Vanavond viert de band 2-Remember haar 18-jarig bestaan in Reeuwijk

0
Vanavond viert de band 2-Remember haar 18-jarig bestaan in Reeuwijk

Op 5 november jongstleden was het precies 18 jaar geleden dat de Surinaams-Nederlandse allround muziekformatie 2-Remember werd opgericht door Steven Hartmann alias ‘Piva’. Vanavond zal de verjaardag van de band groots gevierd worden in Partycentrum De Brug te Reeuwijk. De laatste kaarten zijn nu hier online te koop.

Het wordt een gezellige avond van 20.00u – 02.30u met veel muziek. Zo brengt 2-Remember zelf een speciale show en draaien DJ’s Gill en Meo Mania de lekkerste hits. En omdat de band zelf ook wil los gaan op de dansvloer, komen de heren van Urban Kawina formatie Passion speciaal afsluiten.

Het wordt een gezellig Surinaams feest dus uiteraard is er ook eten en drinken: Herman’s Catering, Worstman Hendrik en de exclusieve SU-Slush zijn aanwezig.

Dit mag je niet missen dus regel je kaarten op tijd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.