehehe sangg Jojo goed op de hoogte … ist- pbm + china retour … $ 10000 p uur ex entourage…op zo n feestdag … AIRBUS 330 ( 300+ seats / 30000 kg vracht) ? nice :-p

  ps ex KLM toestel 2007-2014 🙂


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES