14-jarige jongen niet thuis gekomen na te zijn vertrokken naar school

7
14-jarige jongen niet thuis gekomen na te zijn vertrokken naar school

De afdeling Bestrijding Zware Criminaliteit van het Korps Politie Suriname heeft zojuist een opsporingsbericht geplaatst betreffende de vermissing van een 14-jarige jongen. De jongen in kwestie genaamd Rivaldino Kine, is op dinsdag 12 november 2019, omstreeks 07.30 uur van huis vertrokken om naar school te gaan en is daarna niet huiswaarts gekeerd.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om kontakt te maken met de politie van ressort Santo Dorp op de telefoonnummers 485240 of 485250; de Command Centre (voorheen Centrale Meldkamer) op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

UPDATE woe 20 nov – De 14-jarige Rivaldino Kine die als vermist was opgegeven is terecht. Hij meldde zich op woensdag 20 november aan op het politiebureau Santodorp. Rivaldino was op bezoek bij zijn grootmoeder, die woonachtig is op het Latourproject.

Bekijk ook de oproep van het Korps Politie Suriname hieronder:

7 REACTIES

 1. Daarom hou ik wijselijk mn mond dicht. In Lukas 21:26 ” De mensen zullen bezwijken van angst en spanning om wat er over de bewoonde komt , want de hemelse krachten zullen worden geschud” Dit is allemaal een trailer. Die film moet nog beginnen!


  Maak melding

 2. Oma lokoe a boi fisie, a no sor wang sombololli, mi hoop dati a no join wang two jeugdige rovers. Want tegenwoordig lijkt het erop dat jonge kinderen waar ouders pro misdadiger ddb zijn, ook zoals zoon en stiefzoon verworden, misdadigers.


  Maak melding

 3. Als hij geen start meer heeft keer hij huiswaarts.
  Ben ook een keer weggelopen richting mijn oudste zus.
  Nou 1x NOOIT meer werd weer vriendelijk weer thuis afgeleverd zonder een pak slaag daar was ik bang voor.


  Maak melding

 4. Wat gebeurt er in Suriname, dit zou juist een punt van de NDP moeten zijn om een ieder in het land een goede en veilige toekomst voor te houden. Wat zien wij nu gebeuren ? alleen kommer en kwel. Vandaar de oproep om met alles af te rekenen in 2020 ;Stem deze politieke bende totaal weg als je een goede toekomst voor ogen heb.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.