maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerslaafde man mishandeld en huis in brand gestoken

Verslaafde man mishandeld en huis in brand gestoken

-

Does Travel - naar Suriname

Deze 39-jarige Nickeriaanse man is afgelopen dinsdag ernstig mishandeld door een aantal onbekende Engels sprekende mannen. Zij vroegen hem naar werk en toen hij hen dat weigerde hebben zij hem mishandeld en vervolgens zijn huis in brand gestoken. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

De politie van Nickerie werd in de vroege ochtend van dinsdag 19 november ingeschakeld voor een woning brand aan de R. Rajaramweg. Bij aankomst op het adres stond de uit hout opgetrokken hoogbouw woning in lichterlaaie. De Surinaamse brandweer kon slechts nablussingswerkzaamheden verrichten.

De bewoner en slachtoffer, volgens de politie de welbekende drugs- en alcoholverslaafde Mohamed W. werd ter plaatse aangetroffen. Hij verklaarde dat het huis niet was aangesloten op het elektriciteitsnet. Verder gaf hij aan dat hij bezoek kreeg van enkele onbekende Engels sprekende mannen. Zij vroegen hem naar werk en toen hij hen dat weigerde hebben zij hem mishandeld en vervolgens zijn huis in brand gestoken.

Een buurtonderzoek leverde niet het gewenste resultaat op. Mohamed werd voor medische behandeling overgebracht naar het Mungra Medisch Centrum (MMC).

De afdeling Forensische Opsporing van regio West is belast met het onderzoek, meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Mij werd in de aanloopfase, van de onafhankelijkheid en op 25 november 1975, met heelveel woorden, vertelt dat Suriname, de plek wordt, van wat ze het paradijs noemen. De hoop groeide in elk van ons en bloeide op de vleugels van de soevereiniteit.
  Niet lang daarna begon de Leugens, zich te
  vermenigvuldigen en de waarheid te verwoesten .

  Ik kwam van de ene verbazing in de andere terecht.
  Op een wandeltocht in Suriname, leerde ik naar beneden te kijken.Ik kwam erachter hoe belangrijk mijn voeten waren. En kreeg vanzelf belangstelling voor het werken, om in mijn levensbehoeften te voorzien en niet aan te leunen op de beloofde toekomst.
  En wat er nu gebeurt, in Suriname, verbaast mij niet.
  Samen met mij, weten velen niet hoe het met Suriname, zal aflopen! Ik hoop en wens dat het niet noodlottig wordt.
  Volgens mij zit er een kern van waarheid in wat Stef Blok zei. Maar dat geldt, puur voor mij.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES