Automobilist die door militair met stoeptegel in coma was geslagen overleden

21
Bestuurder die door militair met stoeptegel in coma was geslagen overleden

De automobilist die iets meer dan een jaar geleden door een militair met een stenen stoeptegel tegen het hoofd werd geslagen en daarna in coma raakte, is overleden. De redactie van Waterkant verneemt dat de man, zestiger Mitra Nanhkoesingh, nooit uit coma is geraakt en gisteravond is overleden.

Nanhkoesingh kreeg op 28 oktober 2018 ruzie met de militair Sevanio Geldorp. Op beelden van een dashcam, die ook hieronder te zien is, werd het fatale moment vastgelegd. Te zien is dat Geldorp tot tweemaal toe met de steen op het hoofd van Nanhkoesingh, die zelf een houwer in zijn hand heeft, slaat. Nanhkoesingh liep door de klappen grote hersenschade en ernstige hersenletsel op.

De militair vluchtte vrijwel meteen op zijn scooter maar werd niet lang daarna aangehouden. Hij gaf steeds aan dat hij handelde uit zelfverdediging. Dat wordt echter tegengesproken: het slachtoffer Mitra Nanhkoesingh zou pas uit de auto zijn gestapt met de houwer, nadat de militair het linkervoorportier had opengemaakt en een steen naar binnen had gegooid. In het filmpje is ook te zien dat Nanhkoesingh pas iets doet na een paar klappen te hebben geïncasseerd.

Militair Sevanio Geldorp werd, voordat hij op 10 mei voor de Krijgsraad moest verschijnen, vrijgesteld door de rechter-commissaris. De vervolgzitting zou op 14 juni zijn, maar daarover is niet veel bekend. De militair zou nu nog steeds op vrije voeten zijn.

De beelden van het voorval:

https://www.facebook.com/Waterkant.Net/videos/258651344845707/

21 REACTIES

 1. Fucking levenslang opsluiten. Je ziet duidelijk dat Nanhkoesingh telkens wegloopt. Ondanks dat hij een houwer in z’n hand had. Surinamers zijn beestachtiger geworden helaas.


  Maak melding

 2. Het is duidelijk dat we in een tijd vol geweld leven net als de tijd vòòr die vloed. Genesis 6:13 ” Daarna zei God tegen Noach: ‘ik heb besloten een eind te maken aan het leven van alle mensen , want door hen is de aarde vol geweld ” Tegenwoordig zien we dat zulke gruweldaden over heel de wereld plaatsvinden.


  Maak melding

 3. Je bent een echte DEVIL dat wens je niemand toe liever ie taki Gado sa sabi want je loopt ook over straat luku boeng sang boeng gi eng sa boeng gi ju toe grontapoe DEVIL


  Maak melding

 4. Die militair is net als zijn baas een moordenaar geworden. Moord, drugs en roof dat na ndp tja kong, dankzij alle dwaze ddb billelikkers en vereerders.


  Maak melding

 5. Verhitte gemoederen. De daad van de gozer met de stoeptegel is absoluut niet goed te keuren. Ik snap ook niet waarom men een houwer meeneemt in de auto. Dat belooft niet veel goeds ook al zou het om zelfbescherming gaan. Maar de dader is helemaal amok geslagen. Nog erger wordt het als blijkt dat hij een militair is. Een militair die zo tekeer gaat is het beroep niet waard. Zomaar en fu noti ye go kir’ wan man. A no front i de dan ye go prei gangster. Wegwezen!


  Maak melding

 6. Verhitte gemoederen…pakiratigri, je moet van deze site wegblijven. Je probeert een ieder hier in verwarring te brengen met die nonsense die je hier elke keer probeert te verkondigen.
  Bovenstaande heeft niets met verhitte gemoederen te maken. Dit is gewoon doodslag en wat mij betreft moord met voorbedachte rade.


  Maak melding

 7. @Sabaku,

  Het spijt me ontzettend dat ik geen gevolg kan geven om weg te blijven van deze site. Wie weet ,na de verkiezingen van 25 mei 2020. Jij geeft jouw mening en ik de mijne. Waar in het bericht staat dat ik de daad goedpraat? Jij geeft aan dat het moord was met voorbedachten rade. Dat lijkt me stug. Er was geen planning vooraf. Deze dader heeft op dat moment gereageerd. Hij wist niet wat hij op zijn pad zou tegenkomen. Ik praat zijn daad helemaal niet goed. Wat ontgaat je precies? Er moet toch wel sprake zijn van mensen die verhit raken? Dat zie je toch op de video? Wat is jouw punt precies? Je mag zich aan me ergeren. Jouw goed recht. Ik heb niets te maken met je. Ik reageer aan de hand van wat ik zie en ervaar. Dat jij dat niet leuk vindt is verdomd jammer voor je. Je gaat helaas voorbij aan het recht van vrije meningsuiting. Bovendien heb ik de indruk dat je me totaal verkeerd begrijpt. Nogmaals, het is jammer voor je. Pakiratigri no e seki en hij gaat vrolijk door. Ik hoop wel dat jij een beetje wijzer en geduldiger wordt. Jij raakt namelijk ook verhit. Oké witte vogel?


  Maak melding

 8. “Talk Right 23 november 2019 At 13:44
  Jammer dit, maar ik denk bijna dat hij die donkere man racistisch bejegend heeft, zoals het de gewoonte van deze groep is. Ja, dan slaan de stoppen door en kan niets of niemand je tegenhouden.”

  Ai boi, het moet in je inborst zitten. Om iemand om wat voor (F) reden dan ook, zodanig toe te takelen dat deze uiteindelijk komt te overlijden. Lijkt wel het gevalletje op de vlucht doodgeschoten!

  Ik zeg opvoeding…normen en waarden.


  Maak melding

 9. Zelfverdeging voor Geldorp. Laat mij niet lachen meneer de militair. Surinamers zijn hard, wreed, onmenselijk, hebzucht en meedogenloos geworden. Is toch verschrikkelijk? Vanwaar dit alles? Zal het komen door DDB? Ik heb in mijn jeugd dingen gezien en meegemaakt, maaarrrr, tegenwoordig? Bah, vreselijk.


  Maak melding

 10. Dit is doodslag..wat mij verbaasd is dat deze moordenaar gewoon op vrije voeten loopt!!!

  Zo ziet men maar weer wat voor rechten men heeft als je aangevallen word met dodelijk gevolg, stel dat hij niet was vast gelegd met camera dan had niemand hem gekend!

  Waarom heeft justitie deze man laten lopen!!!!

  Of heeft dit weer met politiek te maken?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.