Surinaamse entertainer Don Gill ten onrechte dood verklaard

7

De bekende Surinaamse entertainer Don Gill is niet overleden. De entertainer werd vanmiddag onterecht op social media dood verklaard. Beweerd werd dat hij verongelukt is bij een frontale botsing met een vrachtwagen in een zijstraat van de Martin Luther Kingweg.

De entertainer heeft via zijn Facebook pagina in een video laten weten dat hij nog lang en gelukkig leeft. Hij merkte op dat de kwaadwilligers het wel mogen aanschouwen dat hij is overleden. Verder zei hij dat hij de kwaadwilligers niet het zelfde zal toewensen omdat zij aanwezig moeten zijn op zijn honderdste verjaardag.

Het bericht werd de wereld ingestuurd via de Facebook pagina Celebrity Suriname met een foto van een personenauto en een vrachtwagen die behoorlijk beschadigd zijn geraakt bij een zware aanrijding. Het bericht ging viraal en al gauw bleek dat het ging om fake news.

De pagina werd massaal geraporteerd en is inmiddels verwijdert van Facebook.

https://www.facebook.com/DonGill.Sin/videos/3179537638782961/

7 REACTIES

 1. Wat heeft dat te maken met politiek?
  Is mode geworden anderen dood verklaren op het net. Zeer onsmakelijk is dat.
  Wie een kuil voor een ander graaft,…….
  ………


  Maak melding

 2. Surinamers onderling; jeetje mang. Wanneer houdt het toch op tegen elkaar te bemoeien, pesten en stre libi. Zelfs Bangladesh, zeer armoedigst land van geheel zuid-west Azië hebben die mensen daar een heel andere kijk om zo snel mogelijk op de top van de wereld te behoren . Schaamteloos & schandalig hoe achterlijk de Surinaamse bevolking is. Its a part of Africa !


  Maak melding

 3. Don Gill is uit den dode opgestaan, De @DIVEL is bekend om leugens, vandaar dat BAKRU het recht zet. Halleluja, Don is er nog. Te yu apu na barki DON, mi o kon nak’ wan sopi.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.