Premier van Barbados op werkbezoek in Suriname

14
Premier van Barbados op werkbezoek in Suriname

De premier van Barbados, Mia Amor Mottley, is momenteel in Suriname voor een werkbezoek. Het wordt het tweede bezoek van de prime minister aan ons land. Mottley arriveerde op zondag 17 november voor het driedaagse werkbezoek aan de Surinaamse president Bouterse.

Tijdens haar aanwezigheid zullen de overeenkomsten en afspraken die tijdens het eerste bezoek, in 2018 met Suriname gemaakt zijn verder worden besproken. Op tafel liggen er ook nieuwe samenwerkingsovereenkomsten op het gebied van mijnbouw, toerisme en landbouw.

Suriname en Barbados onderhouden sedert 1978 diplomatieke banden nog voor de bundeling van de Caricom. De relatie tussen de twee landen biedt echter nog altijd ruimte voor verdieping. Mottley heeft recentelijk ondernemers in haar land opgeroepen om te investeren in Suriname.

Suriname was ook het eerste Caricom-land dat door Mottley werd bezocht nadat ze in 2018 regeerverantwoordelijkheid verkreeg. Tijdens dat bezoek werd te Brokopondo de Brokopondo-overeenkomst getekend voor samenwerking op het gebied van transport, landbouw en luchtvaart.

14 REACTIES

 1. De van moordverdachte Drugscrimineel gaat samen met zijn gast uit Barbados weer een bezoek brengen aan de Centrale Markt van Suriname:

  Wat wordt het deze keer: Papaja of een hoopje Wit Wittie vis?


  Maak melding

 2. Dit Muppets animal en Moordenaar is weer uitgebreid aan het besteden aan een nutteloze president,terwijl sommige mensen in het land honger lijden en ook niet goed hebben.


  Maak melding

 3. Wie betaald dit!

  En die vrouw hoort zich te schamen om met een crimineel te verschijnen,maar ja een snoepreisje is natuurlijk nooit weg he gratis eten drinken tickets worden gedekt en opa heeft weer een paar leuke dag gehad .

  Dat deze man schijt ad bevolking heeft kan hem geen moer schelen…hij is schaamteloos,en kan een menig toneelspeler jaloers maken.

  Als de bevolking het nu niet ziet ..zal men voor altijd blind blijven.


  Maak melding

 4. Sur volk zijn dom .ze worden makkelijk in de maling genomen vooral met pakketten een paar sur dollars.dan komt weer de oude president aan de macht.heerlijk voor sur volk om te pinaren .ze zijn gewend.fam moeten geen pakket uit ned naar sur sturen dan pas gaan ze les leren.


  Maak melding

 5. Veel ndp paria’ s vinden al dit soort bezoekjes geweldig. Motjo Lena taki, een oerdomme ndpster, Kijk noh is zo goed kaat et met et land, eeh baas hept ze uitgenodig want eeh we hebt als land en volk grootste voedselschuur van Caricom. Johan taki, een anti ndper, ai ma fa joe nooit prani wang groentoe srefi na joe prasi. Sinds pikien ting joe wakka wakka soso modowakka na startie. Dankzij de hindoestanen en javanan sma kan bai groentoe, alesi, njang kaw, agoe, schapoe en foeroemeti. Sma na Abrabroki zelden lobi prani. En nu met de paarse jeugd helemaal niet meer. Niets eens de bermen onderhouden ze, laatstaan hun eigen erf. Baas moet ook deze Barbadiaanse AbraBroki markt laten zien.


  Maak melding

 6. Kondremangs
  DiDiBri zal na de defilé in moengo. ..direct doorreizen met 40 profiteurs naar China en waarschijnlijk Cuba. …..hoeveel zal dit snoepreisje ons verarmd Surinaams volk kosten of zal DiDiBri als een vazal een buiging maken voor de Chinese mandarijn en nog meer overeenkomsten voor schenkingen tekenen en als tegenprestatie nog meer Chinezen naar Su te laten komen?
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 7. Is er al een Surinaamse ambassade geopend op Barbados ? Zo niet dan kunnen de bedrijfsmakelaars binnenkort een nieuwe gebouw slijten aan de Surinaamse overheid.


  Maak melding

 8. Alweer word er iver toerisme gesprokempn

  Wij Surinamers moeten leren om ons land.. wijken buurten binnenstad schoon te maken en houden voordat we over toerisme wil praten..

  Wat moet een toerist nau in Suriname komen doen
  Vertel jij me maar

  Kong du sang

  Ik ben vaak naar barbados geweest., eeen perfect eiland.. heel schoon en goed onderhouden ..

  Die buurten.. wijken enz enz kan je nooit vergelijken met Flora.. tamenga.. munder.. of balona..

  Hey., oe no weer mi koulo eddeh nanga toerisme torie he.. ok


  Maak melding

 9. Mijnbouw, landbouw, toerisme. Voor mijnbouw zijn de stenen van de steenslag mijnen te koop Ze wil toch geen goud concessies hebben?

  Landbouw. We hebben groenten en vruchten zat om te exporteren. Joint venture om een snelle koelschip te exploiteren voor het vervoeren? Liever tussen de handelaren van Su en Barbados met toezicht van de overheden.
  Ba heeft concessie nodig voor schapen teelt.

  Toerisme. Barbados heeft toeristen van EU en de VS. Die kunnen twee of drie dagen trips naar Su maken om een echte jungle te zien. Su ndpers kunnen op het wiitte strand liggen op Ba.


  Maak melding

 10. Gewoon online dit nieuws verspreiden in Barbados dat hun premier geniet van een snoepreis met een veroordeelde drugs crimineel, mensenrechtenschenner, moordenaar en veelvoudige couppleger. Dan ga je deze vetzak zien verdwijnen als sneeuw voor de zon.


  Maak melding

 11. Op de foto lijkt onze premier op een aanstaand lijk, de vrouw ziet er ondanks haar omvang beter en gezonder uit.
  Dit zijn allemaal voortekenen dat de dagen van DDB zijn geteld. Hopelijk haalt hij de kerst nog wel.Wij zullen hem niet missen.


  Maak melding

 12. @ Scholier
  ben ik niet met je eens.
  Hij wil wat meer op de Chinezen gaan lijken. Hij wil geen blaka mang meer zijn. Of is hij een bonkoro? Zelf zijn overhemd is Chinese style


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.