Bestuurster wil frontale botsing voorkomen en ramt schutting van begraafplaats

4
Bestuurster wil frontale botsing voorkomen en ramt schutting van begraafplaats

Een autobestuurster die een frontale botsing met een ander voertuig wilde voorkomen, heeft daardoor de schutting geramd van Annette’s Hof aan de Jagernath Lachmonstraat. Het ongeval gebeurde vanmorgen op de hoek van de Jagernath Lachmonstraat en de Brokopondolaan in Suriname.

De beheerder zegt aan Waterkant dat hij heeft begrepen dat het voertuig in kwestie over de Jagernath Lachmonstraat richting haven reed, toen een ander voertuig de kruising probeerde over te steken. Die bestuurder onderschatte daarbij de snelheid van de benadeelde.

De beheerder zegt verder dat de benadeelde schrok waardoor zij de controle over het stuur verloor en de scheiding van de weg opreed. Bij die gelegenheid raakte haar voertuig van de scheiding met als gevolg dat zij de schutting ramde.

Er vielen geen gewonden, maar de materiële schade aan zowel de schutting en het voertuig van de benadeelde was groot. Het balkon van de beheerderswoning raakte ook beschadigd. De veroorzaker is na het ongeval doorgereden.

4 REACTIES

 1. Waarom geen nieuwe wet voor doorrijden als je een ongeluk hebt veroorzaakt. Levenslang ontzegging rijbevoegdheid en als je dan toch opgepakt word levenslang veroordelen. Tuig van de straat. Alle schade ook laten vergoeden


  Maak melding

 2. Driekwart van de autobestuurders rijden als idioten hier. Totaal geen verkeersinzicht en fatsoen. Bumperkleven is aan de orde van de dag. Altijd maar haast hebben en te hard rijden. De wegen zijn ook niet voorzien van een doorgetrokken streep zodat een ieder op zijn eigen weg helft kan blijven rijden.
  Het verkeer is precies Russische roulette.
  Het is een grote chaos en de politie is onzichtbaar. Haaientanden zie je op geen enkele weg. De ene na de andere toetert voor elkaar wanneer zij elkaar voorrang willen verlenen of geven. Auto die met keiharde muziek rond rijden en flink voor wat geluid overlast zorgen. Parkeermentaliteit ze parkeren dwars op stoepen. Het valt niet te snappen dat volwassenen dit ongeoorloofd gedrag dagelijks vertonen.

  Sarie Torie


  Maak melding

 3. Nog meer boze geesten.
  Sranang lai ding mang
  Misschien kunnen ze een voetje helpen bij voebal.
  If a mang mies a bal, da a bakroe, djoempie of whatever kang verander a bal foe richting mik a go ien a goal
  Suriname heeft Baas Waterval nodig


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.