dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameSuriname wint met 4-0 van Dominica in Concacaf Nations League

Suriname wint met 4-0 van Dominica in Concacaf Nations League

-

Does Travel - naar Suriname

Het nationale elftal van Suriname heeft vrijdagavond in eigen huis een voortreffelijke returnwedstrijd tegen Dominica gespeeld. Natio domineerde de wedstrijd en heeft uiteindelijk met maar liefst 4-0 gewonnen.

De doelpunten werden gemaakt door Dimitrie Apai (tweemaal) en Gleofilo Vlijter (ook tweemaal). Nieuwkomer Nigel Hasselbaink kreeg z’n eerste gele kaart in dienst van Natio. Hasselbaink speelde een ijzersterke wedstrijd volgens Radio 10 in Suriname. Die schrijft: de aanvaller was altijd aanspeelbaar, balvast en gaf zijn teamgenoten aanwijzingen.

Suriname komt uit in groep D van Divisie B. Eerder won Suriname ook de heenwedstrijd tegen Dominica met 1-2, op 5 september in het Windsor Park Sport Stadium te Roseau. De return wedstrijd tegen Dominica werd in het André Kamperveen stadion te Paramaribo gespeeld.

In groep D namen vrijdag ook St. Vincent en Nicaragua het tegen elkaar op, waarbij St. Vincent met 1-0 won. Suriname speelt haar volgende wedstrijd in deze groep maandag tegen Nicaragua. Maandag kruisen verder ook Dominica en St. Vincent de degens.

Inmiddels is bekend dat na Nigel Hasselbaink, de Nederlandse profvoetballer van Surinaamse afkomst Kelvin Leerdam, mogelijk de volgende die kan uitkomen voor Natio Suriname. Leerdam is momenteel in Suriname en heeft afgelopen week meegetraind met de selectie van Natio. Zien we hem maandag meespelen tegen Nicaragua?

Een samenvatting van de wedstrijd:

https://www.facebook.com/surinamevoetbal/videos/535847993917414/

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES