Verkeersdode bij zware aanrijding tussen truck en personenwagen

7
Verkeersdode bij zware aanrijding tussen truck en personenwagen

Dit is over van de personenwagen, die vanmorgen betrokken was bij een zware aanrijding met een truck te Mariëndaal in Suriname. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat er daarbij een verkeersdode is gevallen.

Het is nog niet heel duidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Volgens de eerste informatie kwam de truck vanuit de richting Albina en de personenwagen vanuit de stad. Op een gegeven moment zou een van de voertuigen af hebben geslagen naar een inrit.

Daarbij werd de snelheid van het voertuig uit tegenovergestelde richting onderschat, waardoor er een frontale botsing zou zijn ontstaan. Beide voertuigen raakten daarbij van de weg.

De verkeersdode zou in de personenwagen hebben gezeten. De Surinaamse politie was ter plekke voor onderzoek. Zodra meer officieel bekend is van de politie zal dit bericht aangevuld of bijgewerkt worden.

UPDATE: Volgens het voorlopige onderzoek van het Korps Politie Suriname reed de 35-jarige truck chauffeur S.S. kort voor de aanrijding over de Oost-West verbinding, komende vanuit de richting van Moengo en gaande naar de richting van Meerzorg. De bestuurder van de personenauto reed over dezelfde weg en kwam vanuit de tegenovergestelde richting.

Gekomen ter hoogte van de Orleanekreek, beschreef de autobestuurder, de heer 50-jarige heer Naipal een bocht naar rechts om een inrit in te gaan, hetgeen betekent dat hij daarbij het rechtdoorgaand verkeer heeft doorkruist, met het gevolg de aanrijding. De personenauto bestuurder overleed ter plaatse aan de opgelopen letsels.

7 REACTIES

 1. De graafmachine kan niet in de bak geladen worden met de laad arm buiten de laadbak van de truck .
  De graaf machine moet in een dieplader geladen worden en dan gesleep worden naar de bestemming waar het afgezet word .

  Zo ook de pantser wagen van de militairen dat verongeluk van de week .

  Ik een vriend hij heeft een dieplader in Nederland gekocht het staat nu op de nieuwe haven .


  Maak melding

 2. Het is elk uur van de dag Russische roulette in het verkeer. Niemand is zijn leven zeker.
  Automobilisten, voetgangers die gewoon op straat lopen, fietsers en bromfietsers. De schoolgaande jeugd.
  Honden en katten alles wordt als het even kan doodgereden. Het harteloos, roekeloos gedrag en mentaliteit die er hier heerst is zo onmenselijk. Een leven hier is niets meer waard. Het is meer een ieder voorzich en God voor ons allen. Dit asociaal gedrag is heel erg.

  Sarie Torie


  Maak melding

 3. Nogmaals als jij je aan de verkeersregels houdt geen vuiltje aan de lucht.
  Mijn mond valt open van verbazing hoe sommige alle regels aan hun laars lappen.
  Het verbaast me niet als ik dit lees.
  Gelukkig ben ik niet vaak in het verkeer, bus de of lijn 11.
  Zonder schande rijden auto’s op het fietspad, maar wat een ellendelingen en het zijn 9 van de 10 dezelfde gasten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.