Surinaamse entertainer Don Gill ten onrechte dood verklaard

8

De bekende Surinaamse entertainer Don Gill is niet overleden. De entertainer werd vanmiddag onterecht op social media dood verklaard. Beweerd werd dat hij verongelukt is bij een frontale botsing met een vrachtwagen in een zijstraat van de Martin Luther Kingweg.

De entertainer heeft via zijn Facebook pagina in een video laten weten dat hij nog lang en gelukkig leeft. Hij merkte op dat de kwaadwilligers het wel mogen aanschouwen dat hij is overleden. Verder zei hij dat hij de kwaadwilligers niet het zelfde zal toewensen omdat zij aanwezig moeten zijn op zijn honderdste verjaardag.

Het bericht werd de wereld ingestuurd via de Facebook pagina Celebrity Suriname met een foto van een personenauto en een vrachtwagen die behoorlijk beschadigd zijn geraakt bij een zware aanrijding. Het bericht ging viraal en al gauw bleek dat het ging om fake news.

De pagina werd massaal geraporteerd en is inmiddels verwijdert van Facebook.

šŸ„°Only Positive VybzšŸ„°šŸ¤žšŸ½We Gaan geen kwaad met kwaad vergelden šŸ¤žšŸ½

Posted by Don Gill Sinkwari on Sunday, 17 November 2019
- Advertentie -

8 REACTIES

 1. Omdt j te veel lult n kiek neemt op anderen.nu waner men t Mt jou uithaalt,da brong ie go lienga.liever hd die panster oto op jou gerede.dan hadde we 1 last minder.

 2. Hij lijkt een beetje op de jonge versie van Venitiaan, ze hebben dezelfde praat en eet mond.

 3. Wat heeft dat te maken met politiek?
  Is mode geworden anderen dood verklaren op het net. Zeer onsmakelijk is dat.
  Wie een kuil voor een ander graaft,…….
  ………

 4. Surinamers onderling; jeetje mang. Wanneer houdt het toch op tegen elkaar te bemoeien, pesten en stre libi. Zelfs Bangladesh, zeer armoedigst land van geheel zuid-west Aziƫ hebben die mensen daar een heel andere kijk om zo snel mogelijk op de top van de wereld te behoren . Schaamteloos & schandalig hoe achterlijk de Surinaamse bevolking is. Its a part of Africa !

 5. Don Gill is uit den dode opgestaan, De @DIVEL is bekend om leugens, vandaar dat BAKRU het recht zet. Halleluja, Don is er nog. Te yu apu na barki DON, mi o kon nak’ wan sopi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.