Politie Suriname zoekt Guyanese vrouw (29) in verband met misdrijf

14
Politie Suriname zoekt Guyanese vrouw (29) in verband met misdrijf

De afdeling Bestrijding Zware Criminaliteit van het Korps politie Suriname heeft vandaag een opsporingsbericht naar buiten gebracht, waarin zij aangeeft op zoek te zijn naar deze 29-jarige in Guyana geboren vrouw.

Het gaat om Angel Lesha Lam alias ‘Angel’ of ‘Ashantie’ die ervan verdacht verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan medeplichtigheid aan c.q. poging tot moord, medeplichtigheid aan c.q. poging tot doodslag en zware mishandeling.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met het ressort Centrum op de telefoonnummers 475181, 477777, de Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

Bekijk voor meer informatie ook het officiële bericht van de Surinaamse politie:

- Advertentie -

14 REACTIES

 1. Iedereen mag in Suriname binnengelaten worden, behalve criminelen en moordenaars, ook al is de President van het land houder van deze tittels dat is geen reden om dit land verder in de verdoemenis doen geraken.

 2. Zij is een van de vele criminelen die hun heil zoeken in verworden ddb narco-misdaad-failedstate Suribabwe.

 3. Er worden heel veel onfrisse figuren ons land binnen gelaten. Krijgen makkelijk een verblijfsvergunning. Niemand kan je veiligheid garanderen. De hoge piefs hebben allemaal rondom hun huis beveiligers en camera’s. Minister van Buza
  zit hoog en droog om de haverklap met haar dikke kont in het vliegtuig richting het buitenland. Criminelen hebben hier de vrije hand.

  Sarie Torie

 4. Is toch wel erg met deze vreemde dingens in ons land.Ze moorden myn Surinamers.My God ,wy hielden nooit van ze.

 5. Vrouwen met opgepompte lippen altijd levens gevaarlijk!! Ik zou me tekort schieten welke strafmaatregelen ik op deze vrouw moet toepassen. Spelletjes met labarias altijd dodelijk.

 6. Sommige vrouwen vinden het stoer om met ondergrondse figuren om te gaan. Er bestaat altijd een risico om te verdwijnen als iemand dochter zich inlaat met de onderwereld. Hopelijk is mijn bewering in deze niet het geval. Maar waar rook is….is er vuur. Een tijdje geleden schoot Marcel, beter bekent als “Celle” een (buiten)vrouw dood daarna joeg hij een kogel door zijn hoofd.

 7. We kennen nog zo een geval waar een jonge Surinaamse dame, die in gezelschap verkeerde van een man uit Nederland, die flink aan het zuipen was. Het schijnt dat hij ook een bekende was van de politie. Hij werd geliquideerd bij die Shell pompstation, te onderon. Zij was ook opslag dood , geraakt door een kogel in haar borststreek. Dus alle opties staan open van het geval van die guyanese dame.

 8. Blijf fucking ver weg uit de buurt van dit soort vrouwen. Ze hoeven niet eens op een opsporingslijst te verschijnen. Jij moet weten dat het bad blood is. Je moet een dusdanige bocht om deze vrouwen maken die gelijk is aan de draaicirkel van een Jumbo Jet.

 9. pakiratigri
  De meeste mannen, vooral deng macho sranang mang, lopen achter hun eikel aan dus hoezo een bochtje om.
  Als ze deze vrouwen zien dan reageren ze zoals de reu reageert op een loopse teef.
  Dus een groote boog mi mama

 10. Haar uitpuilende gezwollen lippen verraden haar favoriete bezeigheid nl cocksucking en .opslurpen vn die klodderige orgeade die daarna vrykomt

 11. De lijder van Suriname is een crimineel en het is niet gek te zeggen dat criminelen van elders en Suriname hun geluk zoeken hier in Suriname.Try your luck….misschien dat je de surinamers kan overtuigen de beste crimineel te zijn om tot lijder gekozen te worden.De surinamers hebben bewezen voor de beste slechtste crimineel te kiezen en daarom kozen ze voor bouta.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.