vrijdag, december 1, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist zonder rijbewijs rijdt 9-jarig schoolkind aan en vlucht

Automobilist zonder rijbewijs rijdt 9-jarig schoolkind aan en vlucht

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een 9-jarig schoolkind ligt in zorgelijke toestand in het ziekenhuis nadat ze afgelopen woensdag door een 22-jarige automobilist was aangereden en in een trens terecht kwam. Na de aanrijding omstreeks 07.00 uur aan de Katwijkweg, belandde naast de scholiere ook het voertuig met de autobestuurder in de trens. De bestuurder, Arnold P., kroop uit de auto en vluchtte.

Het kind dat gekleed was in een schooluniform werd door een moedige buurtbewoner uit de trens gehaald, meldt het Korps Politie Suriname. Zij was niet aanspreekbaar en is met een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. De scholiere is ter verpleging op de kinderafdeling van de ziekeninrichting opgenomen.

De man die geen letsels had opgelopen meldde zich binnen de wettelijke vier uren aan op het politiebureau. De autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde, blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.

Arnold P. is op woensdag 20 november door de politie van Santo Dorp in verzekering gesteld en voorgeleid, na overleg met het Openbaar Ministerie. De politie van Santo Dorp is belast met het onderzoek, aldus de politie. (Foto is uit het archief)

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

11 REACTIES
 1. Net zoals land en volk onverantwoordelijk wordt geregeerd, niet 100% land en volk bedienend, maar 70% eerst onszelfs verrijken, zo verwordt met de dag de attitude van menig paars verworden Suribabwaner.


  Maak melding

 2. Wat n lafaard zeg hy kon tenminste dat kind uit de trens gehaald hebben om erger te voorkomen.maar tenminste hft hy gevolg gegevn aan zyn geweten n zich gemeld by d politie in vergelyking mt de duivelse gewetenloze coalitieleden


  Maak melding

 3. Verkeerscrimineel Arnold P. moet voor tenminste 20 jaar achter de tralies verdwijnen.

  Deze Verkeerscriminelen gaan het moeten afleren door ze keihard af te straffen. Geen genade hebben voor deze laatste Planga fu a Kumakoisi.

  DNA; verander de wet binnen een dag zodat deze Beesten keihard gestraft kunnen worden.


  Maak melding

 4. Jammer te moeten constateren dat zoals het publiek gedraagt in het verkeer kenmerkend is voor het paarse gedoe in het land. Het wordt nu echt tijd dat het volk gaat inzien dat er einde moet komen aan de NDP zij zijn de schuld van dit alles in ons geliefd Suriname.


  Maak melding

 5. Deze jongeman heeft de scholier niet met opzet aangereden. Hij had gewoon domme pech.

  Ik heb zoals velen als jongeman ook weleens zonder rijbewijs gereden. Ik had gelukkig niet de pech als deze jongeman.

  Hij zal daar voor gestraft worden, belangrijk is dat hij ook spijt betuigt.

  Ik hoop ten zeerste dat de scholiere spoedig herstelt en geen blijvende letsel hieraan over houdt.


  Maak melding

 6. Dagelijks zie je dat er geen verkeersfatsoen is. Mensen hebben altijd haast. Elke straat wordt letterlijk als een racebaan gebruikt.
  Alle straten zijn levensgevaarlijk voor onze jeugd. De meeste straten verkeren in een erbarmelijke staat dat onze jeugdigen op straat moeten lopen waar het gemotoriseerd verkeer gebruik van maakt.
  Nieuw Charlesburg de hele straat wordt op nieuw geasfalteerd met gelukkig een loop en fietspad. Goed plan, maar de straat is Veel te smal gemaakt waardoor er zeker ongelukken zullen gaan plaatsvinden. De tegenliggers zullen elkaar gaan raken.
  Er moet zeker een doorgetrokken streep geplaatst worden. Niet dat dit zal helpen dat men zijn snelheid zal aanpassen aan het verkeer. Snelheidsborden en camera’s zal men zeker moeten plaatsen. De verkeerspolitie zal danook zichtbaar moeten zijn. Dat deze schorem een aanrijding heeft veroorzaakt verdient hij een flinke straf. 15 jaar achter de tralies en zetten om 24 uur per dag wasknijpers te maken. Er is genoeg hout.
  Hoop van harte dat deze kleine meid spoedig herstelt en lichamelijk niets overhoudt aan wat haar is overkomen.
  Het zal je kind maar zijn.


  Maak melding

 7. Met poging tot moord bedoel ik. En als je gepakt wordt zonder rijbewijs, auto direkt verbeurd verklaren, hetzelfde geldt bij dronkenschap inclusief6 maanden straf.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES