zondag, april 14, 2024
HomeFotoZojuist nieuw Moengo monument onthuld

Zojuist nieuw Moengo monument onthuld

-

Does Travel - naar Suriname

Dit is het nieuwe Moengo monument dat zojuist in het district Marowijne onthuld is. DC Kenya Pansa schonk dit monument aan de plaatselijke gemeenschap in verband met 44 jaar staatkundige onafhankelijkheid van Suriname.

opening
Fernandes Express
BODO Party

8 REACTIES
 1. @Pieter
  Dit heb jij heel goed verwoord het is inderdaad verfraaiing en geen monument.
  Het short bepaalde mensen aan een chronisch gebrek aan kennis. Het geld voor deze verfraaiing had beter gebruikt kunnen worden om de kokers te plaatsen zodat het volk minder last heeft bij een spatje regen dat alles niet onderwater loopt. De rioleringen moeten nodig aangepakt worden. Deze aktie is een zoethoudertje.
  Men doet hiervoor de raarste dingen.


  Maak melding
 2. @ pieter

  Een monument is een materieelobject die expliciet is gemaakt om een ​​persoon of evenement te herdenken, of die relevant is geworden voor een sociale groep als onderdeel van hun herinnering aan historische tijden of cultureel erfgoed, vanwege zijn artistieke , historisch, politiek, technisch of architecturaal belang. Kortom dit ontwerp (hoe simpel dan ook)valt dus degelijk onder de nummer monument. En uiteraard zullen de meningen hierover verschillen. Maar gezien het bovenstaande blijft het een monument .


  Maak melding
 3. Moengo is een derde wereld land geworden net als Albina. Als je vroeger naar moengo ging leek het alsof je in een ander land was. Netjes en schoon, goede hotels en een stabiele infrastructuur. Maar nu???? Dhr. Vervuurt is op een lafhartige manier om het leven gekomen, een gerespecteerde man die klaar stond voor anderen.


  Maak melding
 4. @peter r., verklaar je nader. Onder welk deel van deze definitie valt dit zogeheten monument. Wie zal er voor dit onding speciaal naar Moengo gaan. Het is niet de Sixtijnse kapel of de Eiffel toren. En in geen enkel opzicht is hier sprake van een artistiek product. Houd jezelf maar voor de gek, als ontwerper en vermeende kenner.


  Maak melding
 5. begrijpend lezen is ook een vak Pieter. maar goed;
  Als jij vindt dat het object geen monument is dan respecteer ik jouw opvatting.
  ik heb mijn punt in elk geval gemaakt. Een discussie voeren over wat jij vindt en wat ik vind is in deze daarom volstrekt onzinnig. Er is meer gelijk dan een eigen gelijk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES