Politie zoekt Chinese winkelier die doorreed na zware aanrijding

13
Politie zoekt Chinese winkelier die doorreed na zware aanrijding

De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de 46-jarige verdachte Wu Zhifen. De man wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan het doorrijden na een aanrijding met zwaar lichamelijke letsel te hebben veroorzaakt in het district Paramaribo.

Volgens het Korps Politie Suriname is hij geboren op 25 juni 1973 te China en heeft hij geen vaste woon- of verblijfplaats in Suriname. Volgens bekomen informatie is hij supermarkthouder in het dorp Benzdorp in het district Sipaliwini, schrijft de Surinaamse politie.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Verkeer Onderzoeksunit Paramaribo op het telefoonnummer 403381, de Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

Het officiële bericht op de site van de politie:

13 REACTIES

 1. Hoe komt deze man aan een (rijbewijs) en auto ?Wie heeft hem auto leren rijden in dat broeia verkeer van Suriname ? Hoe komt het dat hij geen vaste woon of verblijf plaats heeft ? Zou hij illegaal in Suriname blijven? Hoe komt het dat een man zonder vaste woon en verblijf plaats een supermarkt houder kan zijn? Ben ik op een vreemde planeet terechtgekomen?


  Maak melding

 2. Nee Oom Lowie. Al wat die Chinezen doen of waar ze ook wonen , ze blijven geel of bege. Pas als iemand hun keel dicht knijpt worden ze een beetje paars 😂😂🤣


  Maak melding

 3. Hij heeft geen vaste woon en verblijfplaats maar hij is draait een supermarkt? Heeft hij soms speciale bescherming van DB? Dit is de wereld op zijn kop.


  Maak melding

 4. De Chinese kolonisten wanen zich nu al heer en meester in SU door het uitverkoopbeleid v.d. NDP.
  Ik wens de autoriteiten veel succes met de opsporing van deze figuur maar de kans is groot dat hij allang het land ontvlucht is.


  Maak melding

 5. Ding sin kiermang kong gie sranang. Ding poor a kondre nanga ding greedy takroe manierie foe ding.guyanees door sranang mang foe kierie nanga roof.ding wang e wroko ien ding winkrie.griedie egocentric foefoeroe


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.