vrijdag, april 19, 2024
HomeNieuws uit SurinamePresidentiële onderscheiding voor Surinaamse bondscoach Dean Gorré

Presidentiële onderscheiding voor Surinaamse bondscoach Dean Gorré

-

Does Travel - naar Suriname

De bondscoach van het nationaal elftal van Suriname, Dean Gorré, heeft vanmiddag een presidentiële onderscheiding uit handen van de Surinaamse president Bouterse ontvangen. Gorré is benoemd tot Officier in de Ereorde van de Gele Ster.

De Ere-Orde van de Gele Ster is een Surinaamse orde van verdienste. Deze ridderorde werd ten tijde van de onafhankelijkheid van Suriname in 1975 ingesteld om de Orde van de Nederlandse Leeuw en de Orde van Oranje-Nassau te vervangen.

De orde wordt voor verdiensten voor de staat en het volk toegekend en wordt ook aan vreemdelingen verleend. De Surinaamse president is de Grootmeester van de orde.

Gorré krijgt de onderscheiding voor al het goede werk dat hij met het nationaal elftal van Suriname, NATIO, heeft verricht. Onder zijn leiding haalde Suriname deelname aan de Concacaf Gold Cup.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
 1. Goede prestatie van de bondscoach maar om nu al een onderscheiding te geven is veel te vroeg. De echte uitdagingen voor het Surinaamse elftal volgen nog.

  De president geeft de onderscheiding alleen om mee te liften op het succes van het elftal. Met de verkiezingen in aantocht probeert de NDP een ieder te misbruiken


  Maak melding
 2. Het is niet dat ik Gorre deze onderscheiding niet gun..maar valt mij wel op dat voor elk wisje wasje er een onderscheiding komt..ze gaan als warme broodjes over de tafel…wat is het dan nog waard????


  Maak melding
 3. Wel een mooie eerste stap op weg naar succes (vasthouden). Promoveren naar de A divisie en meedoen met de Gold Cup. Felicitaties aan de staf , de SVB en natuurlijk de jongens van NATIO. Proficiat Dean Gorré.


  Maak melding
 4. Zoveel mensen worden door de president, terecht of onterecht onderscheiden dat de onderscheidingen waardeloos beginnen te worden. Een niets zeggen ding. Goedkoop schoren, zonder dat het al te veel geld kost. Zo ook de toekenningen van Nationale feestdagen. Nu je toch bezig bent strooien kan je die dag dat Suriname de Gold cup heeft gehaald ook tot een nationale feestdag roepen. Jij blij en de domme paarse massa blij.


  Maak melding
 5. De presidentiële onderscheidingen in Suriname zijn evenveel waard als de belofte van de Misdadige Moordenaar Desiré Delano Bouterse:” ik ga de koers droppen … gelooft u me”!!!!


  Maak melding
 6. onderscheidingen waardeloos mensen hou toch op onderscheiding is erkenning voor
  Dean Gorré altijd zo negatief gaat hier niet om ndp vhp nps of abp maar puur om dean wat hij voor su heeft kunnen Doen rot nu toe en wat hij hooplijk kan doen
  Raak iederkeer weer in een pilletje van politiek gelul gaat om sport en wat hij heeft kunnen Doen


  Maak melding
 7. Kondremangs
  Sorry Dean. ….je vader Frank, die prediker is aan de Langagrasi straat, zal dat niet leuk vinden. ….want hij houdt niet van DiDiBri. ….
  Weinaldum heeft meer principes dan jou. …sjene mi boi. …
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES