vrijdag, april 19, 2024
HomeNieuws uit SurinameEerste beeld van nieuw vliegtuig Surinaamse Luchtvaartmaatschappij

Eerste beeld van nieuw vliegtuig Surinaamse Luchtvaartmaatschappij

-

Does Travel - naar Suriname

Dit is ‘m dan, de nieuwste aanwinst van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM). Het vliegtuig, de PZ-TCU, is nu onderweg naar Frankfurt voor de laatste check en stickering. Op de staart komt nog het logo met Sabaku te staan, verneemt de redactie van Waterkant.Net. Het zou gaan om een Boeing 777-200. (foto: skyliner-aviation.de)

De introductie van dit toestel vindt half december plaats en het vliegtuig zal voor een periode van 24 maanden de vluchten tussen Suriname en Nederland onderhouden. Als alles goed verloopt kom daarna dan de B-787 Dreamliner.

De Boeing 787 Dreamliner is een widebody verkeersvliegtuig voor langeafstandsvluchten dat door de Amerikaanse vliegtuigfabrikant Boeing is ontwikkeld. 

Vorige maand besloot de SLM niet verder te vliegen met de huidige Airbus A340:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
  1. Dat SLM een nieuwe vliegtuig heeft is niet zo interessant. Vraag is hoe de maatschappij denkt te kunnen overleven. SLM is altijd nog duurder dan KLM en TUI Fly. Zie geen enkele reden om meer te betalen voor een retourtje AMS – PAR
    Je kan demonstreren tot je een ons weegt maar zonder visie ben je prooi voor anderen.


    Maak melding
  2. Lets Make Surinam Great Again

    Wir Shaffen Das
    Yess we can

    Ik hoop dat die naam zo blijft.. Surinam Air,,,

    En Geen SURINAME Airways als een ka boeller

    I COME FROM SURINAME IT KLINKT ZO HOMO
    ACHTIG

    I Come From Surinam …. dat bekt lekker


    Maak melding
  3. A340 of B777, met maar één toestel in je longhaul vloot kun je onmogelijk winst maken. Gelukkig dekt de Surinaamse regering nog altijd de verliezen af van Surinam Airways. De vraag is hoelang men daarmee nog wil doorgaan.
    Het is geen nieuwe machine is al 17 jaar oud.
    Is een lease bak .airbus was 21 jaar oud.😂


    Maak melding
  4. A340 of B777, met maar één toestel in je longhaul vloot kun je onmogelijk winst maken. Gelukkig dekt de Surinaamse regering nog altijd de verliezen af van Surinam Airways. De vraag is hoelang men daarmee nog wil doorgaan.


    Maak melding
  5. Men heeft gekozen voor de Amerikaans Boeing, een naar verluidt duurder toestel dan de Airbus terwijl SLM al met een Airbus toestel vloog. De grote vraag is waarom?? Is het omdat Bouterse de Amerikanen en Trump wilt paaien met het oog op een mogelijke vervroegde vrijlating van zijn zoon Dino die in de VSA een gevangenisstraf moet uitbrommen. Time will tell.


    Maak melding
  6. Waar zijn de werktuigbouwkundige technische mensen van de SLM gebleven?
    Een prominente vliegtuigmaatschappij hoort deze hoogopgeleiden in huis te hebben, die 24 uur klaar staan bij technische problemen en/of de nodige check up te doen. Zijn ze allemaal wijlen en worden geen mensen daarvoor in de plaats opgeleid ? Laat de SLM vooral op dit punt aktie ondernemen. Wanneer alles in het buitenland moet gebeuren heeft de SLM geen poot om op te staan. SLM blijft met deze houding afhankelijk van het buitenland. Leidt je eigen mensen op zodat
    je de expertise ook zelf in huis hebt.


    Maak melding
  7. @Boeboe bit Sjorie
    SLM Leased vliegtuigen en heeft zelf geen vliegtuigen meer. De aard van dit soort vliegtuigen vereist gecertificeerd personeel en het behoud van gecertificeerd personeel. Indien SLM Hoogwaardig onderhoud opleidt en certificeerd vertrekken ze zo naar een buitenlandse onderneming.
    SLM heeft meer dan 2 maal het aantal medewerkers per vliegtuig als KLM maar geen eigen onderhoudsbedrijf. Dat kan ook niet gezien de kleine vloot en de specialisatie. Lufthansa moet zelfs delen van haar onderhoud elders onder brengen vanwege specialisatie en omvang.

    @babylovesloly
    Een goed onderhouden vliegtuig wordt 40 jaar of ouder. Bij KLM kan men gezien het eigenonderhoud door vliegen tot een jaar of 30. Daarna gaan deze vliegtuigen naar vrachtmaatschappijen.
    KLM kan problemen beter opvangen omdat ze samen met partners in Sky team over een enorme hoeveelheid vliegtuigen (duizenden) en een nog veel groter arsenaal aan personeel kan beschikken. KLM kan haar vliegtuigen 14 uur per dag in de lucht houden. SLM gemiddeld nog geen 10 uur.


    Maak melding
  8. @lollylovesbaby….

    zeker met een roze bril van 3 eur / 25 srd… pot verwijt de ketel…. ga je maar eerst in fiets verdiepen voor je over vliegtuigen begint…fijne avond


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES