Vrouw in terreinwagen rijdt Jennely’s Foodhouse binnen

10
Vrouw in terreinwagen rijdt Jennely's Foodhouse binnen
Foto's (c) Jennely's Foodhouse

Het was even schrikken eergisteren aan de Verlengde Mahonylaan. Daar reed deze terreinwagen Jennely’s Foodhouse binnen. De bestuurster zou in paniek zijn geraakt en kwam daardoor met haar auto in de zaak terecht, meldt het restaurant zelf op Facebook.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. “Bedankt voor de bezorgdheid, vele klanten van ons zijn komen vragen en zeker ook gebeld om te vragen of alles goed met ons gaat, want ze hebben een foto gezien op Facebook” aldus het bedrijf op Facebook, dat zegt normaal open te zijn voor heerlijke broodjes en warm eten.

Doordat het voertuig naar binnen reed raakten wel delen van het interieur zwaar beschadigd. “Alles gaat goed met ons, alleen hebben we schade opgelopen. Jammer genoeg is onze cooler waarin onze lekkere esteler, fruitbak, salade enz. zit zwaar beschadigd” is te lezen op de pagina.

Het bedrijf benadrukt dat het een ongeluk was en dat de bestuurster, die zelf ook niet gewond is geraakt, heel erg geschrokken is.

10 REACTIES

 1. Ze schrok, ze hoorde dat er parkeermeters geplaatst gaan worden over 10 jaar en begon alvast een free parking plek te zoeken.

  BTW, zijn deze er al. Een jaar of 8 geleden waren hiertoe plannen


  Maak melding

 2. Wat een vreemde manier van lekkere broodjes halen. Surinaamse broodjes altijd lekker, met Pom of kabeljauw en ook in Amsterdam zuid-oost vind ik ze. Nou misschien is die lieve bestuurster afgeleid van die lekker geur😍.


  Maak melding

 3. Mooi en de auto gewoon daar geparkeerd laten staan. Een nostalgische gezicht voor de nieuwe klanten. En hopen dat de verzekering de boel heel gauw laat opknappen. Dit wordt een hele lange rekening.


  Maak melding

 4. Het ergste is dat mevrouw echt een grote auto rijd waardoor ze meer schade veroorzaakt. Inplaats dat ze een mooie kleine bescheiden auto rijdt zoals een Vitz, dan viel het niet zo op. Maar ik snap haar wel…..wat een oude pantserwagen kan , kan ik ook!


  Maak melding

 5. Zomaar en waardoor in paniek geraakt? Waarschijnlijk had ze haar hoge hakken of schoenen uitgetrokken. Tijdens het plotseling remmen kwam een schoen onder het rempedaal.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.