Man met schotverwonding in woning aangetroffen, mogelijk zelfdoding

13
Man met schotverwonding in woning aangetroffen, mogelijk zelfdoding

In een woning aan de Lelydorperweg in Suriname is zaterdag rond 18.00u het lichaam van een dode man aangetroffen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de man een schotverwonding had. Er zou een geweer net naast hem zijn aangetroffen.

Volgens de eerste berichten die onze redactie binnen kreeg, zou er sprake zijn van zelfdoding. Bronnen melden aan Waterkant dat het zou gaan om problemen in de relationele sfeer, maar dat kan nog niet officieel worden bevestigd.

De Surinaamse politie heeft nog geen bericht hierover naar buiten gebracht, dus later meer.

13 REACTIES

 1. De volwassenen en kinderen in Suriname kunnen het leven niet meer aan het wordt ze allemaal teveel.Je breekt je nek over de kerken in Suriname. Kunnen ze wat voor de mens betekenen in Suriname? Of is alleen de collecte en eventuele tiende van belang?


  Maak melding

 2. Op deze manier worden de inwoners van Suriname alleen maar minder. Als ze niet omkomen in het verkeer, drinken ze verdelgingsmiddelen jong en oud. Roof met dodelijke afloop. Zelfs pasgeboren baby heeft geen schijn van kans. Zoals nu , jagen vaak een kogel door hun lijf. De vraag is, wat gaat er dan gebeuren als Suriname straks net als Venezuela word?


  Maak melding

 3. Off topic.
  De Nederlandse damcoach Henk S. die wordt verdacht van het filmen van naakte jongetjes, is vanochtend bevorderd tot Nederlandse darmcoach.


  Maak melding

 4. @Ed. Je wil het niet onder ogen zien maar vele miljoenen mensen zien de toekomst zomber in, waaronder je geliefde Suriname. En ze leven uitzichtloos. Als je mij sukkel noemt dan denk ik echt dat je aan het dagdromen ben…struisvogel!


  Maak melding

 5. Ik kan mijn conclusies trekken, door allerlei scenario’s te bedenken. Deze man, heeft waarschijnlijk dierbaren achtergelaten, die van hem hebben, gehouden .
  Families, zullen het zwaar hebben. Een periode van onzekerheid, spookt door het hoofd. Dingen moeten geregeld worden, littekens, zullen onder de huid, zich verborgen houden. Hoe moet het verder?

  Ik zei het al ” ik kan conclusies trekken, een goed opgeleide politie moet de FEITEN bijelkaar verzamelen, om zoveel mogelijk vragen van de familie te beantwoorden.

  Familie, heel veel sterkte.
  Elk leven is kostbaar.


  Maak melding

 6. Het verwordt met de dag paars misdadig duister in het land en onder het volk. Vele dwaze ndper’ s die geloofden dat hun soso lobi onberechte moordenaar, bij verstek veroordeelde drugscrimineel en staatskasrover op wie ze zo hoopvol hadden gestemd, daadwerkelijk voor rust, vrede en voorsp[oed zou zorgen, schijten zich paars hoe rond te komen. Er kunnen drie oorzaken zijn, een ongeneeselijke ziekte, een drugszaak of een uitzichtloze financiele situatie waar huis en perceel worden verkocht. Wie weet heeft deze man een levensverzekering die langer dan twee jaren is betaald en die ongeacht de oorzaak van overlijden wordt uitgekeerd. Wie weet offerde hij zichzelf oerdom dwaas op voor gezin. Time will tell.


  Maak melding

 7. Don Kaw, ik ben blij dat je kan lachen. Als iemand lacht, geeft het mij een goed gevoel. Als het maar gemeend is. Er zijn jammer genoeg veel mensen die, blijven Wenen. En je hebt goed gelezen “een goed opgeleide politie “. Als het niet zo is, zal ik niet lachen, maar teleurgesteld zijn in zijn / haar kwaliteit. Als die persoon, niet alles doet om de mogelijke waarheid te vinden, dan kan hij /zij zich aansluiten, bij een toneelgroep. Ah, ja, HET IS HIER en NU. ..


  Maak melding

 8. Sorry, liever hij dan zijn partner of kinderen.
  Als het niet gaat in een relatie niet dwingen.
  Uit=uit klaar.
  R.I.P
  Mannen overall hebben een grote hart daar passen duizend vrouwen in maar geen geld om ze te onderhouden.


  Maak melding

 9. Mensen plegen zelfmoord door hun persoonlijke ellende en uitzichtloosheid. Heeft niks met de situatie in een land te maken.

  De familie wordt volgens velen met groot verdriet achtergelaten. Maar waar was de familie om deze persoon bij te staan tijdens zijn of haar lijdensweg ?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.