Installatie adviesgroep herziening toelages Volksgezondheid

6
Vincent Terborg namens de Bond Inspecteurs Milieu Inspectie en Santusha Sewnandan, namens de Personeelsbond van het BOG.

De kledings- en vervoerstoelages van de ambtenaren werkzaam op het ministerie van Volksgezondheid zijn aan herziening toe. Om deze reden heeft minister Antoine Elias van Volksgezondheid, de adviesgroep herziening toelages Volksgezondheid vrijdag geïnstalleerd.

De adviesgroep heeft tot doel het aandragen van voorstellen ter herziening van de kledingstoelages en de vervoerstoelages voor de daarvoor in aanmerking komende ambtenaren van het ministerie van Volksgezondheid en het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) in Suriname.

De voorzitter van de adviesgroep, Erwin Huisraad, zegt als team alles in het werk te stellen om het doel waartoe de adviesgroep in het leven is geroepen te bewerkstelligen. De Surinaamse adviesgroep heeft een zittingsperiode van een jaar.

De leden zijn Erwin Huisraad namens BOG, Dorithy Rollings, Christien Daal-m Karijodikromo en Randy Kromodihardjo namens het ministerie van Volksgezondheid, David Bakker namens de Bond Inspecteurs Milieu Inspectie, Vincent Terborg namens de Bond Inspecteurs Milieu Inspectie en Santusha Sewnandan, namens de Personeelsbond van het BOG.

- Advertentie -

6 REACTIES

 1. Er gaat al meer dan genoeg belastinggeld v.h. volk naar dat grotendeels onproductief en log Surinaams ambtenarenapparaat. Er hoeft niet nog meer geld daaraan uitgegeven te worden.


  Maak melding

 2. Waarom kunnen de vertegenwoordigers van de bonden en de regering niet direct onderhandelen? Waarom een commisie?

  Kirpalani en de bussen kennen de prijzen van kledingen en vervoer?


  Maak melding

 3. Ondertussen schijten en pissen het gros der paarsdomme paria een ddb schijt. Ze hebben goedkope kleding en ondergoed. Ook hun kinderen gaan vies en vuil gekleed naar school. Zelfs tandpasta en zeep hebben ze soms niet. Op een bijna halfkapotte schooltas die ze van tanta Inke hebben gekregen en die ook wordt gebruikt voor boodschappen. Soms lenen broers en zussen elkaars ondergoed en kousen. Ndp tja soso pina onder de eigen dwaze paarsdomme aanhangers. Neks toelage voor deze domme paarse stemmers.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.