woensdag, mei 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameOud-minister Winston Lackin vandaag met staatseer begraven

Oud-minister Winston Lackin vandaag met staatseer begraven

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse oud-minister Winston Lackin wordt vandaag met staatseer begraven. Hij overleed op maandag 11 november 2019 na een kortstondig ziekbed. Deze week werd het condoleance register in verband met zijn heengaan, door verschillende regeringsleden getekend.

Lackin is in het eerste kabinet Bouterse minister van Buitenlandse Zaken van Suriname geweest. In het huidig kabinet was de overleden staatsman door de president aangewezen als Ambassadeur in Algemene Dienst op het Kabinet van de president en als zodanig werd hij belast met de coördinatie van het Milieubeleid.

Naast president Bouterse (foto) hebben ook vice-president Adhin en leden van de raad van ministers het condoleance register getekend en hun medeleven getoond tijdens dit moment.

Ze spraken allen van het heengaan van een belangrijke schakel binnen de regering. “Het altijd positief zijn” van ex minister Lackin is door velen aangehaald als iets dat enorm gemist zal worden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

21 REACTIES
 1. Zijn ministerssalaris en salaris als ambassadeur en het salaris als adviseur van ddb behoeven niet meer worden uitbetaald, komt ten goede van su, zou je denken maar ze strijken het nog gewoon op zolang als het kan,want dat gebeurd er in su ,niet alleen onder de ndp maar ook onder
  het bewind vh front werd er ook
  gestolen can doden.
  Maar komt een eind aan en spoedig.
  SVS


  Maak melding
 2. Suriname is verlost met een waardeloze corrupte ziel. Bij zulke figuren moet je niet rouwen, maar juist blij zijn. Als iemand in zijn/haar leven het gemeenschap( land) heeft oplicht/bedrogen/ dan moet je ook niet gaan rouwen voor die persoon.


  Maak melding
 3. @ Kemp en anderen
  Deze man was in de ogen van velen een slecht politicus, misschien zelf een slecht mens,
  ik kan me nog herinneren wat voor ongelooflijk gelul hij uitkraamde bij de auto van de vertrokken minister van Dijk Silo. Ik vond hem een sneaky kop hebben,
  Maar hij is er niet meer, zijn nabestaanden wel
  Respect naar een overledene en in ieder geval naar de nabestaanden toe is het minste


  Maak melding
 4. @Robles, Kemp en Mar. Je moet op dit VHPforum niet anders verwachten van de OranjeVarkens. Dit is VHPcultuur, dit zijn de normen en waarden binnen de VHP. Van de leideing tot het bestuur tot een groot deel van de raadsleden. Het zijn varkens. Daarmee zeg ik niet dat het gros van de aanhang van de VHP zo onbeschaafd is, want die weten vaak niet wat er hier en op andere fora gebeurt. Kijk maar hoe ze elkaar afschilderen en beledigen als er iemand de varkenstal verlaat en naar een andere partij overstapt, voorbeelden te over!! Dem no man yepi, dem na hagu, het is hun inborst, weten niet beter want zijn zo opgevoed.


  Maak melding
 5. Ja luciene joe ab litti.
  Sranang mang dong no go. Alla malla.
  Oeng vernietig a kondri . NDP, VHP, NSB, Abop, Pertja lahoer
  Da oeng kong aksie sneesie foe jip oenoe.
  Dalijk wo kong ti a kondri over. No worry


  Maak melding
 6. LOL. De paarse trollen en rioolratten zijn zo te zien weer eens uit hun holletje gekropen om hun onzin rond te spuiten. Wel dat alles kan de vuilnisbak in net als zij zelf.

  Ik heb lak aan politieke correctheid. De dingen moeten gezegd worden hoe ze zijn.

  Het is bekend dat Lackin via z’n wijf een flinke nyang heeft gemaakt bij het mislukte cassavefabriek project en een integraal onderdeel was van die corrupte bende paarse criminelen en leugenaars die met hun corrupte wanbeleid het volk zwaar verarmd hebben.

  Dit soort politieke zakkenvullers en corruptelingen die de staatskas hebben leeggeroofd verdienen totaal GEEN respect. Ook hun nabestaanden verdienen dat niet want die hebben er ook flink van geprofiteerd.

  Hopelijk komt er ooit eens een dag dat SU een regering krijgt die de moed heeft om keihard op te treden tegen ALLE politieke corruptelingen en staatskasrovers door alles wat ze hebben af te pakken en ze daarna levenslang dwangarbeid te laten verrichten als straf.

  Opgeruimd staat netjes en moge de rest v.d achterlijke paarse rioolratten en trollen hem z.s.m. volgen om te branden in de hel.


  Maak melding
 7. @Jay Dit geeft aan hoe ver jij heen bent. Jou gedrag hier heeft niets van doen met politieke correctheid. Het is jou opvoeding als mens, daar is het gigantisch fout gegaan en niet bij jou alleen, maar bij meerdere VHPvarkens hier. Dat je jou gedrag hier ziet als politiek-incorrecte opmerkingen maakt jou tot een zeldzame, zeer interessante casus voor psychologen en zielenknijpers. Fatsoen krijg je mee van je ouders, je opvoeders, je directe omgeving. Ik kan moeilijk geloven dat het bij je ouders of wie dan ook jou heeft grootgebracht, mis is gegaan. Rest dus nog je directe omgeving,….hmmmm, ik vermoed dat je dagelijks je nutteloze uren slijt in het VHPgebouw aan de J.Lachmanstraat. Dat is dan jou directe omgeving. Dus dit walgelijk, ziekelijk en verwerpelijk gedrag moet niemand verwonderen, want wie met varkens omgaat gedraagt zich ook als een varken. Alleen ben jij een stap verder, je bent er zelf een geworden, net als je maatjes hier.


  Maak melding
 8. @ Lucien, kruip maar gauw terug in de kont van je meester bouta want die achterlijke onzin van je slaat op niks. Maar dat mag verwacht worden van domme paarse rioolratten zoals jij.


  Maak melding
 9. Ach Jay, ik weet dat de waarheid je pijn doet, misschien tijd om het roer om te gooien, of is het ook daar al te laat voor in jou geval? Hier onder een valse naam een heleboel onzin verkondigen en ons vermoeien met jou ziekelijke brein, is dat alles wat jij kan? Is er dan echt niets goeds dat je met je nutteloze leven kan doen?


  Maak melding
 10. @ Lucien, paarse rioolratten zoals jij weten helemaal niet wat de waarheid spreken inhoudt.
  Het enigste wat jullie kunnen doen is leugens en bullshit verspreiden.
  Dus liever hou je je smoel maar dicht want je bent allang door de mand gevallen als een loser en een billenlikker van je meester en afgod bouta.
  Jouw corrupte vriendje Winston cassavefabriek Lackin brandt nu in de hel voor zijn misdaden.
  Spoedig zullen jij en de rest van de criminele paarse rioolratten hem volgen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES