woensdag, april 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVluchtende inbreker neergeschoten na negeren waarschuwingsschot

Vluchtende inbreker neergeschoten na negeren waarschuwingsschot

-

Does Travel - naar Suriname

Een inbreker die gisteren vluchtte en een waarschuwingsschot negeerde, is door de Surinaamse politie neergeschoten. De 41-jarige man werd twee keer geraakt in zijn onderrug meldt de Surinaams krant Times of Suriname vanmorgen.

De politie kreeg een melding van een inbraak aan de Mandolinestraat. Toen zij daar aankwam was de inbreker in kwestie gevlucht. De politie trof hem iets verder aan met een mes in zijn hand en sommeerde de man om te blijven.

Toen hij dat bevel negeerde en wegrende werd er een waarschuwingsschot gelost. Ook dat werd door de inbreker genegeerd waardoor de politie genoodzaakt was gericht te schieten.

Volgens de krant gaat het om een bekende van de politie. Hij is opgenomen in het ziekenhuis.

Het officieel bericht van het Korps Politie Suriname:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

24 REACTIES
 1. Om Suriname te redden moeten inbrekers doodgeschoten worden.
  Hierdoor kan toerisme inkomsten verhoogd worden.

  Opname in ziekenhuis kost het land veel geld.


  Maak melding
 2. Deze gaat voor een tijdje niet eens kunnen lopen.Zijn loopbaan als dief is ten einde.Hopelijk kan hij met SRD 325 p/m uitkomen.Dat is bedrag dat invaliden in Sur.van de regering krijgen.


  Maak melding
 3. Inbraak plegen is een groot risico. Eventuele bewoners kunnen je een halt toeroepen . De politie kan je onderscheppen. Wanneer het zover is , is het maar de vraag of je een plan B hebt. In dit geval kennelijk niet. Plan B kan namelijk nooit inhouden dat je alles aan je laars lapt en het op een hollen zet en eventjes tussendoor twee kogeltjes als dessert krijgt.

  Alles in drievoud. De nodige tijd in het ziekenhuis onder bewaking. Daarna de overplaatsing naar een huis van bewaring in afwachting van het vonnis en een tijdje brommen. De laatste periode is wanneer je weer op ‘vrije voeten’ bent. Op vrije voeten , nou, dacht het niet. Je gaat verminkt door het leven. Je bent al 41 jaar en hoe ga je volledig herstellen van twee kogels in de onderrug. Wat voor toekomst heb je nu? Was het de moeite waard? Nu ,voor het geval je kleinkinderen hebt of krijgt, moet je maar een aannemelijk verhaal zien te verzinnen waarom je in een rolstoel zit of voorovergebogen loopt. Echter ,ook deze mensen kunnen nuttig zijn voor de maatschappij. Met een beetje omscholing kunnen ze bijvoorbeeld voor de klas verschijnen en de jeugd voorhouden dit soort dingen niet te doen. Iemand als Mike Tyson heeft ook in het gevang gezeten en zich herpakt en is een stralend voorbeeld.


  Maak melding
 4. Goed zo meneer agent. N est time, gerichter schieten. Opruimen deze bandieten. Go wroko, stronterij, lopen inbreken, komen ze in je territorium, om je ook nog te mishandelen of te doden.
  Opruimen deze boeven en rovers.


  Maak melding
 5. Waarom (bepaalde) Surinamers er zo op geilen dat mensen moeten worden doodgeschoten od de doodstraf moeten krijgen, is mij een raadsel.
  En daarbij wordt vaak het argument gehanteerd, dat de staat medische kosten of kosten van levensonderhoud (in geval van een gevangenisstraf) bespaart. Jullie lijken verdomme wel Hollanders die vaak ook alleen maar naar het kostenaspect kijken.


  Maak melding
 6. @Ray van 12.41
  Hier is het neerschieten van een boef door de politie gerechtvaardigd.rest nog de boef voor de rechter te sleuren die hem straf zal opleggen.Zo hoort het.
  Bye the way,met het dood neer knallen van boeven ruim je de criminaliteit niet op okay.Blijf binnen de boeken van recht en wet.en gebruik aub ern ander nickname.


  Maak melding
 7. @get a life.
  Zo denken wij in Nederland helemaal niet.Een crimineel doodschieten wordt In Nederland tot op de bodem onderzocht.Geen enkele agent komt er zo maar meeweg.


  Maak melding
 8. @percival
  Ook het doden van een burger wordt tot op de bodem uitgezocht in Nederland en de dader(s) worden berecht en moeten hun straf uitzitten.
  In Suriname wordt er niet altijd tot de bodem uitgezocht (Gooding e.a.) en de dader(s) worden niet achter slot en grendel geplaatst (moordenaars van de december moorden)

  @Get a life
  Hoe zorg je dat een vreedzame burger kan blijven genieten van zijn leven na werktijd en kan rusten om weer aan het werk te gaan?
  Wat denk je dat het de samenleving kost om de zogenaamde criminelen niet op te ruimen.
  Kijk maar naar Nederland ja daar moeten ze bezuinigen op politie en recherche waardoor de criminelen terrein blijven winnen.

  Hebben jullie een oplossing voor deze ziekte?


  Maak melding
 9. Top, leuk geen energie verspillen door achter hem aan te rennen.
  Het is bijna eind van het jaar dus hij wilt dit jaar royaal afsluiten.
  Ga werken lummel, hoop dat dat nog gaat lukken als hij niet in een rolstoel beland.
  Ja natuurlijk is hij een kind van een moeder maar als hij mij met een mes had bedreigd en nog erbij verkracht dan kan het me niks schelen dat hij kreupel wordt.


  Maak melding
 10. Rommel op met alles wordt in Nederland tot op de bodem uitgezocht.
  Dat is voor de goede vrede alleen als het wit is natuurlijk.
  Dus zwarte houden jullie jezelf voor de gek slaap/droom maar lekker verder.
  Een zwarte of allochtoon is opgeruimd staat netjes.
  De meeste SurNeds die hier reageren doen alsof ze op handen worden gedragen daarom verlangen ze om in Suriname te komen wonen maar met een uitkering lukt het niet.


  Maak melding
 11. Voor vrede, gastvrijheid, veiligheid en tevredenheid, hebben wij samen onze stem gegeven aan een leider. Dat het anders verloopt, zien wij het wereldwijd. Wat doe je eraan? Hopen dat de wereldleiders, eindelijk ziet dat het zo niet verder kan. Als één dag alle oorlogen stopt. Dan kan de halve wereld, een jaar lang in vrede leven. Ik kan het gigantische fout hebben.


  Maak melding
 12. Goede actie van de Politie. De NDP is toch de beste regering die Suriname ooit heeft gehad.

  Als alle regeringen voor NDP zo goed waren, zou de situatie in Suriname anders zijn.

  We zijn op de goede weg, maar het wordt een lange weg.

  Hou Hoop levend, dan komt het wel goed met Suriname !


  Maak melding
 13. Wij zijn op de goede weg!
  Alleen het einde van de weg die Suriname, is ingeslagen, kent geen einde. Het is alleen maar hopen. Het is alleen jammer, dat die hoop, alleen maar een hoop ellende is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES