woensdag, november 29, 2023
HomeNieuws uit SurinameVIDEO: Chauffeur die bus tegen woning knalde was toch niet fout

VIDEO: Chauffeur die bus tegen woning knalde was toch niet fout

-

De buschauffeur die vorige week met zijn bus tegen een woning knalde was niet fout. Dat heeft het Korps Politie Suriname geconcludeerd op basis van camera beelden. Daaruit blijkt dat juist de voorrijder plotseling naar rechts afsloeg, zonder richting te geven. In onderstaand filmpje van ABC, was afgelopen week nog te zien dat de voorrijder de schuld in de schoenen van de buschauffeur schuift.

De politie van Flora was genoodzaakt camera beelden op te vragen via het Command Center. Tijdens het bekijken van het beeldmateriaal is komen vast te staan dat de autobestuurder K.F. met zijn Toyota Alphard over de Leo Eliazerstraat reed, terwijl de lijnbus achter hem kwam aangereden. Beide voertuigen sloegen, rechtsaf een zijstraat die parallel loopt met de Coesewijnestraat in om hun weg via de Samuel Venoaksstraat te vervolgen.

Op een gegeven moment maakte de lijnbuschauffeur een inhaalmanoeuvre. De bestuurder K.F. beschreef plotseling een rechtse bocht om de Samuel Venoaksstraat in te gaan, zonder acht te hebben geslagen op het overige verkeer. De twee voertuigen kwamen in botsing, waarbij de lijnbus een schutting ramde en tegen de woning achter die schutting tot stilstand kwam.

Volgens de bekeken beelden kan worden geconcludeerd dat de autobestuurder van de Toyota Alphard namelijk meneer K.F. de veroorzaker is geweest van de aanrijding, gezien het feit dat hij de weg voor het recht doorgaand verkeer heeft doorkruist, zonder richting te hebben gegeven meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
  1. Aan de politie een vraag: Mag die busbestuurder dan wel inhalen bij het naderen van een kruising en of splitsing. M. I kan een Generale wet ( de rijwet 1971) niet prevaleren boven een speciale wet ( het rijbesluit).


    Maak melding

  2. Automobilisten rijden hier als
    Idioten. Een.ieder heeft haast en wil voorrang. De dodemans ritten op onze wegen is een verschrikkelijk beeld om te zien. Schelden elkaar uit in het verkeer .
    Auto’s die geen of slechte verlichting hebben of ze rijden met gekleurde autolampen rond. De politie heeft hier totaal geen.oog voor. Zwervers midden op de straten. Het echt verschrikkelijk in ons land.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES