dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBuurman die slapende vrouw wilde misbruiken zegt dat het komt 'door boze...

Buurman die slapende vrouw wilde misbruiken zegt dat het komt ‘door boze geesten’

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft een 32-jarige man aangehouden die zijn buurvrouw pobeerde te misbruiken, terwijl ze aan het slapen was. Volgens zijn eigen verklaring is hij bezeten door boze geesten. Via de duivel zouden zij hem geroepen hebben om seks te bedrijven met de buurvrouw, verklaarde de man aan de politie.

De eveneens 32-jarige buurvrouw deed aangifte tegen de man, Quincy S. Volgens verklaring van de aangeefster was zij omstreeks 14.00 uur alleen thuis en begaf zich naar haar slaapkamer. De jonge vrouw die naakt en bedekt met een deken was gaan liggen, viel toen in slaap. Op een bepaald moment voelde zij iets branden aan haar geslachtsdeel meldt de politie.

Zij keerde zich om en zag haar buurman naast haar liggen. Zij schrok en stond direct op van het bed en vroeg haar buurman wat hij wilde. Quincy gaf geen antwoord, maar stond met bloot bovenlijf, een gezakte broek en een stijf geslachtsorgaan naar haar te kijken. Hierdoor schreeuwde zij om hulp.

Haar vriend die haar zoontje van school was gaan afhalen, kwam op dat moment toevallig thuis en schoot haar te hulp. Zij hield hem het gebeurde voor, waardoor de vriend de buurman vroeg de woning direct te verlaten. Hierna deden zij het politiebureau aan voor het doen van aangifte.

Quincy werd opgespoord en op zijn woonadres aangehouden. Hij is door de politie van het bureau Flora na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

21 REACTIES
 1. Na baas fasi, a no mie tog, eeh na takroe sani. Ondertussen lijden onnoemelijk veel paarse paria’ s letterlijk en figuurlijk nachtmarrie’ s hoe dagelijks rond te kunnen komen zonder misdadig of crimineel te verworden als baas, zoon en pleegzoon.


  Maak melding
 2. Dus die dame slaapt naakt in bed…

  Laat die dame het huis gewoon open en bloot als ze ook naakt in bed gaat slapen…

  Als het een kwade geest is die buurmannetje in bezit heeft genomen dan heeft die wel een super speurneus voor naakte dames…


  Maak melding
 3. Het heeft er de schijn van dat met het vorderen van de leeftijd van de pikin ingi boi hij zijn bakroe’s steeds minder in de hand heeft.Ze worden overal gezien en anderen worden er door bezeten.


  Maak melding
 4. Deze gore smeerlap liegt alsof het gedrukt staat. Hij moet zeker de bak in voor huisvredebreuk. Ménsen moeten hun deur altijd goed op slot doen. Deze vuile rat is hondsbrutaal. Soms vraag ik mij af wat sommige rioolratten van zichzelf dat elke vrouw ze wil. Voor haar geluk kwam haar man op tijd thuis.


  Maak melding
 5. Nou je mag slapen hoe je wilt het is jou huis winsi ie wani waka nanga soso skieng ini ju oso mag wel a no musu hati no wang sma de buirman is vrijpostig waarom is hij niet bezeten dat hij zn penis een flinke snee moet geven maar wel fu go na buurvrouw….soso rommel ai leg uit..ziek mens


  Maak melding
 6. Maar buurvrouw. Hoelang zou je vriend weg blijven als hij je kind van school haalt. Want ik snap die naakt in bed niet als je weet dat je kind zometeen thuis komt. Een ieder zn ding. Maar Ik hoop niet dat het kind naakte mama dan gaat begroeten of wil je me zeggen dat je kind thuis komt en hij mag je niet gaan begroeten terwijl je gewoon thuis bent . Wan san ne klop dja. Ze voelde iets branden na ing mindri futu maar buurman stond nog naast t bed met broek op de knie.. en als je als vrouw bv alleen thuis bent en je wil naakt lopen etc zou je dan de deuren niet op slot doen.. en vriend nu fit nanga mang srefi gewoon weg gestuurd 🤣🤣🤣ik zie al wat er in mijn huis zou gebeuren als zo iets zich had voor gedaan. 🤯🤪🤕🤕🏥🚑🚑
  Wel hoe dan ook buurman mocht niet ongevraagd in der huis maar de rest is vaag. Of heeft buurman stille hint gekregen🤔🤔 maar omdat vriend kwam ….


