VIDEO: Auto belandt op z’n kop in een trens bij eenzijdig ongeval

9
VIDEO: Auto belandt op z'n kop in een trens bij eenzijdig ongeval

Deze auto kwam dinsdagmiddag op z’n kop in een trens langs de weg terecht. Dit gebeurde omstreeks 12.15u, bij een eenzijdig ongeval op de hoek van de Pandiet Paltan Tewarieweg en de Dagoefisieweg in Suriname.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de bestuurder van het voertuig een linkse bocht aan het beschrijven was. Daarbij zouden de wielen van de weg zijn geraakt en aan de zijkant van de trens terecht zijn gekomen.

Het voertuig raakte hierdoor uit balans, ging over de kop en kwam op z’n op kop terecht in de trens. De bestuurder kwam daarbij met de schrik vrij.

De Surinaamse politie was ter plekke en heeft de zaak onderzocht. Een sleepdienst moest erbij gehaald worden om het voertuig weer op de weg te krijgen, zoals in onderstaand filmpje te zien is:

https://www.instagram.com/p/B5EEtyyAiGr/?igshid=gdxplio3yfgj

9 REACTIES

 1. Ik begrijp dit niet, waarom worden de wegen niet breder gemaakt. Al die trens ongelukken komen doordat velen die vooral altijd haast hebben , terecht komen in het zand gedeelten. Hierdoor raken de bestuurders uit balans en kunnen niet meer hun auto beheren. Moeten die wegen net krap zijn als die chinezen!


  Maak melding

 2. U zegt het zelf, degene die haast hebben. Vergeet het spreekwoord niet “ haastig spoed is zelden goed”.
  Het is een blijft een mentaliteits kwestie(punt).


  Maak melding

 3. Oom Lowie. Ik denk eerder dat het een Nederlander is die in Suriname is gaan pienaren en niet terug kan komen. Nu is hij gotro duiker geworden op ouwe leeftijd. Triest hoor.


  Maak melding

 4. Er wordt hier veel te hard gereden met dit tot gevolg. Ik heb echt geen medelijden met deze gasten. Echt idioten op de weg. Wanneer er ongelukken gebeuren en weten dat de politie komt gaan ze gauw iets anders bedenken om te zeggen. De politie heeft totaal geen controle over het verkeer. Ze zijn onzichtbaar. Over de Saramacca brug rijden ze als gekken. De vrachtwagens denderen met hoge snelheid over de brug. Geen controle en geen camera.


  Maak melding

 5. politiek neutraal 20 november 2019 At 13:16
  Oom Lowie. Ik denk eerder dat het een Nederlander is die in Suriname is gaan pienaren en niet terug kan komen. Nu is hij gotro duiker geworden op ouwe leeftijd. Triest hoor,

  Men hoeft geen ndper te zijn om paars te verworden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.