Veroordeelde die stiefdochter misbruikte ontvlucht bij gerechtsgebouw

24
Veroordeelde die stiefdochter misbruikte ontvlucht bij gerechtsgebouw
Het Gerechtsgebouw aan de Mgr. Wulfinghstraat.

Opmerkelijk bericht uit Suriname vanmorgen: Een man die afgelopen woensdag door de rechtbank tot 30 maanden cel voor onder andere mishandeling en verkrachting van zijn stiefdochter werd veroordeeld, is diezelfde dag op de vlucht geslagen. Dat meldt de Surinaamse krant Times of Suriname vanochtend op haar voorpagina.

Volgens de krant gebeurde dat toen de politie bezig was arrestanten af te voeren vanaf het gerechtsgebouw aan de Monseigneur Wulfinghstraat no. 5, alwaar de verkrachter net zijn straf had aangehoord.

Onderweg naar de arrestantenbus zag de man op een onbewaakt moment kans te ontvluchten, schrijft Times. Hoe dat precies heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk.

De man is op dit moment voortvluchtig en wordt gezocht door de Surinaamse politie.

24 REACTIES

 1. De verdachte is hiv positief. Een ieder is bang voor aidspatienten. De bewakers of niemand durfde hem mijn inziens aan te raken in de vrees besmet te worden. Hij zag hierdoor kans om te ontglippen. De kans is groot dat hij meer mensen kan gaan besmetten met het virus.


  Maak melding

 2. Rob
  als je iemand aanraakt die besmet is raak je nog niet besmet.
  Agenten waren bezig met belangrijkere zaken zoals pick up klaarmaken voor de bbq
  of kruimeldieven in een achterbak te pleuren

  misschien heb je wel gelijk Cornelis. Een vreemde zaak. Voor SRD 10 doen ze alles.


  Maak melding

 3. Hoorde de naam Laurens samen met het woord verkrachter en moest gelijk denken aan Laurens Neede die er ook een gewoonte maakte om vrouwelijk bedienend personeel op zijn hotelkamer te verkrachten.


  Maak melding

 4. Foto’s zijn niet nodig.
  Hij zal wraak willen gaan nemen. wacht hem op en geef hem nog een kansje om te vluchten en dan …….
  gelukkig heeft hij van zijn ouders geleerd om respect te hebben toch Ivan


  Maak melding

 5. @Don Kaw,
  De meeste mensen weten niet eens dat je door aanraking niet besmet kan raken. Zij hebben grote angst als ze horen dat iemand hiv besmet is. Ik vermoed dat dit in het voordeel van de verdachte heeft gewerkt. Zijn bewakers waren volgens mij zeer bang om hem aan te raken. Je gaat ervan uit dat bewakers en andere beroepsgroepen wel goed geinformeerd zijn over dit onderwerp. Als dit niet het geval is, hebben ze in Suriname nog heel veel werk te verrichten. Het is en blijft inderdaad een vreemde zaak.


  Maak melding

 6. @ Rob
  Excuus, ik heb je reactie verkeerd gelezen .

  @Spider
  Na 30 maanden krijgt hij een gratis reisje met Julio Poch. Onze Argentijn die mensen dropte in de zee op verzoek van Videla en zijn vrienden.
  Mag dat ook


  Maak melding

 7. Webmaster, wil je mijn postings niet verwijderen!
  @RobG: is sta steeds versteld van van jou postings. Hoe weet je dat de man hiv positief is? je bent super helderziend of je moet als pro NDP-er helemaal knettergek zijn. Ik hou het op het laatste want de politie in su zijn grote amateurs en jij bent helemaal de weg kwijt!


  Maak melding

 8. RobG
  Woon je echte echt in Nederland?
  Want zoiets doms neerzetten van
  “De verdachte is hiv positief. Een ieder is bang voor aidspatienten. De bewakers of niemand durfde hem mijn inziens aan te raken in de vrees besmet te worden. De kans is groot dat hij meer mensen kan gaan besmetten met het virus.”

  Klinkt alsof je al jaren de krant niet leest en het nieuws niet volgt.
  Leef je soms ergens op de grens van Suriname en Brazilië?


  Maak melding

 9. Politie had een slechte conditie om achter die gast aan te rennen+ had die agent teveel gegeten. Eind conclusie ? Politie was te lui om achter die gast aan te rennen en was te moe om assistentie te vragen.


  Maak melding

 10. Beter kan het gewoon niet. De maatschappij hoeft nauw niets meer te kosten, behalve dan een spitse rond dingetje. Super goedkoop. Snel opruimen die handel.


  Maak melding

 11. Als de straatnaam gewoon van een Surinamer was geweest dan zou die man niet zijn gevlucht.
  De lerares met scheermes moeten ze achter hem aan sturen,
  by the way is ze al veroordeeld of staat ze weer gewapend en al voor de klas


  Maak melding

 12. Elke Verdachte die naar de Rechtbank wordt gebracht zou een Knalpaarse Overaal moeten aantrekken en Sandalen om in het vervolg herkent te worden door de bevolking als ze op de vlucht staan en op het Overaal zou het woord moeten staan Gevangenis in het Rood


  Maak melding

 13. @Dendong,
  Ik raadpleeg diverse Surinaamse open- informatiebronnen en ik denk niet dat ik het mis heb. In andere Surinaamse media stond het verhaal van een figuur die gisteren of vandaag voor het gerecht was gedaagd omdat hij rigoreus te werk was gegaan met zijn verkrachtingen. Dit monster had een ketting-verkrachting op zijn naam staan. Stiefdochter, halfzus en eigen dochter binnen het gezin had hij verkracht en besmet met hiv. Of is de situatie met bepaalde sexverslaafde figuren in Suriname erger dan men zou vermoeden. Met andere woorden zijn er veel meer gestoorde figuren in Suriname die hun eigen stiefdochter, halfzussen en dochters verkrachten en besmetten met hiv. Ik ga ervan uit dat het deze man betrof die wist te ontsnappen.

  @Bigi Sma,
  Door het lang vertoeven in de ´dark world´ van de oppositie ben je mijn woorden aan het verdraaien en anders aan het interpreteren. Je krijgt van mij een dikke onvoldoende. Je bent ongeschikt.


  Maak melding

 14. “Spider 15 november 2019 At 15:30
  Mishandeling en verkrachting 30 maanden …wat een lachertje ….ik denk aan 15 tot 20 jaar voor deze misdaad …..”

  Is toch niet zo gek als je het bedenkt, voor 15 moorden werd er ook 20 jaar gevraagd..staat dan in geen enkele verhouding


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.