  Maak melding
 7. verbaasd me dat de echtgenoot de man niets deed want is na mi a mang foetoe bing sjatoe bijvoorbeeld

  Op een bepaald moment voelde zij iets branden aan haar geslachtsdeel
  Vraag me af wat zo kon branden?


  Maak melding
 8. Mm dit lijk een breed scala aan uitleg die ik niet snap en begrijp
  Dit is waarschijnlijk zelfs benoemd schrijver .
  Buurtbewoner verkracht door buur man klaar maar heel dat ding beschreven als of men daar daar was en ook nog dat ander grapig over doen zal je zus over komen zeg waw


  Maak melding
 9. De houding/reactie van de partner snap ik niet. Als ik een vent was zou ik de buurman eerst goed te grazen nemen , t huis waar hij niks te zoeken had, uit gooien, en daarna naar de politie stappen voor aangifte te doen . Action first , ask questions later.


  Maak melding
 10. Blijft een raar verhaal toch. Vrouw ligt naakt in bed. Buurman toevallig in de buurt, gevraagd of ongevraagd huis betreden. Partner eenmaal thuis, ziet de man en verzoekt hem alleen om weg te gaan. Eerste reactie in zo’n geval is toch direct yu wan bos a man ede panya…
  Hij heeft zijn vrouw inmiddels zeer zeer zeer onzedelijk betast helemaal tot in haar bed…


  Maak melding
 11. Zoals we hier gewend zijn van de forumleden hier, wordt de persoon die een ander beschuldigt van aanranding of verkrachting niet geloofd. Om het in nette bewoordingen te houden.
  Mijke bijv begint al te roepen dat iets niet klopt. En nog meer verdachtmakingen. Heb je het over jezelf soms? Zoals de waard is!
  Hongkongfree is van mening dat je niet naakt in je huis mag lopen, respectievelijk niet naakt in bed mag gaan liggen om te dutten of te slapen.
  Een aantal snapt niet dat de vriend van de onzedelijk betaste vrouw, niets heeft gedaan.
  Hij gaat met z’n vriendin naar het bureau, ze doen aangifte en zegt erbij dat hij hem een pak slaag heeft gegeven.
  Sure, nee, ik heb hem vriendelijk verzocht het huis te verlaten, ik heb hem zelf een paar slippers geleend. Ik heb hem niet eens aangeraakt. Hij viel zelf en brak zijn kaak en verloor wat tanden, hij struikelde over die boze geesten.
  Welke dwaas gaat iets anders zeggen.
  Natuurlijk; mie no fas a mang
  Aangezien jullie alleen lulverhalen ophangen voeg ik er 1 aan toe, maar dan vanuit ander perspectief.
  Deze vrouw was om 6 uur ’s ochtends begonnen met haar werk tot 1 uur. Half 2 was ze thuis,nam een bad. Vriend gaat kind halen van school. Buurman heeft dit al zo vaak gezien.
  Vrouw is kapot van het werk en gaat een dutje doen, want om 6 uur moet ze naar haar tweede baan. Man zit de hele dag thuis. Normaliter komt vriend niet gelijk thuis als hij kindje van school haalt, ook dit weet buurman.

  Speciaal voor Mijke, lees nog een keer het artikel.
  Je stelt iets stompzinnig namelijk,……. maar buurman stond nog naast t bed met broek op de knie.. LEES voordat je onzin opschrijft.
  In het artikel staat
  Zij keerde zich om en zag haar buurman naast haar liggen


  Maak melding
 12. Ja, is veel sensatie, leedvermaak, vooroordelen, racisme, discriminatie en veel politieke tirades.

  Zolang de poort tot comments open blijft zullen wij allen blijven reageren.

  Niemand word gedwongen om de artikelen te lezen en comments te geven.

  Ondervind u last en ergernis daarvan. Dan is dat uw eigen keus…


  Maak melding
 13. Ik had gemeend niet meer te reageren en ook de reacties niet te lezen. Maar jah….de macht der gewoonte…
  Anyways…ik wil alleen 1 ding zeggen:
  @HongKongFee;
  Van de weinige keren dat ik de reacties heb gelezen, ben ik ALTYD eens met u. U bent, volgens mij, de enige hier die ooit iets zinnigs zegt. Goed zo en ga zo door!


  Maak melding
 14. Nooit laat de boze geesten ze werken, maar maar op sex beluste Klootzakken.
  Buurvrouw was in diepe rust in de middag niet te geloven.
  Ze voelde branderigheid tussen haar benen, maar na ja😒


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES