zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Pantserwagen net voor ongeluk gefilmd

VIDEO: Pantserwagen net voor ongeluk gefilmd

-

Does Travel - naar Suriname

Op social media is een filmpje opgedoken van de pantserwagen die vanmorgen bij de Bosje brug van de rotonde geraakt is en tegen de gebouwen aan knalde. Een familie die de voertuigen van het leger aan het filmen was, legde ook het moment voor het ongeluk vast.

De pantserwagen van het Nationaal Leger van Suriname is vanmorgen tegen twee gebouwen aangereden. In het fimpje is duidelijk te zien hoe de pantserwagen met een behoorlijke snelheid van de brug afkomt, een scherpe bocht maakt, daarna de controle verliest en uiteindelijk van de weg raakt.

Volgens de eerste informatie die onze redactie binnen kreeg op het moment van gebeuren zouden de remmen van het voertuig het begeven hebben, toen het van de brug kwam. In het voertuig zaten twee personen die met de schrik vrij kwamen.

https://www.facebook.com/147016422001996/videos/554189302034283/

De pantserwagen kwam tegen een zogenoemd Trafo huisje van de NV Energie Bedrijven Suriname en de garage van een Chinees restaurant aan. Een Chinese vrouw van het restaurant raakte lichtgewond.

Aan beide kanten van de brug ontstond een enorme file. Zowel de Militaire Politie als de gewone Surinaamse politie waren ter plekke aanwezig en zijn bezig met het onderzoek naar de toedracht. Hieronder het filmpje:

https://www.instagram.com/p/B4-SRIQAx_K/?utm_source=ig_web_copy_link

opening
Fernandes Express
Passion in concert

27 REACTIES
 1. Wie rijd er nou met zulke snelheid het Bosjebrug af, Dit is onverantwoordelijke gedrag hij ging zo hard dat het op de berm v/d routonde opging en de controlle verloor en dan meteen de remmen de schuld geven die bestuurder is de schuldige.


  Maak melding
 2. Ik blijf het zeggen .

  Wij Surinamers kennen bij het besturen van een voertuig
  Maar 1 ding.. Gi Gas..

  Djompo Sdong Har Doro Tapu.. Gi Gas

  Dan krijg je dit he.. hopelijk zijn er geen doden gevallen


  Maak melding
 3. Zo te zien heeft de bestuurder de controle over het voertuig verloren omdat hij de rotonde met een te hoge snelheid wilde nemen. Het is mogelijk dat zijn inderdaad remmen stuk waren waardoor hij niet kon afremmen. De pantserwagen die voor hem reed nam de rotonde wel met een gepaste snelheid.


  Maak melding
 4. RobG 17 november 2019 At 20:21

  Ja, en? Het is dus mogelijk dat zijn inderdaad remmen niet stuk waren waardoor hij wel had kunnen afremmen. De pantserwagen die voor hem reed nam de rotonde ook niet met gepaste snelheid evenals de begeleidende motormuis.
  Echt een voorbeeld van onverantwoord macho gedrag. RobG, dit is natuurlijk wel volgens mijn inziens he’. Wijsneus!


  Maak melding
 5. Zulk militaire panserwagen hoort op ik dieplader Truck gezet worden en dan naar Moengo gebracht worden

  Een afstand naar Moengo 120 kilometer en dat er weinig onderhoud word gedaan krijg je zulke amateur op de weg .


  Maak melding
 6. @Elwemo,

  Ik kreeg een filmpje opgestuurd en in dat filmpje zag je meerdere pantserwagens rijden. De twee pantserwagens die daarvoor reden deden dit wel met gepaste snelheid. Technisch onderzoek moet uitwijzen wat de werkelijke oorzaak van dit incident is geweest.


  Maak melding
 7. Als de remmen zich werkelijk hadden begeven
  Is het overmacht.. kan je weinig tegen doen

  1 ding weet ik zeker dat die bestuurde zijn uiterste best
  Heeft gedaan om geen slachtoffers te maken en vooral
  De schade zo veel als mogelijk te beperken.

  Blessy.


  Maak melding
 8. Laurel and Hardy toestanden. Soms passeren er onderwerpen de revue waar ik om moet lachen. Geen mensenlevens te betreuren en zo, dat niet hoor en gelukkig niet. Speedy recovery voor de lichtgewonde. Het valt me op hoe serieus men kan zijn bij sommige situaties waar je eigenlijk ook een kiek kan nemen. Mi dati, mi e lafu yere. Kijk eens naar de snelheid van dat gevaarte. Efu a no Laurel dan na Hardy. Laten we blij wezen dat de schade meegevallen is.


  Maak melding
 9. Pé a monie dé want onderdeel moes bai.
  RobG
  Bezuinigen op onderdelen zeker omdat de kas leeg is.
  Wat ik mij niet kan voorstellen is dat je met een snelheid naar beneden komt gereden voelt dat de remmen het niet deden, volgens RobG waarschijnlijk, dan zou je toch denken dat a handrem e wroko toch dus gebruik a handrem toch.
  Of waren de remschoenen / blokken geheel versleten of werkte het totale remsysteem niet meer.
  Ai onderzoek zal dit uitwijzen.
  Begin de schutting en gebouw en trafo huisje te repareren


  Maak melding
 10. De zeer doorgeleerde, maar helaas ondergewaardeerde Bigi Sma weet altijd raad. Hij staat niet aan de zijlijn te peuteren uit zijn neus maar denkt luid mee. Maar Bigi Sma wil ik het volgende meegeven zodat zijn historisch besef vergroot kan worden. Dat deze deze pantserwagens het nog altijd doen is te danken aan de regeringswisseling van 2010. Venetiaan had deze pantserwagens laten verwaarlozen door een of andere trauma die hij niet van zich weet af te schudden. Wat Venetiaan deed was niets anders dan kapitaalvernietiging. Gelukkig maar dat het tijdperk Venetiaan voorbij is.


  Maak melding
 11. Lees maar een paar intelligente opmerkingen op dit draadje.

  Het lijkt mij een klassiek geval van weigerende remmen. Niemand rijdt zo hard met een pantserwagen, want daar zijn ze ook niet op gebouwd.

  En de handrem gebruiken?

  Dan was de schade niet te overzien geweest. De handrem aantrekken had zeker geleid toch een omgeslagen wagen en wie weet wat er dan gebeurde…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES