Man zwaar mishandeld met honkbalknuppel in Paramaribo

13

Een man is dinsdagmiddag rond 17.30u ernstig verwond met een honkbalknuppel op de hoek van de Frederik Derbystraat en de Limesgracht in Suriname. Volgens omstanders ging het om een vechtpartij tussen twee mannen, na een ruzie. Daarbij heeft een van de mannen plotseling een honkbalknuppel gepakt en het slachtoffer verwond.

Het slachtoffer heeft flinke slagen aan het hoofd gekregen en bloedde hevig. Het Command Center kreeg de melding en schakelde de politie van bureau Nieuwe Haven in. Bij aankomst op de locatie schakelden de wetsdienaren een ambulance in om het slachtoffer af te voeren.

Het slachtoffer werd eerst ter plekke behandeld en is daarna door de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Van de dader ontbreekt tot op dit moment elk spoor. Hij zou de benen hebben genomen na de vechtpartij. De politie werkt aan zijn opsporing en aanhouding.

De Surinaamse politie heeft nog geen officiele informatie verschaft omtrent het voorval. Zo gauw die er is wordt het bericht aangevuld.

13 REACTIES

 1. Vluchten heeft geen zin meer, de dader kan zich beter melden anders zal hij zijn leven lang moeten vluchten, en dat is het ergste wat een mens kan overkomen.


  Maak melding

 2. Broki

  20 november 2019 At 07:47
  Vluchten heeft geen zin meer, de dader kan zich beter melden anders zal hij zijn leven lang moeten vluchten, en dat is het ergste wat een mens kan overkomen.

  ==============================

  In Suriname is alles mogelijk. Zelfs als je verdachte bent in een meervoudige moord zaak kun je President worden. Het land van onbegrensde mogelijkheden.


  Maak melding

 3. Als mensen honger lijden en van alles moeten ontberen (eerste levensbehoeften) dan kun je verwachten dat zij elkaar gaan opvreten.
  Geef dieren geen eten en drinken en kijk dan hoe ze reageren, laatstaan mensen


  Maak melding

 4. Die gast had in ieder geval een honkbalknuppel bij zich. Of lag die ergens op hem te wachten? Was er ergens langs de weg een honkbalknuppel die niets te doen had en bij die gelegenheid zich aangeboden heeft aan de eerste de beste kandidaat? Een honkbalknuppel is een dodelijk wapen , goed gericht en met voldoende kracht. En anders gaan je knieën eraan. Speedy recovery.


  Maak melding

 5. Baby’s worden al bij de geboorte gedood,tieners die zelfmoord plegen,volwassenen die elkaar de schedel inslaan,oude,seniele van moord verdachte mannen die het land leiden.Zo een land heeft een beroerde toekomst.


  Maak melding

 6. Deze twee mannen waren Ahe en Don Kaw
  Ze besloten om hun stupide geblaat voort te zetten, maar nu in het echt.
  Don Kaw schreef dat hij Ahe knock out zou slaan; welnu hij heeft de daad bij het woord gevoegd. 😂😂😂😂😂


  Maak melding

 7. Ben benieuwd.Was het een houten of een aluminium base ball bat? Honkball in Su? Wat een explosie van geweld! De wetten werken niet meer. De strafwetten schrikken de burgers niet meer af. Dat is het gevolg vsn ndp regering.


  Maak melding

 8. Het achterlijk kleur gedoe bij sommige onnozele mensen begin nu te vervelen. Het al erg genoeg was er is gebeurd….Pfffff. Ga bij een extreem rechts side reageren zeg! Suriname is al eeuwen een samenstelling van rassen en nog steeds hebben sommige problemen mee. GET A LIFE zeg!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.